2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

CANIKOM BENIM BEBEĞİMİNDE ISMINI SORMUSSUN
PAŞA BEYİMİZİN ADI EGE OLACAK gamyoncuiremsu

YA CANIM YAA BU SENE EGE İSMİ ÇOK. BENİMKİDE EGE OLACAK ACABA BÜYÜNCE SAĞIM EGE SOLUM EGE DERMİ BANA. HANİ BİR ARA MEHMET VE ALİ İSMİNİN ÇOK OLDUĞU GİBİ OLURMMU DİYE ENDİŞELİYİM BENfisfisfis
 
Seda Nazlı olur kızın bakknaniknanik



İsmine çekermiş derler..
Çok hoş bir isim..Biz Ayça diyeceğiz kızımaa.s.
 
Seren aynen canım herkes rapordu izindi kafayı yemek üzere
ya inşallah bir hata ya da eksiklik çıkmaz..

Dİkkat edeliiim...

vallahi çok önemli bir mevzu bu hanımlarr
düşünsenize Allah korusun evrak eksiği yada yanlışlığı yüzünden paramızı alamazsak valla ben yanarım:)) zaten maaşsız geçecek zaman şimdiden feci düşündürüyor beni
 
canım hastanede yapmıyorlarmı yada ordan vermiyorlarmıymış.

hastanede yaparlar muhakkak canım ama eve geldikten spnra göbek bagı düşene kadar idare etmek için bizim alamamız lazımmış.hatta biz yapıcaz pansumanını.kolay endişelenmeyin ben yegenimden biliyorum.ona yapmıştım.
 
Slm.kızlar nasılsınız,bende uzun zamandır giremedim,kayınvalidemle görümcem vardı onların yanında pek bi vakit bulamadım gelmeye dün gönderdimde rahatladım şimdi,bugünde kısmetse akşama doğru oğluşumu görmeye gidicez çok özledim onu 1 ay oldu görmeyeli inşallah iyidir kuzum,sizlerdede herşey yolundadır inşallah,sona az kaldı çok heyecanlanıyorum inşallah hepimizin doğumu çok ama çok kolay olurda bebişlerimiz doğunca hikayelerimizi yine burda paylaşırız:)))
 

ayy valla nasıl olacak nasıl bakıp büyütücez meleklerimizi,beni bir korku aldı valla
annem yanımda olacak iyişallah, 40 ımız çıkana kadar babamla gelip bizde kalacaklar ama yinede korkuyorum
 


hadi geçmiş olsun o zaman sana canımm,ağır misafirlerin varmış:))
iyişallah güzel haberlerle dönersin doktordan
 
DERYAAAAAAAAAA DUYMUYOMUSSSUUUNNNNNNNN BENİİİİİİİ
CANIM DİYORUMKİ BU İŞİ DEEVİR ALDIN HİÇ SOHBET EDMEZ OLDUN.:uhm:

:roflol::roflol: DERYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DUY SESİNİİİİİİ :icecream:

DUR BENDE YAZİM EKLESIN SONRA SENLE MUHABBET EDER ŞEKER:))))

DERYACIM DOGUM TARIHIM YAZIYO 29 EYLUL KENDI D. TARIHIMI SORUYORSAN 1983sırnaşık şey EVET BU YIL ERKEK YILI VE EGE YILI SANIRSAM HERKEZ EGE KOYUYO BEN TUAN EGE DEDIM KIMSE TUAN ISMINI BEGENMEDI:dilcikar:
 
herkese tünaydınlar

ay sabahtan beri okuyorum anca bitirdim geçmişi okumayı.sıra geldi yazmaya.dün oğluşumu görmeye gittim teyzeleri.2.164 gr boyu da 43,5 cm.olmuş.maşallah oğluşuma benim.ama dr.amcası çok aceleci niye bu kadar acele ediyor dünyaya gelmek için dedi.niye dedim bende? çünkü kafasını sokmuş iyice dedi.gerçektende yüzünü doğru düzgün göremedim.fırsatını bulsa çıkcak dedi.erken doğum tahliken var demiyorum dedim ama dikkat edeceksin dedi.suyum gayet iyiymiş artık bu saatten sonra azalmaması gerekiyor dedi.üstüne basa basa söyledi nolur çok sıvı almanı istiyorum dedi.yorulmayacaksın dedi.haftaya tatile çıkacağımı söyledim iyice telaş yaptı adamacağız ben onun kadar telaşlanmadım.:)) bu zamana kadra ağrı ve sancım pek olmamıştı ama dünden beri artık hissediyorum.

rapor işine gelince bana dr.um 31.haftamda verdi raporu.26 haziranda 5 hafta çalışabilir raporu aldım.şimdide 31 temmuzda bir daha gidip artık çalışamaz raporumu alıcam.valla gerçekten karışık işler.inş.bi sorun çıkmaz raporlarımızda.

bizim oğluşumuzun ismi de EMİR olucak inş.son anda daha güzel bi isim bulmazsak eğer.
 
hadi geçmiş olsun o zaman sana canımm,ağır misafirlerin varmış:))
iyişallah güzel haberlerle dönersin doktordan

KIZ SEN BU İŞTE USTASIN VALLA GUZEL AYDINLATTIN BİZİ AMA 32. HAFTADA CALISABILIR RAPORU ALDIM DIYELIM BEN 35.İ HAFTADA BIRAKICAM İŞİ YA OZAMANDA YINE SSKYA BAGLI HASTANEDEN 37. HAFTA RAPORU ALAMAMMI YANİ DOTORUMLA KONUSSAM O BANA YAZI YAZSA DİCEM AMA UYANIK HEKIMLER SON SAT TARIHIME BAKIPTA ANLARSA REZIL OLURUM:roflol: GERCİ TOPU TOPU 2 HAFTACIK EKSIGIM OLACAK NOLCEK YANİİ RAPORUMU PARAMI VERSELERlaelaelaelaelae AY NEYSE CNM BIKTIN SENDE BENDEN VALLA HEE:)))
 

HEH DUR BİDE SENIN BAŞINI AGRITİM BACIM:roflol:
BUARADA MAŞALLAH BEBİŞİNE KILOSUDA BOYUDA COK İİ ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN VAKTINDE GELSIN INSALLAH
ŞİMDİ SEN 31. HAFTADA NE RAPORU ALDIN?? 5 HAFTA SONRA 36. HAFTA OLUYO OZAMANDA CALISAMAZ RAPORU ALACAN DIMI ILK RAPOR ALDIGIN YERDEN ALIYORSUN DIMI CNM BİRDE SEN DOGUMDAN SONRA ÇALISACAKMIYDINlaelaelaelaelae BİDE SEN BILGILENDIR BAKALIM SARIKANARYA VURACAK BENİİİİ:roflol::roflol:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…