- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
bu yaz geçerse her yaz geçer..bu benim slogan lafım oldu bu sene..şükür kanama vb sıkıntı yaşamama rağmen belki ilk oluşu belki yaşımın 32 yi buluşu sebebiyle bana çok ağır geldi hamilelik..millet arası 10 ayla doğuruyo pess diyorum..yaradılış meselesi herşey ..bünye işte..kaynanam çay toplamış gelmiş doğurmuş..ben kendimi yataktan zor kaldırıyorum....geçen gün tülcüde kadın kestirdiğimtülüme bakıyodu bi ters çıktım onlar benim diye,kadıncağız bakmakla bişi olmaz sanırım deyiverdi..yani dengesiz,lanet,şirret bişi oldum hepten..sonrada çok kızdım kendime insanlara nasıl hakircesine tavır takındığım için allah affetsin.hakikaten siteye giremeyince çok sıkıldım,alışmışım...sevgili deryanın durusuna kavuştuğu haberini alınca hepimiz gibi rahatlicam..sende hiç sıkma kendini ferah tut..bu kadar tedbirli olmayabilir 40 ncı haftalara kadar normal doğumu bekleyip duruyu zora sokabilirdin..senden örnekle benimde dr um 12 gun daha olmamasına ramen bu hafta gidp dopler çektiricem bende kordon olayı enteresan çünki..sevgili sedanında tansiyon aletini doğumdan sonra hayırlısıyla kırmasını umut ediyorum..bu arada benim adım da umut..annem romantik bir ecevitçi olduğundan geçmişinde bi askerlik yoklamam gelmedi :))geceleri uyku zor..hep solumda yatıyorumartık yeri az bi tekmeyle bi hareketle zıplıyorum..kilo konusuna gelince zaten yeme bozuklukları olan,gençkızlığı obeziteylemucadeleylegeçmiş bi kadınım..yayılan kalçalarımı basenimi gördükçe içim fena oluyor..hayatımboyunca belkı bır ıkı yaz tam ıstediğim forma gelebilmiştim oysaki..ve henuz biryılık evlı biledeilim eylulde bıryıl doluyo..eşimde bir okadar yakışıklı çakı gibi..benimde yüzüm güzel sayılıur ama artık eşim olimpiyatlardaki atlet kadınlara bile bakarken kıskanıyorum :)hayırlısıyla sağlıkla hepimiz yavrumuza kavuşalımda..o satırları paylaşıcağımız anları iple çekiyorum....
kız beni güldürdün sabah.sabah....valla kıskanıyormusun gerçektenhihoyyyt valla ben de mutlu olacağı durucum gelince...ilk anne cyıldız ve ben olacğız galiba..delikızdn sonra onun tarihte bir hata varmış sanırım zaten...benden önce doğurmayın beklyi bakiiimmmm...