Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya kaymak isim mi canim?
:)))))) KOYMAK DEMEK İSTEMİŞTİM.......sırnaşık şey
badeyi beyeniyodum biara da düşünmüştüm ama küçük kadınlar dizisindeki konakta çalışan kadının adı diye vazgeçtim
deryacim vallahi ödüm koptu kaymak mi diyee nasil desem deryaya bu isimi koyma diye acaba kötü bu isim dalga geçerler falan diyecektim ohhhhhhhhhhh çim rahatladi:roflol:
kızlar ravza ismi nasıl
duru olacak inşallah kizimin adi....
kızlar ravza ismi nasıl
ben geldim arkadaşlarr deryacımm ellerine saglık canım benim en son ekledigim listeye göremi yaptın. Annemler gitti kızlarr çok üzgünümm gurbetlik gerçekten zor.
ben geldim arkadaşlarr deryacımm ellerine saglık canım benim en son ekledigim listeye göremi yaptın. annemler gitti kızlarr çok üzgünümm gurbetlik gerçekten zor.
evet allah kavuştursun canim ben seni çok iyi anliyorum geçen haftada ben gönderdim annemleri. Insan bekarken anlayamiyor. şimdiki aklim olsa kesinlikle aileme yakin bir yerlere evlenmeye çalişiridm ama aşk işte ferman dinlemiyor düşünemiyosun evleniyosun. Allah en kisa zamanda kavuştursun canim.a.s.
senin ekeldiğin liste galiba en uzun olan liste :)))hoşgeldin..allah kavuştursun canim...
EVET ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM BEN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM GEÇEN HAFTADA BEN GÖNDERDİM ANNEMLERİ. İNSAN BEKARKEN ANLAYAMIYOR. ŞİMDİKİ AKLIM OLSA KESİNLİKLE AİLEME YAKIN BİR YERLERE EVLENMEYE ÇALIŞIRIDM AMA AŞK İŞTE FERMAN DİNLEMİYOR DÜŞÜNEMİYOSUN EVLENİYOSUN. ALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN CANIM.a.s.
ravza cennet bahçesi demekmiş
ravza cennet bahçesi demekmiş
bide ceylin var cennete açılan kapılardan birinin adıymış