canım beni de biri uçlu diğeri çok az onu silikon uç ile emziriyorum bebek emdikçe ucu çıkıyor sonra silikonu çıkarıp direk göğsümü veriyorum
fatma hoşgeldin Şeniz onur nasıl uslu mu ? büyümüştür yaramaz :CüvCüv: bizim yerimize de öp kokla bebişini tamam mı ?
Karçiçek ne yaptın hastaneye karar verdinmi?
hoşbulduk canım onur uyuyor ben de biraz kk ya bakayım dedim maşallah sohbet koyu? onur gündüzleri çok usluama geceleri 4 kez falan uyanıyoruz zor oluyor şimdiden uyuyabildiğiniz kadar uyuyun kızlar... o meme emiyor ben uyukluyorum bazen başım düşünce irkilip kalkıyorum kafamçokkarıştı geceye alışsın diye ışığı da açmıyorum iyice uykum geliyor...
derya duru da mı uyuyor sen de buralardasın...
hoşbulduk canım onur uyuyor ben de biraz kk ya bakayım dedim maşallah sohbet koyu? onur gündüzleri çok usluama geceleri 4 kez falan uyanıyoruz zor oluyor şimdiden uyuyabildiğiniz kadar uyuyun kızlar... o meme emiyor ben uyukluyorum bazen başım düşünce irkilip kalkıyorum kafamçokkarıştı geceye alışsın diye ışığı da açmıyorum iyice uykum geliyor...
canım yaa çok mu sancılandın nasıl girdi sancı belden adet sancısı gibi mi ? :çok üzgünüm:
bugün iyi misin gülşahcım .. a.s
Mervecim aynen öyle oldu adet sancısı bildiğin çok korktum anneme bahsettim bugün dün doğuruyodum resmen dedim o da merak etme insan hemen doğurcam demeyle doğurmuyo sen rahat ol dedi inşallah mervecim en azından bi 38 olayım daha ne isterim,bugün iyiyim düne oranla biraz dinlenince geçti sanırım(
benim oğluşum da aynı.gündüz mışıl mışıl uyuyor fakat geceleri saatte bir kalkıyor.emzirirken bazen içim geçiyor.uykusuz bir şekilde dolanıyorum anlayacagınız.gündüzleri de uyuyamıyorum sıcaktan.:bbo:
bencede zaten dogumuna bıle gıreceği kesın deilse gereksiz..ben bide insanı bi elektriğe inanıyorum..dr süper bıleolsa o elektriği almayınca insanda hep bi tedirginlik kalıyo..sevgi çarpar ..ben dr umun enazından allahtan korkar ve gayretli bi yapısı oldugu kanaatıne vardığım için,bide dediğim gibi 10 ytl ayda bir ödediğimiz rakamdı..kendi bütcemize göre jest yapabılme ımkanı. Olmuş oldu..oyle her muaynede 50 100 ytl ler verseydık zaten iğne bıle alamazdım...başlangıcta hamıleliğimin luks dr lara gidenlere luks hastanelere gıpta ederdim..işin içine girdikçe görüyosunkı iyi olan her yer ve şartta iyi...
ev işi, temizlik falan yaparken çok yorulduysan ondan olmuştur belki canım çok dikkat etmemiz lazım artık şu saatten sonra..yorma kendini fazla tamam mı a.s
inşAllah sapasağlam kucağımıza alacağımız güne kadar güzel güzel kalırlar yerlerinde yaramazlar :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?