Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba.az önce hastaneden geldim renkli doppler vardı. 31+4 günlük hamişim sonuçları size yazıyorum. dr beyimiz hastanede pek ilgilenmiyor biz para basan hastalarıyla . çok iyi dedi geçti. raporumuda 4 hafta uzattım.
plasenta : korpus anterior grade 2-3 matürasyonda izlenmektedir.
amniyon sıvısı : yeterli
fetal ölçümler :
BPD : 33w 5d
FL : 32w 6d
gross fetal anomali saptanmadı
alınan spektral örneklerde her iki uterin arterde erken diostolik çentik saptanmıştır. umblikal arter ve MCA da diastolik geri akım izlenmemiştir. MCA / umblikal arter oranı normal sınırlardadır.
koyu siyahla yazdığım yerde ne yazıyor hiç anlamadım. bildiğimiz dilde yazsana şunu be adam..
fetus A
BPD : 83.8 mm
AC : 289.6 mm
FL :63.6 mm
EFW 2134 g
AC 289.6 mm
Kızlar günaydın herkese nasılsınız.Cmt akşamı bir rüya gördüm.Bitane kız görüyorum ölü.Mezarından kalkıyo yanıma geliyo karnımı elliyo.Bana kızınmı olucak oğlunmu diyo bende oğlan diyorum.İsmini Burak Kaan koy diyo ay ben çok etkilendim kızlar napsam acaba.Burak ismini eşimle ikimizde beğeniyoduk zaten ama rüyadada görünce bi tuhaf oldum valla.
arkadaşlar merhaba.az önce hastaneden geldim renkli doppler vardı. 31+4 günlük hamişim sonuçları size yazıyorum. dr beyimiz hastanede pek ilgilenmiyor biz para basan hastalarıyla . çok iyi dedi geçti. raporumuda 4 hafta uzattım.
plasenta : korpus anterior grade 2-3 matürasyonda izlenmektedir.
amniyon sıvısı : yeterli
fetal ölçümler :
BPD : 33w 5d
FL : 32w 6d
gross fetal anomali saptanmadı
alınan spektral örneklerde her iki uterin arterde erken diostolik çentik saptanmıştır. [/B
canım ben de renkli dopplere girmiştim.2 hafta önce.benim de sol arterde çentik saptanmıştı.doktorum bunun bana hamilelikte ilerleyen dönemlerinde tansiyonumun yükselebileceğini söyledi.olmayabilir de dedi.ben düzenli tansiyonu ölçüyorum.bu zamana kadar genelde normal seyrediyordu.buğün birara 139-85 oldu.korktum.yattım uzandındım biraz ağzıma da azıçık limon sıktım düştü.gerçi doktorum 130'u geçerse ara demişti.ben biraz bekledim.düşmeseydi arayacaktım.
benim bebek az kilo alıyor.dün 1295 gr.dı.dopplerde çoık önemli birşey çıkmadı benim ama niye almıyor anlamırom.doktor bana sen ve eşin zayıfsınız büyük ihtimalle size çekecek dedi.offfffffff 10 kilo aldım bebek te doğru dürüst bir şey yok.yine allaha şükür diyeyeyim isyan etmeyeyeyim.allah problemsiz kucaklarıma almayı nasip eylesin hepimizin.
Duygucum hoşgelin canım ya; özledim valla.. Yeni evin hayırlı olsun, bitmiş taşınma işlerinde ...
Bu arada aşağıya vuruyo bugün benim kızım ya.. Sanki tuvaletimi yapıcakmışım gibi oluyo :1shok:
Aman kızlar tansiyona dikkat,bu sıcak havalarda normal kişilerin fırlıyor zaten bizimki daha tehlikeli..
Hemen bir limonlu su yapıp için yükseldiğini hissederseniz.Ben de geçen gün kalp çarpıntısı nefes daralması falan hissettim,ölçtüreyim yükseldi dedim ama 9/5 çıktı,düşmüş dediler,ayy ne dengesiz oluyor hamilelikte tansiyon.
Slm.kızlar nasılsınız,dün gece yine bacaklarımdaki kramplarla uyandım berbat bişey ya şu zaman bi geçseydi artık insan bi an önce bebğini kucaklamak istiyo hayırlısıyla bi gelselerdi önemli olan zaten sağlıklı gelmeleri,herkese güzel bi gün olsun...
canım aynı krampları bende yasıyordum en son doktora gıttıgımde bana magnezyum ve kalsıyum verdı ondan sonra bır daha hıc olmadı allaha sukur...
sen kullanıyormusun bılmıyorum ama ben cok faydasını gordum...
Valla canım bende bahsettim dr.uma ama bana bolbol süt yoğurt ye dedi ayrıca takviye vermedi ama bu kramp işi dayanılmaz ya ne kadarda yiyip içsem yinede oluyo kendim gidip alayım en iyisi şu mg.ilaçlarını,yazsa bişey yok sanki onun cebinden çıkıyo onun parasıklava:
hoşgeldin gülşah valla krampla uyanmak çok kötü bağrıyordum artık ama çok şükür artık olmuyor duygunun dediği gibi magnezyum eksikliğinden oluyormuş bende ilaç kullanıyorum kendine dikkat et
hoşgeldin gülşah valla krampla uyanmak çok kötü bağrıyordum artık ama çok şükür artık olmuyor duygunun dediği gibi magnezyum eksikliğinden oluyormuş bende ilaç kullanıyorum kendine dikkat et
kızlarrr yaaa benim göbek feci oldu çatlaklar önemli değilde kaşıntı öldürdü beni krem mrem kar etmiyor neyapsam acepp mahvoldum yahuuuu