Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnn Arkadaşlarrrrr
Aytege çok sevindim canım... :teytey::teytey: inşallah bebişini sağlıkla kucağına alacaksın.. Ve bu stresleri unutacaksın... Hiç bişi çıkmayacak Allahın izniyle...
Bride kadıköy şifaya çok yakın oturuyorum.ama ilk günden beri doğum yapacağım hastanelerin listesine onu hiç eklemeyi düşünmedim..
Duygu baya bir erkencisin bugün....
hihoyyyt:CüvCüv:
günaydınlar kızlar. dün doktora gittim. dedi ki evet böbrklerde biraz büyüme var ama olması gerekenden biraz büyük şu anda sorun yaratacak bir durum yok ama takibe devam edeceğiz dedi. içim biraz olsun rahatladı. çünkü bebeğin böbrklerinden idrar torbasına giden yerlerde daralma yokmuş. inşalaaah bir sorun olmaz doğduktan sonrada böyle bişeyle uğraşmayız. kızlar dua edin lütn benim için.
günaydınlar kızlar. dün doktora gittim. dedi ki evet böbrklerde biraz büyüme var ama olması gerekenden biraz büyük şu anda sorun yaratacak bir durum yok ama takibe devam edeceğiz dedi. içim biraz olsun rahatladı. çünkü bebeğin böbrklerinden idrar torbasına giden yerlerde daralma yokmuş. inşalaaah bir sorun olmaz doğduktan sonrada böyle bişeyle uğraşmayız. kızlar dua edin lütn benim için.
günaydın arkadaşlar herkese ,sezeryan olmak isteyenler neden sezeryanı seçiyor cevaplarsanız sevinirim,ben de sezeryan düşünüyorum ama kararsızım
aslında ben normal doğum olsun istiyorum ama bir yandan da acısından çok korkuyorum, işte kaç saat ağrı çekerim kolay olurmu, bebek zorlanırmı bebeğime bişi olurmu gibi bir yığın soru işareti var aklımda. sezeryanı düşününcede sonuçta bir ameliyat kesileceksin falan hem sezeryandan sonra çok acı çekiliyomuş öyle duydum yıllar geçsene sezeryan yerinde hep bir sızlama oluyomuş soğuklarda falan. onun için ben akışına bırakacağım hayırlısı nasıl ise öyle olsun.
günaydın arkadaşlar herkese ,sezeryan olmak isteyenler neden sezeryanı seçiyor cevaplarsanız sevinirim,ben de sezeryan düşünüyorum ama kararsızım
deryacım senın dogumda sezeryanla olcak demıstın sanırım o zaman senın 10 15 gunun falan mı var?
evet canım...normalde doktorum ayın 15 i ya da 22 sinde alalım dedi...ben tarih vermesini istemedim sancım ne zaman olursa o zaman alınsın istiyorum..o yüzden..ayın 15 yani haftaya cumadan sonra 2 günde bir nst ye gireceğim...sancı ve kızımın hareket durumuna göre alacak...hareketi azakırsa eğer hemen nst günü alırım dedi...hayırlısı artık..durabildiği kadar dursun istiyorum...
anladım canım hadı hayırlısı :))heyecan dorukta sımdı demı:)
benımde normal de gunum 25 eylul doluyor ama doktor 15 eylulde alabılırız dedı
9 eylulde alsa super olcak ama o zamanda 16 gun erken olmus oluyor:bbo:
kafama su bebegın 40 gun cıkarmamak takılıyor.gercı ben 20/40 yapıcam ama oyle bıle olsa bayramda 15 gunluk olucak..yanı sımdı ben bayramda bebısımı dısarı cıkaramıcammı yaaa
ben cıkmak ıstıyorum...