Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYY BEN 38. HAFTAYI BİTİRMİŞİM ALLAHIMMM DOĞUM YAKLAŞTIKÇA BENİM KORKULARIMD ARTIYOR. ZATEN 3 GÜNDÜR GECELRİ AĞRILARIM OLUYOR ADET AĞRISI GİBİ ALLAHIM DİYORUMMMM DOĞUM AĞRISI NASIL BİRŞEYY:1shok: ALLAH HEPİMİZE DAYANMA GÜCÜ VERSİN İNŞALLAH. KUDREGT VERSİN.
AYY BEN 38. HAFTAYI BİTİRMİŞİM ALLAHIMMM DOĞUM YAKLAŞTIKÇA BENİM KORKULARIMD ARTIYOR. ZATEN 3 GÜNDÜR GECELRİ AĞRILARIM OLUYOR ADET AĞRISI GİBİ ALLAHIM DİYORUMMMM DOĞUM AĞRISI NASIL BİRŞEYY:1shok: ALLAH HEPİMİZE DAYANMA GÜCÜ VERSİN İNŞALLAH. KUDREGT VERSİN.
canım evet 40 yazareken 4 lmuş farkında değildim...biz kızımın temelleri atıldığından beri yapmadık :)))
merhaba kızlarrrrr
nasılsınızzz?
ben bugün annemdeyim, benim evde temizlik var,kadınla yorulmayayım diye sabah aşkım anneme bıraktı beni.
bu arada kızlarrr çok heyecanlıyımmm
perşembe sabahına birşey kalmadı
benide bir heyecan sardı..
ablam, kızkardeşim ve aşkım işlerinden izin aldılar,zaten annem yanımda,babam emekli oldu.
yani küçük hanımı hepimiz birden heyecanla bekliyoruz
birsürü yardımcım olacak iyişallahhh
2 tane gecelık 1 tanede pijama koydum cantaya.. umarım yeterlıdır..
bebek içinde ıkı tane hastane cıkısı koydum..corap baslık vs.. onun dısında yıne ayrıyeten tulum fılan koymak gerekırmı ?
* En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
* Islak mendil (allerjik testi yapılmış olan markalar tercih edilmelidir)
* Zıbın (3 adet)
* Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)
* Başlık (2 adet)
* Patik (2 çift)
* Çorap (3 çift)
* Eldiven (2 çift)
* Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)
* Bebek battaniyesi (1-2 adet)
* Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)
* Bebek mendili (Bol miktarda)
* Mama önlüğü (3-4 adet)
* Kirli çamaşır torbası (1 adet)
* bebe şampuanı
* süt sağma cihazı
Bu listeyi netten aldım. Bu havalarda yelek gerekmeyebilir.Mama önlüğünü ben hiçkullanmadım. Herhalde kusma ihtimaline karşı, şampuan da gereksiz zaten hastanede çocuk yıkayan görmedim. ( zaten yeni doğanın kaplı olduğu sıvı onun için en faydalı olanı ama bizim hastanelerde doğumdan sonra yıkıyorlar) süt sağma makinası hastanelerde oluyor. Kısacası çocuğa lazım olan ıslak mendil, kıyafet, çocuk bezi.
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.Bugün kontrolümüz vardı yine,3.250 olmuş bizim ufaklık,nst sonucumda normal,gelmeye niyeti yok şimdilik bizimkinin.Eğer sancım gelmesse ne olacak dedim suni sancıyı deniycez dedi dr,onu vermeseniz dedim sen normal istemiyormusun dedi evet ama suni sancı istemiyorum dedim denememiz gerekir normal istiyorsan dedi çatlatana kadar vermiycez tabi,açılman olmassa dayanamassan sezeryana alıcaz dedi.Bende tmm dedim tabi,normal doğuramak için her yolu deniycem inşallah.Bazı arkadaşlarımın doktorları sen paniksin normal doğuramassın diye sezeryan kararı almışlar dedim suratının ifadesini görmeliydiniz,gözlerini açıp kafasını sağa sola salladı anladım zaten o an ne demek istediğini.Ne kadar rahat olursan doğumun o kadar kolay olur dedi.Ama on an insanın psikolojisi tabiki değişebilir elinden geldiği kadar sakin olmaya çalışacaksın,en güzeli normal doğum tabiki dedi.Adet olacakmışım gibi sancım var 2 gündür belki bu hafta doğururum ayy şaka gibi hâlâ inanamıyorum.Kan aldırırken korkan ben doğum yapıcamkafamçokkarıştı:Saruboceq:
amıın ınsallah.. aynısı bende, duygu da ve bır arkadsta daha vardı adını unuttum.. :bbo:
bı ıkı oncekı sayfayı okursan gorursun.. demekkı son zamanlarda hepımızde olduguna gore ortak brsey bu adet agrısı gıbı olan agrılar..
sen normalmı dusunuyordun ayten..