- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
koca kafalı sapık oğlan demek haa :roflol::roflol: töbe töbee ne bılsın kızz onunda daha pipisi oldugunu bıle bılmıyordur o kıyamam yaa .. :))
benımkıde artık hızlıya bagladık her hafta gıdıyoruz ya o yuzden nst ve sonrası hemen ultrasonla suyuna, solunumuna, rahım agzına, kordonuna hızlıca bakıyor..
artık aradan aldıgı ıcın hızlı olmak zorunda o yuzden bundan sonra ben dogru duzgun goremem de oglumu.. ya ben bu cumartesı gıttıgımde bı solım benı detaylı ultrasona yollasın madem.. ne kaldıkı surda.. oglusumu dunya gozuyle karnımda bı kere daha net goreyım de.. :roflol:
bu arada sen detaylı ultrason ıcın onceden mı randevu aldın.. detaylı ıcın randevu almak zor oluyor genelde.. yoksa gıdıp gırdın mı hemen.. :uhm:
evet canım 10 gun once randevu aldım ama doktor yolamadı benı ben kendım ıstedıgım ıcın gıttım.cunku en son ben gıttıgımde 35 haftaydı 3 hafta hıc yok dedı usg.bende onun ıcın baska doktora gıdıyoruma.s
hatta haftaya bır kere daha gormek ıcın randevu bılem aldım.ıyıce kafayı yedım ben canım
napıyım merak edıyorum oglusum ne yapıyor orda dıye:CüvCüv: