- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
günaydınnn altın kızlarrrr:lepi:
nabersiniz bakalım ben iim cok sukur ama kotu bir ruya gordum demınden berıde arastırıyorum kotu kotu şeyler yazıyor yaa:çok üzgünüm:
rüyamda sol ön dişlerimin yarısının dokuldugunu goruyorum. sonra bıtane ufak diş goruyorum yıne ön tarafta oda sallanıyo dilimle itiyorum pıt oda düşüyor.
sonra babama gıdıyoyrum aglayarak yaa baba yaa dişlerim dökülüyo diyorum oda bana tmm kızım sen meraketme ben hepsini yaptırıcam daha güzel olacak diyince içim rahatlıyor birazkafamçokkarıştı anlayamadım hayırdır insallah yaa niye böle bi rüya gördümki şimdi:sm_confused: dün eltimlerdeydik dişim agrıyor kac gunden berı yani yemek yıyınce baskı uygulayınca agrıyor bende ondan sırke ve pamuk ıstedım azcık dişime bastırdım ii geldi acaba onun tesiri altında kaldımdamı böle rüya gordum:uhm: okudugumdada hamile iseniz doğuma işarettir diyo,:çok üzgünüm: ay rüya yorumu yapan arkadaşlar sizce nedir bu durum endişe ettim valla:bbo:
buarada cansummm canım hoşgeldin özledim valla senide kız:1hug:[/QUO
günaydın canım...bence kötü yorumlama sakın...hamileliğin son zamanlarında rüyalar artarmış...diş ağrından dolayı görmüşsündür o rüyayı...takma kafana kötü yorumları da okuma ve dinleme derim ben...
20 kilo aldında şuan kaç kilosun ben 16 kilo aldım 94 kiloyum şuan
Serencim gün içinde yaşadıklarından etkilenmişsindir canım..
Ben kötü rüya görünce anlatmıyorum hiç.Anlatmamak lazımmış.
Hamileyseniz doğuma işarettir demiş,e tamam işte daha ne desin canım,doğum olacak zaten..Takma kafanı kız üstün açık kalmıştır senin..:roflol:
bu arada cansu canım hoşgeldinn ohh ne güzel tatilini yaptın tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.
günaydınnn altın kızlarrrr:lepi:
nabersiniz bakalım ben iim cok sukur ama kotu bir ruya gordum demınden berıde arastırıyorum kotu kotu şeyler yazıyor yaa:çok üzgünüm:
rüyamda sol ön dişlerimin yarısının dokuldugunu goruyorum. sonra bıtane ufak diş goruyorum yıne ön tarafta oda sallanıyo dilimle itiyorum pıt oda düşüyor.
sonra babama gıdıyoyrum aglayarak yaa baba yaa dişlerim dökülüyo diyorum oda bana tmm kızım sen meraketme ben hepsini yaptırıcam daha güzel olacak diyince içim rahatlıyor birazkafamçokkarıştı anlayamadım hayırdır insallah yaa niye böle bi rüya gördümki şimdi:sm_confused: dün eltimlerdeydik dişim agrıyor kac gunden berı yani yemek yıyınce baskı uygulayınca agrıyor bende ondan sırke ve pamuk ıstedım azcık dişime bastırdım ii geldi acaba onun tesiri altında kaldımdamı böle rüya gordum:uhm: okudugumdada hamile iseniz doğuma işarettir diyo,:çok üzgünüm: ay rüya yorumu yapan arkadaşlar sizce nedir bu durum endişe ettim valla:bbo:
buarada cansummm canım hoşgeldin özledim valla senide kız:1hug:
dalga geçme kısklava:
ben dogumdan korkmuyorum ama barı 32. haftdadan once gelmesınde ssk paramı alabıleyım:roflol: erken gelsın saglıklı gelsın hiiiiiiiiiiiiiç farketmez
zaten ben doguma elimde janjanlı mendillerle halay ceke ceke gidecem:teytey::teytey:
tabi insallah normal dogum yaparsam:icecream:
ay bana cok zevklı bişeymiş gibi geliyo şu normal dogumm cok dua ettım ikiz olsun ıkısını bırden cıkartayım diye ama olmadı napalım ıkıncıye artıkın:dance:
Canım rüyanı hayra yor... Ama rüya tabilerinde hamile kadınların rüyaları yorumlanmaz diye okumuştum bir yerde....
Hoşbuldummmm bende sizi çok özlemişim....
Neler yaptınız ben yokkenn
canım ikizleri normal yaptırmıyorlar :))
ay ii ozaman ıcım rahatladı bıraz saol canımbenımma.s.:1hug:
napaım kız bıldıgın gıbı degısen bişey yok aynı zaman kısaldıkca agrılar şikayetler artıyor özlemler cogalıyor işte
hepimiz hayırlısıyla dogursakta bebişlerimizi sevsek artık diye sabırsızlanıyoruz. e zaman kısaldıkca tekmeler kıpırtılar hatta hıckırıklar oldukca dahada mutlu oluyoruz bizlerden böle işte
asıl sen neler yaptın bol bol yuzdunmu bakım hee:))) senın bir şikayetın yok umarım cnm
ay öyleydi dimi:roflol: olsun ben onlarıda normal dogururdum herhalde:icecream:
malesef canımm hiç yüzemedim... Korktum..
oradaki sağlık ocağında bir bayan dr ile konuştum... Burada denize girme dedi... bir sürü vaka geliyormuş denizden mikrop kapıyormuş çocuklar... Bende o yüzden denize ayağımı bile sokmadım.. Sadece bol bol yürüdüm deniz havası aldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?