Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım...normalde de olabilen bir hastalık ama hamilelikte çıkma oranı yüksek....geceleri çok kötü oluıyor uyuşmaya ağrı ekleniyor...el bilek ateli takıp yatıyorum 2 elime....azıcık rahatlatıyor olsun bebişim sağlıkla gelsin de ...ben herşeye razıyım canım..
çok geçmiş olsun nasilsa az kaldi biraz daha sabredeceğiz bebişler için. Bende de şeker çikmişti. Herkesin bünyesi farkli farkli ne tuhaf şeyler oluyor. Allah çaresiz dert vermesin inşallah.
aslıcım ya ben ağustos annelerinde nereyi okuyacağımı bulamadım
kızlar bu arada size söylemeyi unuttum patronumun kızı pazar günü dünyaya geldi 6 ağustosdu normalde doğum tarihi birazcık erken geldi kendileri sabırsız bebek :))))))))2700 gram doğmuş dün gördüm simsiyah saçlı kırmızı yanaklı küçüçük bişeydi ya ama çok şekerdi ben gittiğimde uyuyodu
gerçekten yararlı bilgiler ama ben çokkorkuyorum.offffffffffffffffffffffff
sorma deryacımm içimden bazen diyorum nasıl yaparım normal dogum diyorum korkuyorum bazende amann yaparım herhalde allahım hakkımızda hayırlısını versin.bne daha hamile değilken hatta evli bile değilken normal doğuramam diyordum...başıma gelince değişir zannettim ama değişmedi acayip korkuyorum..salı günü doktoar gideeğim bu sefer konuşacağım normal doğum istemiyorum ben...epidural sezeryan bana uygunsa doktorum da önerirse onu istiyorum...olmazsa da normal sezeryan.....
sorma deryacımm içimden bazen diyorum nasıl yaparım normal dogum diyorum korkuyorum bazende amann yaparım herhalde allahım hakkımızda hayırlısını versin.
evt deryacımm nihan arkadaşımızın dogumu süpriz oldu bir anda bakalım ben hem agustos olabilirim hem eylül olabilirim artık bilmiyorum.
aynen canım bende ...5 eylül satıma göre ama...erken gelebilir...sezeryan istiyorum ya erken olur zaten o yüzden...
aynen canım bende ...5 eylül satıma göre ama...erken gelebilir...sezeryan istiyorum ya erken olur zaten o yüzden...