Aslıcım ne mutlu sana bebeğine kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah..
Kızlar bu arada ben "sezeryan mı yapmış tüh.. nedenki acaba, vah vah" gibi muhabbetlere çok bozuluyorum, sezeryan yapmak istemek suç, sezeryan yapan zavallı gibi görülüyor kimilerince...Bence çok yalnış, sonuçta bebek sahibi olunuyor nasıl olunursa olunsun sezeryan isteyenlerin üzerinde garip ve anlam veremediğim bir baskı var, çok sinirleniyorum normal neden yapmıyorsun diyip normalin faydalarını anlatıp duranlara..
Bu ara bu lafım geneledir, dışarıda da bu tarz konuşmalara şahit oluyorum çok kızıyorum..klava: klava:
Kızlar valla rüyalarım hep çıkıyor bu aralar,Deryayı görmüştüm o doğum yaptı.Sonra Gülden..Ardından Aslının sezaryenle doğum yaptığını gördüm buda çıktı.Sonrada Hicranı gördüm bakalım çıkacakmı.
Ben zaten normal doğum yapmayı çok istiyorum ama olur da Aslı gibi son anda ters bir durum gelişirse de kahramanlık yapmaya gerk yok,yavrumu sağlıkla kucağıma alayım da neremden çıkarsa çıksıın,önemli değil.
Seda niye kızdın can ıııım....Tabiki en uygun yol nasılsa,herkes onu uygulicak...Ne demek sezeryan yapanı eleştirmek,ama haklısın insanlar bu nomal doğum konusunda ahkam kesmeye bayılıyoor,mürekkep benim annem de öyle takmış sezeryan olamazsın,çok kilo alma normal yapamazsan sezeryanla kim uğraşacak,normal doğum yapmalısın,benimde hergün başımı yiyor.
Ben zaten normal doğum yapmayı çok istiyorum ama olur da Aslı gibi son anda ters bir durum gelişirse de kahramanlık yapmaya gerk yok,yavrumu sağlıkla kucağıma alayım da neremden çıkarsa çıksıın,önemli değil.
bidakka bidakka kızlar noluyoruz allah askına ben burda ahkam falan kesmıyorum sadece aslı normal dogumu cok ıstıyordu ınsallah normal yaparım dıyordu ve son verılere gorede normal olacak cok sukur dıyordu o nedenle tuh nıye sezeryan yapmıslar dedım ıstedıgı nıye olmamıs acaba tewrs bı durummu oldukı dıye dusundum ahkam kestıgım yok
bende normal cok ıstıyorum ama son anda bana sezeryan derlersede sesımı cıkartamam bebegımle benım ıcın en hayırlısı neyse o olsun derım normalede dıretmem ayrıca sezeryan yapanlarada yarım ana demekte noluyo ole bişeyde demem asla lutfen burada yanlıs anlasılmalar oluyor ben kımseye laf soylemıyorum haberınız ola
sence ben nezaman doguracam ve normalmı sezeryanmıdoguracam sule bakemsırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool:
Serencim ben senin yazını okumadım bileesositososito ben burdan değil çevrmdeki insanlardan bahsettim canım.sana kızan falan yok.Sen niye alındın canım,arkadaşlar da genel yargılardan bahsettiler.Senden değil bence.sen üstüne alınma bacıııım....:teselli:
Herkes için hayırlısı nasılsa öyle doğum yapar tabiki,Allah gönlümüze göre versin.kaydirigubbakcemile5
Rüyamı bekleyelim görelim:roflol: Görümcemi gördüm gece rüyamda bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik biraz öncede o aradı doktordan geldim bebiş erkekmiş dedi.Kendimle ilgili rüya görmekten korkar oldum,sezeryanla doğum yaptığımı felan görürüm moralim bozulur valla.Helede sonu kötü bi rüya görürsem çok etkilenirim.İnşallahhh bi AKSİLİK çıkmazda en sağlıklı en güzel yol olan NORMAL DOĞUMLA dünyaya getiririm bebeğimi.Sancılarım çok zorlar açılmam yavaş ilerler doktor dayanamıyosan sezeryan yapalım ister bekleyelim derse o anki psiklojiden dolayı tmm sezeryana alın demekten çok korkuyorum bide suni sancı biraz korkutuyor.Neyse hurma yemeye yürüyüş yapmaya devam...
kızlar şimdi aslıyla konuşlmak için aradım annesi açtı aslı hanım oğlunu emziriyormuşşşş
oyyyyyy allahım darısı bizim başımıza ya rabbimmmm
3 kilo 125 gr doğmuş 48 cm oğlumuz
normal ya da sezeryan niye tartışıyorsunuz anlamadım önemli olan aslının ne istediği değil
şartların ne gösrediği
rabbim sağlıklı sıhatli olsunda doğumun nasıl olduğu hiç önemli değillll bence
ben daha haber aldıkça yazarım kızlarrrrrr
selamlarınızı ve tebrikleriinizide aslıya ileticammmm
onun adına teşekkür edrimmmmm darısı bizlerin başınaaaaaaaaaaa
Bu değindiğim konu sadece bu forumdakilerle alakalı değidir, genel olarak sezeryana karşı çıkanlarla, dışarıda, ailemizde, yada bu sitedeki diğer hamilelik forumlarında okuduğum ve gördüğüm bir izlenimdir.Kimse üstüne alınmasın arkadaşlar...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?