- 8 Temmuz 2007
- 462
- 4
günaydın bayanlar bende bir türlü isim bulamıyordum en sonunda eşimin dediği olacak, kızımın adı Allah nasip ederse Nazlı olacak.
Ravza güzel bir isim ama sert gibi, Ceylin ise sanki ceylanın yalnış yazılmış da düzeltilmeden kalmış hali gibi geliyo bana...
Benim ilk başlarda acaba olurmu diye düşündüğüm ve eşimin karşı çıktığı isimler,
öykü (yorum yapmadı)
berrak (şiddetle reddetti bişeyi anımsatır ilk okulda dalga geçerler diye)
kumru (konsomatris ismi gibi dedi ) :))
lidya (rus ismi gibi diyip olmaz dedi )
Hira ( dağın taşın isminimi vericez dedi)
Ela (hela gibi ne o öyle dedi )
ve
Eda... bunun doktorum buldu bizimde hoşumuza gitti ama nazlıda karar kıldık...
günaydın bayanlar bende bir türlü isim bulamıyordum en sonunda eşimin dediği olacak, kızımın adı Allah nasip ederse Nazlı olacak.
Ravza güzel bir isim ama sert gibi, Ceylin ise sanki ceylanın yalnış yazılmış da düzeltilmeden kalmış hali gibi geliyo bana...
Benim ilk başlarda acaba olurmu diye düşündüğüm ve eşimin karşı çıktığı isimler,
öykü (yorum yapmadı)
ve
ya sizin dedğiniz gibi isim bulmak çok zor.birşeyler buluyorum etrafımdakiler beğenmeyecek bir şeyler uyduruyorlar isimle ilgili.ben de isimlerden soğuyorum sonra.
Birinci beğendiğimiz isim rutkay.eşim rutkay azizi çok beğeniyor.onun gibi karizmatik ağır olsun istiyor ama anlamı yok.türl dil kurumuna bile mail attı.ama anlamı yoktur diye cevap geldi.çocuk için ağır isim diyorlar.ee bu hep coçuk kalmayacak ya büyüyecek.
Sonra ben ferit olsun.eşiz benzersiz üstün anlamında. Hani derler ya ferit gibi delikanlı..ona da çok mu türk filmi seyrettin diyorlar.
Sarp, alp, dinç kafamdakiler.. Sizce hangisi güzel.))) kararsız kaldım..
hayir olsun ,vardir bir hikmeti cadiarzu benim arkadasim kizinin ismini ruyasinda gormustu ,oyle koydu ..aslinda kotude olmamis benim hosuma gitti emre arin ama arin yanliz kullanilmaz gibi geliyor ..emreyle yanyaya guzel olmus
öykü (yorum yapmadı)
ve
gunaydın bayanlar bugun erkenden baslamıssınız sevındım.... :1rolleyes:
isimler fılan konusuluyor.. bizde oğlumuza ''Emre'' koymayı dusunuyoruz nasıl sizce..
aklıma yatan baska bır ısım bulamadım.. :sm_confused:
ben de kizimin adini rüyamda gördüm...duru...ve koyacağim çok içime sindi çünkü...
günaydın arkadaşlarr...herkes iyidir umarım..
Nuray doğum günün kutlu olsun canım..kızınla,eşinle nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah...a.s.