2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Kızlar bende bide göğüs ucu problemi var ondanda emziremezsem diye korkuyorum,uçları biraz içe dönük,arada düzeliyo ama sonra yine aynı sorunu yaşıyorum çok tedirginim ya bebeğim alamazsa diye ödüm kopuyo şimdiden,böyle bi durumda ne yapılırki:çok üzgünüm:

Haklısın cansu bencede böyle şeyler yapmadan önce mutlaka dr.a danışmak gerek ben artık yürüyüş işini bile başıma gelen olydan sonra kısıtladım dikkatli olmamız gerekiyo,bak zaten sanada yüzmede bile dikkat et demiş,yüzdükten sonrada ıslakla kalma hemen değiştir mayonu canım,güzel oluyo bebek dergileri bende arada alıyorum bazen dediğin gibi işe yarıyo bazende reklam oluyo hep,ben düşünüyorum şimdiden onu kucağıma alınca nasıl tutucam,nasıl emziricem,ya sütüm gelmezse falan diye şimdiden çok endişelerim var ona zarar vermekten çok korkuyorum artık annelerimizde yardım edicek biraz bişeyler öğrenicez zamanla:emir_bebek:

hiç sorma canım.. Bende bu yüzden ne zaman bir kitapçıya gitsem illa ki bir bebek bakımı kitabı alıyorum.. Kitaplık bebekle ilgili kitaplarla doldu..Annelerimiz yardımcı olacaklar ama ben biraz fazla pimpirikliyim o yüzden okumadan duramıyorum..
tatlicadiarzu

Kızlar bende bide göğüs ucu problemi var ondanda emziremezsem diye korkuyorum,uçları biraz içe dönük,arada düzeliyo ama sonra yine aynı sorunu yaşıyorum çok tedirginim ya bebeğim alamazsa diye ödüm kopuyo şimdiden,böyle bi durumda ne yapılırki:çok üzgünüm:

Canım böyle durumlar için silikon göğüs uçları var..
ben şimdiden aldım kendime.. Ne olur ne olmaz. göğüs uçlarım yara falan olursa diye kenarda tutcam..
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=756 bak burada var

Kızlar merhaba...
ben hamiş olmadan önceki ay evde yoga yapmaya başlamıştım.. Ama doktorum bırakmamı istedi.. Ve34. haftadan önce yürüyüş ve yüzme dışında bir şeyler yapma dedi..
yüzme için de çok dikkatli olmak koşuluyla izin verdi... Zaten o cd nin en başında da neslihan iskit uyarıyor.. doktora danışmadan yapmayın diye..
Ben 2 yıldır piyasadaki tüm bebek dergilerini alıyorum.. Bazen böyle çok faydalı içeriği olan hediyeleri oluyor.. Bazı aylarda sadece reklamdan ibaret oluyorlar.. Ama almadan duramıyorum.. sırnaşık şey ... Herşey bebişlerimize daha iyi bakabilmek için öğrenilecek ne varsa kaçırmayalım diye yerimseniben

canım ben doktoruma danıstım tabıkı banada bol bol yuzme yuruyus yoga konusunda hıc bır engelleme getırmedı..senın sorun olmusmuydu canım hamıslıgınde ondanmı yuzmene falan dıkkat et dedı?cunku son aylarda butun doktorlar yuzmeyı tavsıye edıyor dogumu kolaylastırdıgı ıcın..

onun ıcın ben yoga yapmaya basladım:)

bende bebıs dergılerını ve kıtaplarını alıyorum..cok guzel ansiklopedilerim oldu,sureklı okuyorum ama yınede herseyı pratıkte gorucez:)))

