- 14 Ekim 2007
- 78
- 0
- 42
arada sıvı şekilde akıntısı gelen varmı?az ama su gibi bu normalmi acaba
canım Ya Havalar O Kadar Sıcakkı Yurucem Desen Ne Zaman Yurucen Aksam Esım Gec Gelıyor 8de 9 Da Yemek Yıyor Yorgunluktan Bayılıp Kalıyor E Havada O Saatlerde Yuruncek Gıbı Oluyor..
Banada Daha Yenı ıkı Tane Daha Vıtamın Verdı Magnezyum Ve Kalsıyum Bugune Kadar Almıyordum Sadece Demır Alıyordum..onlar Dahada ıstah Acıyormus Galıba Demı Ya((
Canım Ben 69 Kg Hamıle Kaldım Sımdı 83çok üzgünüm:doktorun Dun Tartıgını Gore...
Adam Bana 82 ıle Doguma Gırersın Demıstı Saka Gıbı Yanı..
Sen Kac Kılo Hamıle Kaldın?kac Kılo Aldın Canım?
Canım ben 4. aydan itibaren magnezyum kullanıyorum.. Bende iştah artışı yapmadı.. Gebeliğin kendi seyrindeki artış oldu sadece... Demir ilacımı da günde 2 taneye çıkardı..
Bana en baştan beri vitamin bile vermedi... Doğru ve düzenli beslen bebeğine ve sana yetecektir dedi ki çok da haklı çıktı.. Multi vitaminler biraz fazla kilo aldırıyor galiba.. etrafımda kullananların hepsi kilodan şikayetçi... ama magnezyum ve kalsiyum için kilo aldırdığını duymadım canım.. İçin rahat olsun a.s.
Duygucum Benim Eşim Erken Geliyor Ama Yürütmek ölüm Olur Yanii O Asla Sevmez Sporu Oyun Olursa Neyse Teniz Basket Vss Gibi Onun Dişinda Kiçini Asla Kanepeden Tv Karşisindan Kaldirmaz Benimkii Ben Koşu Bandim Var Onun üzerine çikip Yürümeye Başlicam Artik Bakalimm Bugün 30 Dk Yürüdüm 30 Dk Kadarda Eşimle Pazara Meyve Almaya Gittik Orda Dolaşmişimdir Yeter Bu Günlük Ayaklarim Vücudumun Ağirliğini Taşimiyorrr
Ben 78 Kg Ile Aşilamaya Girdim Canim Ve şuan 93 Olmuşum Valla Fena Yaniii
canım ya havalar o kadar sıcakkı yurucem desen ne zaman yurucen aksam esım gec gelıyor 8de 9 da yemek yıyor yorgunluktan bayılıp kalıyor e havada o saatlerde yuruncek gıbı oluyor..
banada daha yenı ıkı tane daha vıtamın verdı magnezyum ve kalsıyum bugune kadar almıyordum sadece demır alıyordum..onlar dahada ıstah acıyormus galıba demı ya((
canım ben 69 kg hamıle kaldım sımdı 83çok üzgünüm:doktorun dun tartıgını gore...
adam bana 82 ıle doguma gırersın demıstı saka gıbı yanı..
sen kac kılo hamıle kaldın?kac kılo aldın canım?