canım hiç bitki çayı veriyomusun ablam bebeğine veriyodu rahat uyumasını sağlıyodu anason rezene ve papatya çayı veriyodu eczanede paketlerde satılıyo ordan almıştı rezene midesine gazına iyi geliyodu anason ve papatyasa sakinleştirici ve uyumasını sağlıyodu dene istersen kaynamış suda demle ve dinlendir ılındıktan sonra verebilirsin
Canım bilgilerin için saol ama benim göğüs uçlarım küçük bazen içe dönük oluyo bazen kendiliğinden çıkıyo ama doğum öncesinde egzersiz yapmanın çok tehlikeli olduğunu duydum çünkü göğüs uçlarını uyarmaya çalışmak rahim kasılmalarına neden oluyor biliyorsan o yüzden bebek kendisi eme eme çıkartacak onları atrıca ilk etapta zorlanırsa diye silikon uç aldım öyle yada böyle inşallah emizricem zorlada olsa yanihihoyyyt
günaydın kızlarrr...
gece yine uyuyamadım, şimdide gözlerim kapanıyor
bir uyumayı deneyim bakalım başarılı olabilecekmiyim:)
günaydın herkeseeeee kızlar neden uyuyamıyosunuzz yaaaa hamilelerin çok uykusu gelir mesela ben akşam en geç 11 gibi uyuyorum gece 5-6 kere wc ye kalkıyorummm ama gerisi hep uykuu tamam sağa sola dönerken falan biraz zorlanıyorum ama uykuda bir sorunum yok acaba hala çalıştığım için yorgunluktanmıııı uyuyorumm. siz niye uyuyamıyosunuzzzzkaydirigubbakcemile2
Kızlar bişey sorucam size ben salı günü doktora gittim muayenehanesine ultrasondan bebişe baktı.Herşey normal dedi ama Nst ye sokmadı beni.Bişey olmaz dimi
Kızlar bişey sorucam size ben salı günü doktora gittim muayenehanesine ultrasondan bebişe baktı.Herşey normal dedi ama Nst ye sokmadı beni.Bişey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?