2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv


tmm cnm cok saol bunuda çıkış aldım :))))

peki sen dogumdan sonra çalışacakmıydınnkafamçokkarıştı
 
selam kızalr gelenler olmuş sevindim :)) ben de saçlarımı taramaya çalışıyorum...çok uzadılar...batıl inançlara hayatta inanmam ama insan hamile olunca herşeyi takıyor valla...etrafımda birkaç kişi saçını sakın kestirme dedi diye köylü güzeli gibi dolaşıyorum..upuzun...çok zor yıkamak taramak...offf ooffff....
 
hmm anladım cnm peki sen rapor aldın ya şimdi,ama hala işyerındesın patronun sıgortadan cıkarttımı seni :uhm: kacıncı haftada işi bırakıyorsun peki

ben şimdilik kısa bir süre daha gidip gelicem. işleri toparlıyorum. bana bağlı yani. ssk tabiki durdu bugünden itibaren yatırılmayacak. raporum bitene kadar.

bak senin mevzuda eğer patronuna anlatırsan durumu senin hamilelik bitince istediğin evrakları verirse yukarıda yazan işyerinden verilmesi gereken evrakları sende alabilirsin doğum izin ücretini. ama işten çıkıp işyerinden bu yazıları alamazsan izin paranı alamıyosun canım. şimdiden konuş bence işverininle.a.s
 

deryacım bende duyudum onu ne kötü yaa insanın duyunca bile tüyleri diken diken oluyor. esskiler neler uydurmuş. yok ciğere dokunma falan. ben geçende kına gecesinde elime küçücük kına bile yaktım valla. allah korusun. batıl inançlara bakarsan hamile kadın otursun kalkmasın yerinden daha iyi.:sm_confused:
 

üzme kendini canım belkide sıcaklardan bir seferliğine öyle çıkmıştır. kiloyuda karbonhidratlı yiyeceklerden dolayı alıyoruz. dikkat etmemiz lazım tatlı ekmek pasta böreği biraz kıs istersen. üzme kendini bişey olmaz allahın izniyle. a.s.
 

canım bir arkadaşım ilk hamileliğinde kınadan uzak durmuş ama birşey olmasın diye oğlunun saçları turuncu havuç vardı ya onun gibi..ikinci çocuğunda da özellikle sürekli kına yakmış....renginde çocuğun kınadan eser yok.... :))
 

yani alakası yok dimi:roflol: allahım yaa nerde uydurmuşlar peki bunları:roflol: daha neler neler var hiç bilmeyelim daha iyi yoksa hamilelik geçmez.
 
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN TATLI HAMİŞLERRRRRRRRRRRRRR
NASILSINIZZZZZZ HERKESİ İYİ Mİİİİİİİİİİİİİİİ
BEBİŞLER NASILLLLLLLLLLLLLL
BİZ İYİYZ AMA HEP UYKULU BİR HALİM VAR YAAAA NE KADAR UYUSAM YETMİYORRR:1no2:
 

hepimizde var canım..geceleri rahat uyuyamıyoruz ondan olabilir.......ben de sürekli uzanayım diye ayrılıyorum ya buradan uyuyorum akşam üzerleri :))
 
herkese günaydınnnn

gülşahcım maşallah bebişine.nazar değmesin.sende çok yorma kendini.sıcaklardan dolayı yüksek çıktı herhalde.bende salı günü dr.a gittiğimde dr.um ölçtü 11/7 çıktı sonra oradan çıkıp sağlık ocağına gittim ordaki ebe ölçtü 8/7 çıktı.anında değişiyor galiba artık tansiyonlarımız.moralini yüksek tut inş.hepimiz sağsalim alacağız bebişleirimizi kucağımıza.
 
yani alakası yok dimi:roflol: allahım yaa nerde uydurmuşlar peki bunları:roflol: daha neler neler var hiç bilmeyelim daha iyi yoksa hamilelik geçmez.

benim hamileliliğin başlarında çok sinirimi bozdular bu konularda...eşim baan özel bir günümüzde koca bir buket gül yaptırmış...ben de çok sevindim aldım tabiki kokladım :) aldım eve getirdim...kaç kişi neden kokladın neden aldın eline....elini koklayınca nerene sürdün gibi sorular sordu....bir de aynı zamanalrda çilşek çıkmıştı..ben de hemen aldım yedim...ellerini nerene dokubndun diye sormazlar mı..kafayı yiyecektim...sonra kendi kendime düşündüm her yediğim sebzeden meyveden leke olacaksa muhakkak farkında olmadan dokunuyoruz yüzümüze kolumuza ..hatta elimizde yııyoruz hepsini o zaman ellerimiz leke içinde olurdu...kendimi böyle rahatlattım...ama saç konusunda rahatlatamıyorum...söyleyen arkadaşım kendi başına geldiğini söylediği için.... (((
 
deyacım canım yaa inan tesadüftür o düşünsene. saçla igili nasıl olabilir. allah korusun. ama sen genede kestirme için rahat olsun. sonra kestirip de kestirmesemiydim acaba diye düşünüp kendini üzeceğine. allahın izniyle az kaldı zaten. doğumdan sonra kestirisin dedğin gibi.
 
herkesee günaydınnn. dün gece yine sabahladımm o yüzden uykumu almadım ama yinede fazla uyumayayım dedim ögleden sonra nasıl olsa bir ara sızarım. herkes nasıl inşllah bebişlerle iyisinizdir arkadaşlar.
dün gece agustos annelerinin linkine biri birşeyler eklemiş dogum sancısını azaltma yöntemleri diye bir inceleyin isterseniz arkadaşlar.
 

öyle yapıyorum zaten canım....tek kötü yanı benim elelrimde uyuşmalar var 3-4 aydır..karpal tünel sendromu ( ellerim hissiz olduğu için yıkarken çok zorlanıyorum çokçabuk uyuşuyor ve tararken....ama zaten sürekli uyuşyk olduğu için o sırada sadece biraz artıyor...kızım için katlanıyorum herşeye...inşallah doğumdan sonra ellerim düzelir ....normalde hemen düzelirmiş ama benim arkadaşım 2 ay daha çekti doğumdan sonra....çok zor ya..doğru düzgün birşey yapamıyorsun...
 

herkese günaydın eylül anneleri;

deryacım çok geçmiş olsun böyle birşey hiç duymamıştım bu rahatsızlık da mı hamilelikten oluyormuş, bakalım daha başımıza neler gelecek bünyemiz zayıfladığı için meyilli olduğumuz hastaıklar ortaya çıkıyormuş bende de reflü meydana çıktı çok fena acı veriyor.
ve nefes almakta zorluk çekmeye başladım muayene oldum burnumda da kemik olduğu ortaya çıktı... hakkımızda hayırlısı artık bebişlermiz sağ salim gelsin de...
 

günaydın canım...normalde de olabilen bir hastalık ama hamilelikte çıkma oranı yüksek....geceleri çok kötü oluıyor uyuşmaya ağrı ekleniyor...el bilek ateli takıp yatıyorum 2 elime....azıcık rahatlatıyor olsun bebişim sağlıkla gelsin de ...ben herşeye razıyım canım..
 

aslı ağustos annelerini okudum çok faydalı bilgiler var haber verdiğin için teşekkürler....
a.s.
 
ben temmuz annelerini merak ettim baktım...ne zor ya 39.haftanın içindeler ve sanı bekliyorlar..ne stres...allahım güç ver bize....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…