Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cansuyuda unutma kısss
onunla biz hatta daha hamiş olmadan once tanısmsıtık:icecream:
ama eskılerden dedıgın gıbı bizler kadık yawww:çok üzgünüm:
dikkat et güzelim süpürge ile egilip kalkıyosun.ben mecbur kalmadıkca süpürge yapmıyorum eşime devir ettim bu işleri:lepi:
tek tek koyacağım çok yavaş çalışıyor ekleme yeri hatta çalışmıyor
saatlerdir temizlik yapıyorum mutfağa gittim camı açmaya bir baktım ki perdeler, cam buzdolabı heryerde uçan kanatlı minik böcekler var güve kelebeği gibi elektrik süpürgesiyle topladım hepsini bir yandan uçuyorlar kiler gibi dolabım vardı dolabı bir açtım ki orda daha dolu ne ara olmuş nasıl çoğalmışlar kuru börülce vardı torbada hepsi ordan çıkmış ve makarna mercimek ne varsa hepsinin içine girmiş eğildim hepsini temizledim herşeyi attım daha yeni bitti işim kavanoza koymak lazım bakliyatı çok yoruldum yahu :bbo:
Bende varım bende varım.. :sm_cool:
Bu arada ayşe arada çağrı atıyor... En son dün çağrı attı...
a.s.
pardn gülcüm........:çok üzgünüm:
resim eklemenin başka yolu yok mu ??????
ayy canımm arkidişimmm beni de unutmamış...
Biliyor unutursa şaplak gelecek :mymeka:
:roflol:
:lepi:
seni yazmaya gerek duymadım dermişim laelaelaelaelaeŞeniz
ask olsun kızlar papatyanım acmış oldugu topicte ilk cevap veren kim bi bakın isterseniz beni unuttunuzÇok üzgünüm çoook
ask olsun kızlar papatyanım acmış oldugu topicte ilk cevap veren kim bi bakın isterseniz beni unuttunuzÇok üzgünüm çoook
Canım imageshack mı yavaş çalışıyor?
tamamben pes ettim.....................:çok üzgünüm:aslında bayağı varmış ya..shp serenin yüzünde oldu....laelaelaelaelaeaşkolsun serennnnnnnnnnn niy eunutuyorsun arkadaşalrımıyerimsenibenKötü Kazen
:roflol: YAA UNUTURMUYUM SENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİsırnaşık şey
KIS SEDA NAPIYO (İKRAR) HALA HAMİŞ KALAMADIMI YAA:çok üzgünüm: GÖRÜŞÜYORMUSUNUZ SİZ:uhm:
:roflol: HORMONLARDAN HORMONLARDAN:roflol::roflol:
:roflol: YAA UNUTURMUYUM SENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİsırnaşık şey
KIS SEDA NAPIYO (İKRAR) HALA HAMİŞ KALAMADIMI YAA:çok üzgünüm: GÖRÜŞÜYORMUSUNUZ SİZ:uhm: