Merhaba arkadaşlar,
ben doktordan geldim, aklıma takılan tüm soruları sordum.İçim rahatladı, birtek tansiyonuma anlam veremedi doktorum, sen yapıyorsun diyor, stresten oluyor hamilelikle alakası yok diyor.Aniden yükselmemesi gerekir dedi.13 çok yüksek değil ama 14 bizim için sınırdır dedi.
Ben 1 kilo almışım 3 haftada,
bebek ise 675 gr almış aşağı yukarı, kulaklarıma inanamadım :) 2200 olmuş, tabi + - 300 diyor doktor.Maşallah diyin nolur :))
Canım kızım benim...İnşallah tansiyonumda çıkmaz (arada ölçüyorum çıkıyor, tavsiyelerinizi bekliyorum)
Bebek baş aşağı durmuş, bu saatten sonra başını tekrar yukarı döndüremez dedi dr..
Birde bu gazla internetten dudaktan kalbe dizisindeki lamianın beşiğini buldum ve şipariş ettim..Çok beğeniiyordum..Taaa sivastan geliyor :)
tebrik ederim canım bebeğinin iyi olmasına sevindim tansiyona gelince sen bazen biraz endişeleniyorsun ya en ufak şeyden bile o zaman çıkıyordur belki , kendini sıkma artık bu kadar az kaldı zaten sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla doğacak inşallah bebeklerimiz.
bu arada beşiğinz de hayırlı olsun ii günlerde kullan ama merak ettim şu lamianın beşiğini sanırım özel bişey resmi varsa koyarmısın bakalım ?