2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

aynen cxanım benimki de öyle....hatta her zaman sırtı değil çoğunlukla poposu kabarıyor benimkinin :)))

CADIARZU Belki benimki de popoyu kaldırıyordur da ben sırtı sanıyorumdur..
Kalkık popolu olacak herhalde bizimkiler :roflol::roflol:
 

yalnız Seren kaptırdı gidiyo valla :roflol:

korktum senden kıss seren :1ninca: :1ninca:
 

seren ya aşkolsun neden böyle yapıytorsun tabi aytenin ki doğru ::)) aaaa resim mesim ne bu böyle o bulmuş gönderdi bana :)))
 

:roflol:
BENLE UGRAŞMAK HEEEEEEEEEEEEEEEEE:tomato::tomato:

EMIN OLMADIGIN ŞEY İÇİN YUZUME TÜÜÜ YAPTIRMAM ZETİİ ŞAŞKIN :roflol:

:roflol: EH BENIM YOLUM BI ANTALYAYA DÜŞSÜN SONRA SENİ ORDA BULIM MANAVGAT ŞELALESINDEN ATACAM SENİ BAK GORURSUNnaniknaniknaniknanik

AY AMA ORASI COK ZEVKLI BENDE ARKANDAN GELİRSEM ŞAŞIRMA HEEE:roflol::teytey:
 
huuuuu kızlar ya kımse benı duymuyormu?kaptırmıs gıdıyorsunuz valla:)))
kızlar nazara karsı ne yapılır deyıverın hele...anaaa kımse duymuyor benııı okumuyor yazdıklarımı...
nuray nerdesın yaaa??
 

senin ki doğru... Aytege de bence zıbın gibi yandan çıtçıtlı tulumları zıbın zanndiyor... Öyle modellerde var.. O onları anlatıyor olabilir kanumca
 

DUYGUCUM KUSURA BAKMA SEREN LEE UĞRAŞMAKTAN BEN BU SERENİ ÇOK SEVDİM YAAA, PEK GÜZELDİ SABAH SABAH UĞRAŞMASIII. NEYSE
SENİN SORUYU OKUDUM BEN DE CEVAP YAZAMAYA FIRSATIM OLMADI BENCE NAZAR İÇİN DUA FALAN OKU SONRA NAZAR BONCUĞU TAK KAPINA EVİNE KENDİNE. KURŞUN DÖKTÜRME YAAA HAMİLESİN YA ŞİMDİ BİŞEY FALAN OLUR ALLAH KORUSUN. :teselli:
 

Kurşun döktürebilirsin canım.. Ya da nazar duası okutabilirsin bilen birilerine.. Bir de üstünde koca koca nazar boncuklu takılardan taşı ki milletin kem gözünü geri çevirsin..

Seren ve aytege ile uğraşmaktan atlamışız kusura bakma.. a.s.
 

ayy canım serenle aytene gülüyordum :dance:
nazar boncuğuna kurşuna vs. inanma hurafe onlar.. cevşen al gümüşçülerde oluyo hem de şık duruyo kolye şeklinde onu takabilirsin..nazara karşı.. bir de nazar duası var onu alıp evinin bi köşeciğine asarsan Allah kem gözlerden korur inşAllah.. ben cevşeni takarım hep takmadan çıkınca mutlaka düşmüşümdür :roflol: :roflol:
 

Betülcüm selam;
hayırlı olsun canım aldıkalrın. geçende migrostada bebek ürünlerinde %50 inidirim vardı .Bende biberon ,derece, alt açma, oyuncak falan aldım. Emzirme minderi de alıyodum tam ama kadının biri , ben aldım ama emzirirken daha beline kadar gelecek destekli bişey alsan yada yapsanız daha iyi oluyo dedi. Ben kullanamadım dedi. SAdece boynu ama o sırada bebeği kavrarken kayıyo falan dedi. Bende çok mu abarttım acaba ne bulsam alıyom falan diye bıraktım sonra. bide burun aspiratörü aldım onada fuzuli diyolar.. İnşallah kullanırız ya..,
 

cnm al bi corek otu fazla kullanmadıgın tencerede ısıt kullensın dumanı iicene cıksın sonra evınde gezdır o dumanı bıraz kotu kokuyor ama nazara karsı cok ii sonra nazar duası olu felak nas oku ınan cok ii gelecek bıde şimdiden koluna boynuna nazar boncugu tak doguma kadarda cıkartma ben ole yapıyorum valla :CüvCüv:


minikannişim korkma kız benden zarar gelmez benden valla bak:icecream:
eh oglak burcuyum işte bıldıgım şeyi inadına surduruyorum işte:roflol:
 
ayy bu arada hamileyken de iki kere düştüm duygucum dediğin gibi nazar kadının biri birkaç laf etti beş dakikaya kalmadı yere yapıştım ( ama Allah korudu gerçekten düşmek ço0k tehlikeli olabilirdi bebişim için ( kurşun dökmek diye birşey yok ya kızlar kurşunu suya dökünce nasıl engel olabilir ki nazara dualardan başka şeylere inanmayın bence..
 

yok canım zarar gelmeyeceğine eminim takılıyorum sana yerimseniben ama inadın çokmuş valla maşaAllah :roflol: bu arada resmini koymuştun ya sen..hani insan burada yazışırken hayal ediyo ya karşısındakini..yani ben ediyorum en azından :roflol: aa senin resme bi baktım hayalimdeki seren :roflol: :roflol: valla bak kıss :dance:
 

burun aspiratörü fuzuli değilş canım..bebişin burnunu nasıl temizlemeyi düşünüyorsun..parmağını sokup sümüklerini çıkarmayacan herhalde :sm_cool: aspiratörü kullanacan yani.................:dance:
 

ne zamam doğdun kız sen???ben de oğlakım da :lepi:
 
günaydınn güzel annelerrr kızz sabah sabahh güldürdünüzz allahda sizi güldürünn. ne güzel hoş sohbet yapmışsınızz kaynatmışsınız oku oku yeni bitirdim valla kahvaltımda beni bekliyor. herkese güzel günler dilerimm. kahvaltıdan sonra görüşürüz. ayy deryacım haklı kız seren belkim benim bebişte agustosta gelirse listeye benidemi almıyceksiniz bakemm.
 

sana ve bebişine afiyet olsun canım......
 

çok fettan bi bakıs atmısım dimi:icecream:

bırazdanda cekınımde koyım kendımı bariii:))))))))))

e sizlerde resım koyun yaww ayten hnmda koyacaktı gyaa benle ınatlasmaktan bişeyi beceremiyoki:roflol:
sende koy deryada koysun betulde cansuyu biliyoz zatiii:))) ebruyuda bılıyoruz gülüde işte resmı olmayanlar burda koysun resımlerını yawwww
zati ben bı dogurayım en fiyakalı resmim cektırıp koyacam valla:icecream:
 
seren bu resim ekleme işi nerden yapılıyor bende ekliyeyim. sonra neren siliniyor sonra sileyim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…