Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim kızlar bir uyumuşumki sormayınn. deryacım ekledim seni canım sanırım görmüşsündür. hicrancımm bebişin güle güle iyi günlerde kullansın. birtanede çanta içinde taşımak için alt bezi demişsin o nasıl canımm.
Selam kızlar;
anca bakabildim şimdide işten çıkıcam 5.30'da. Neyse artık...
Bende haftaya 32.haftamı bitiriyom ve rapor almaya gideceğim. SSK'lı anlaşmalı olduğu için bi daha devlete onaylatmaya gerek yok dediler. Vizite kağıdı, karne ve kimlikle gidecekmişim. Hayırlısı bakalım. İnşallah bi sorun çıkmaz.
Papatyam canım gülegüle kullansın bebeğin beşiğini. Gerçekten güzelmiş.
Kızlar çok hareket ediyo bizim bıdık. Normal de bende iş yerinde rahat oturamıyom, dik oturuyom nerdeyse..Pantolonumda sıkıyo gibi artık. Acaba sıktığı için de rahatsız mı oluyo..Bende çok rahatsız oluyom onu rahatsız ediyom diye...SAğ tarafı karnımın hep bişey çıkacak gibi geriliyo, bende çok tuhaf oluyorum. Bazen karnım geriliyo, sertleşiyo...
Az kaldı ya.. Akşamları uyumak iyice zorlaştı artık. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar...
kimseler yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben bunlari tuttummm
günaydın arkadaşalr...bugünde ben erkenciyim galiba....ayten sen hala gelmedin mi :))