Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün doktora gittim 3 haftada 2 kg almışım.....
bebişimde 2.850 kg olmuş adetime göre 33.5 günlük hamileyken bebişime göre 36.4 günlük gözüküyooo...
doktor gününü beklerse 4 kg geçer diyoo nasıl doğurcammmm beennnnnnn
canım umarım kontrolünde doktorun güzel haberler veriri sana.plesanta kireçlenmeside sezeryana sebep oluyor kıslar ben duymuştum. bende senin haftanda gitmişitim 2500 dü doktor banada önden gidiyor demişti. hayırkısı bakalım ben paxartesi gidiyorum doktora eğer bebeğin böbreğinde büyüme olmuşsa sezeryan gününe karar verilecek. hayırlısı nasıl ise oyle olsun inşallah
içimde bi his benim dr 28 ınde dönucek izne çıktı,28 den önce doğurucam gibi..ama allah korusun 29 olsa razıyım..bilmediğim dr la ürkerim..neblim his işte..bide sezeryan yapmış bi kızın kesik yerini gördüm..kız zayıfcacık ama bi et sarkmış ufacık kesiğin üstüne..kesi teri 5 cmanca ama derinceydi kızcağızınki..sanırımıkı cocukda ezeryandı ondan..ama nedyim ki bende sezerya olucam sanıyorumiçimbi tuhaf oldu pek içime sinmedi o kat kısmı..........
doktor bana sakın stres yapma dedi şu son hafta biraz tırsmaya başladım galiba ondan korkuyorumm...
dün gece hiç uyuyamadım nefesim daralıyooo...
Sıkma canını meltem bende aynıyım sürekli kafamda seneryolar yazıp uykumu kaçırıyorum bide sıcak bide dönemiyorum bi yerden bi yere hepimizde var bu sorunlar canım eninde sonunda doğurucaz inşallah bende stres yapıyodum ama stres doğumuda zorlaştırırmış en iyisi bunun doğal bişey olduğunu düşünüp rahatlamak
arkadaşlar nts ayrıntılı ultrosonmu bebek kalp atışımı demek bende 37.haftadayım benimkide 2. doğum diye çatıya bakmadı ama kordon boynundamı aşına yakınmı bu ultrosonla göremem ayrıntılı ultroson istiyorum haftaya gel dedi dogum başlamadan niye kordon boyuna dolansınki anlamadım sizden böyle bişey isteyen oldumu özel muayene oluyorum para içinmi böyle bişey istedi bilmiyorum ilk gebeligimde doktorum hiç böyle bişey istememişti.fisfisfis
Sıkma canını meltem bende aynıyım sürekli kafamda seneryolar yazıp uykumu kaçırıyorum bide sıcak bide dönemiyorum bi yerden bi yere hepimizde var bu sorunlar canım eninde sonunda doğurucaz inşallah bende stres yapıyodum ama stres doğumuda zorlaştırırmış en iyisi bunun doğal bişey olduğunu düşünüp rahatlamak
korkacak bişey yok arkadaşlar her saniye milyonlarca kadın doğuruyor hemde nerelerde ne şartlarda Allah biz kadınları bu kabiliyetle yaratmış ben o kadar korkaktımki ilk hamileliğimde sezeryan istiyordum ama yetişemedik neredeyse arabada doğuracaktım hastahaneye girdim ve kızım 10 dakikada doğdu tabiki zordu acılıydı ama herkez yapıyor yeterki Allah sağlık versin başarabilirsiniz şimdi 2.ye hamileyim 37.haftadayım doğumdan değil sadece bebeğimin saglığının iyi olup olmıyacagından korkuyorum ve dua ediyorum hepimiz için...