günaydın arkadaşlar...nasılsıız bakiiiiiiiiimm???bu gece rahat uyudum sonunda....kaçgündür olumsuzluklar belisizlikler beni yordu...dün sonuç güzel olunca herşee rağman..bir de artıknetleşince doğum rahatladım sanırım...en geç 3 gün sonra doğuruyorum............ayyyyyyyyyy çok heyecanlı.........hayılısı ile darısı herkesin başına...hepimiz sağlıkla kucaklaarıma alalım bebişlerimizi....
canım ağustos anneleri bölümüne de yazdım biz ikimiz aynı gün bebişlerimize kavuşacağız allah izin verirse.ben de çok heyecanlıyım.hep oğlumu düşünüyorum.umarım her şey sorunsuz olur.:Saruboceq:gün sayacağız artıkhihoyyyt
Kızlar günaydın benimkinide 20 gün sonra falan alıcak doktorrrrr,
zaman geçermi dersiniz? Şu 20 gün bana 2ay gibi geçer heralde...Tansiyonum yükselmesin nolur ya :) Rüyamda bitmek bilmeyen bir sezeryana almışlardıbeni.Anestesi uzmanı çok ukalaydı, ben doktorum gelmeden uyutmayın beni diyordum.Tüm gece sayıklamışım :))
Günaydınnn kızlar ıyı pazarlar...sıte ıkı gundur delırtıyor yaaa ne gırebılıyorum,ne yazabılıyorum...dun bır ara acıldı sonra bır daha yok:1no2:neysekı gırdık:)
herkes ıyıdır ınsallah...
Gülşahcım;senı ekledım artık bol bol konusuruz:teytey:bebısıne masallah kocaman olmus herseyde yolundaymıs cok sevındım canım allah saglık sıhat versın ınsallah..
bende dun kendımı o kadar cırkın hıssettımkı resmen agladım..ne gıysem yakısmıyor,kılolar vucudumdakı agırlık ayaklarımın ustune bıle zor basmak benı cok uzuyor..sezon basında hamıle kotu almıstım ıkı tane onlar yakıyor resmen gıyemıyorum bende pazardan penye pamuklu bır pantalon aldım cok rahat ama esım dun gıyınce dedıkı bu cok cırkın kotunu gıy dıyebasladım aglamaya :çok üzgünüm:sonrada tamam tamam gıy dıyor ...
ne dıyım ınsallah bu gunlerıde atlatcaz..
aysegulcum masallah senınde bebısıneallah saglık sıhat versın mutlu sona yaklastınız ınsallah...darısı basımıza...
deryacım senınde hayırlı ugurlu olsun ınsallah allah kavustursun..aslan burcu ıyıdır ıyıdır sırnaşık şey bende ASLANIM:)))
gunaydın kızlarr..sonunda siteye girebildimm nihayett neydi dunku hali oyleeee...yavas yavas dogumlar baslamıs .)))) biz hala hazırlıklarımızı yapıyoruzz en son arabasınıda aldık kızımınn boyle sapsarııı quinny cok güsel oldu .)) cuma gunude medipol e yakın papiş diye bi hem cicekci hemde oda süslemecisi var ona gittiik rezervasyonumuzu yaptırdıkk...aynı zamanda dogum fotografcımızı da ayarladık .her sey hazır artık bi dogursamm diye bekliyorumm .))
günaydın duygucum..teşekkür ederim canım..ben osam senin yerinde az zaman kalmış demem eşime gidip ince güzelbir kapri aldırırım o lafının üstüne....ben kotumu yazın hiç giyemedim sen yine iyi giymişsin ..2 tane incecik kumaştan kapri...bird epenye kapri almıştım tüm yaz giydim valla...
mujdecım gule gule kullansın prensesın arabasını ınsallah:)))dugum fotografcısı bende cok ıstıyorum ne kadara mal oldu canım??
günaydın canım....siteden dolayo neredeyse birşey okuyamamıştım...bugün çok iyi nazar değmesin20 ağustos mu seninde....hadi hayırlısı bakalım...inşallah sağlıkla kucaklarımza alırız canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?