- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn güzel annelerrr. yazılarınızı okudum arkadaşlarım ama hiçbirisi aklımda kalmadı :1no2: umarım herkes iyidirr. aklımda zeoscummuzun eşi gidiyormuş sanırımm canımm dualarımız seninle inşllah eşini son anda göndermekten vazgeçerler. arkadaşlar bende tlfları aktartacagım o yüzden 3-4 gün aranızda olamıyacagım kendinize ve bebişlere iyi bakınn kaydirigubbakcemile2 herkesi çook ççokkkŞeniz
selam kızlar....site ne kadar kötü bugün ya....giremiyorum sürekli sayfa görüntülenimiyora dönüyor....nasılsınz??ben artık geceleri doğum yapıyorum sancılarım oluyor sanki hep...yatkta dönerken bile sağım solum ağrıyor kasılma gibi doğum sancısı sanıyprum....sabah olunca oh beeee diye kalkıyorum ya....birazdan yine nst y egideceğim ...şu 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum...ben çok korkuyorum....çok heyecanlıyım...haftaya bugün inşallah kızım kucağımda olaca...Allah ım yardım et yarabbim...sağlıkla kucağıma almak nasip et kızımı...sizler de dua edin ne olur....ben hepinize ediyorumkendime ederkn sürekli....
gülşahcım hosgeldın canım demek bugun doktora gıdıceksın cok merak ettım bende sımdı ınsallah ıyı haberlerle gelırsın..bu arada senınle aramızda bır gun var ya bakalım bugun sana neler dıcek dogum ıcın kılosu en az senın kadar merak ettım vallasırnaşık şeySlm.kızlar site bugün berbat bende daha yeni girebildim ama sürekli sayfada hata var diyor,dua edin bana bende bugün dr.a gidicem 6 da,bu arada fatmadan haberiniz varmı ne yapmış çok merak ettim inşallah kavuşmuştur oğluna,duygucum ben berbatım geceleri o dediğin şeyleri aynen bende yaşıyorum sürekli kasıklarımda bi ağrı,alt tarafta acaip baskılar hakkımızda hayırlısı ama benim psikolojim bozuldu ya sürekli ağlama modundayım kendimi çok kötü hissediyorum şu zamanı bi atlatsaydık inşallah hepimiz kazasız belasız evlatlarımıza kavuşuruz,betülcüm anacım boşver seni bu durumda üzenleri Allah bildiği gibi yapsın kendini üzme arkadaşım yemin ederim kimse için değmez bu hayatta,bende daha önce sinir krizi geçirdim ama sonunda üzüntüden tiroit hastası oldum sakın bu durumda üzme kendini önce bebeğin çünkü...Ayşe hoşgeldin canım doğum günün kutlu olsun eşin ve bebeğinle birlikte çok mutlu bi ömür geçirmeni dilerim,deryacım seinide az kaldı kızına kavuşmana merak etme inşallah sağlıklı kucağına alıcaksın,hepiniz güzel bi gün dilerim Allah hepimizin yardımcısı olsun