Canım böyle durumlar için silikon göğüs uçları var..
ben şimdiden aldım kendime.. Ne olur ne olmaz. göğüs uçlarım yara falan olursa diye kenarda tutcam..
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=756 bak burada var

maşallah arkadasım sen herseyı dusunup almısın benım aklımdan gecmedı valla slıkon gogus ucu:roflol:
nerden aklına geldıde aldın??
ay benım daha kendıme aıt promasyon olarak verılen gogus pedınden baska hıc bırseyım yok :bbo:

canım ben doktoruma danıstım tabıkı banada bol bol yuzme yuruyus yoga konusunda hıc bır engelleme getırmedı..senın sorun olmusmuydu canım hamıslıgınde ondanmı yuzmene falan dıkkat et dedı?cunku son aylarda butun doktorlar yuzmeyı tavsıye edıyor dogumu kolaylastırdıgı ıcın..

onun ıcın ben yoga yapmaya basladım:)

bende bebıs dergılerını ve kıtaplarını alıyorum..cok guzel ansiklopedilerim oldu,sureklı okuyorum ama yınede herseyı pratıkte gorucez:)))

yok canım Allaha şükür hiç bir problemim olmadı.. Ama doktorum fazla detaycı.. tatlicadiarzu
Her an her ihtimali düşünerek konuşuyor. .bir de biz 1 yıl boyunca bebek için uğraştık.. Tam tüp bebeğe başlıycaz derken geldi bebişim.. O yüzden daha itinalı davranıyor bana ve bebişe karşı..
yüzmede de dikkat etmem gerken konu kulaçlarımı çok gerinerek atmamam konusunda..

yok canım Allaha şükür hiç bir problemim olmadı.. Ama doktorum fazla detaycı.. tatlicadiarzu
Her an her ihtimali düşünerek konuşuyor. .bir de biz 1 yıl boyunca bebek için uğraştık.. Tam tüp bebeğe başlıycaz derken geldi bebişim.. O yüzden daha itinalı davranıyor bana ve bebişe karşı..
yüzmede de dikkat etmem gerken konu kulaçlarımı çok gerinerek atmamam konusunda..

hımmm anladım canım :)ne guzel sızı cok ugrastırmadan gelmıs cok sevındım:)
cok zor bır surec bılıyorum bır kac arkadasımdan...
onun ıcın sen bızden belkıde 2 kat daha ozenlı davranıyorsundur..

maşallah arkadasım sen herseyı dusunup almısın benım aklımdan gecmedı valla slıkon gogus ucu:roflol:
nerden aklına geldıde aldın??
ay benım daha kendıme aıt promasyon olarak verılen gogus pedınden baska hıc bırseyım yok :bbo:

Canım hem okuduğum kitaplardaki önerilerden hem de çevremde tecrübeli anne çok.. Kuzen sayım baya fazla sırnaşık şey .. Hepsinin de 4-5 yaşlarında çocukları var.. onlardan da tüyolar alıyorum. yerimseniben

hımmm anladım canım :)ne guzel sızı cok ugrastırmadan gelmıs cok sevındım:)
cok zor bır surec bılıyorum bır kac arkadasımdan...
onun ıcın sen bızden belkıde 2 kat daha ozenlı davranıyorsundur..

Emin ol canım.. itinalıyım ama herkesin bebeği kendince çooookkk değerlidir.. o yüzden hepimiz aynı itinayı gösteriyoruz bence... Hepimiz birbirimizden bişiler öğrenmeye bakıyoruz.. Boş verip Allah verdiyse gelir diye kendini bırakan kimse yok aramızda...
Herşey bebişlerin sağlıkla gelmeleri için :nazar:

Canım hem okuduğum kitaplardaki önerilerden hem de çevremde tecrübeli anne çok.. Kuzen sayım baya fazla sırnaşık şey .. Hepsinin de 4-5 yaşlarında çocukları var.. onlardan da tüyolar alıyorum. yerimseniben

bende okuyorum ama su 32.haftayı atlatmayı beklıyorum...allah korusun ne olur ne olmaz dıye cok acele etmek ıstemıyorum

bebısım tam manasıyla gelmeye hazır olsun ondan sonra yapıcam alısverısımı:1hug:

bende okuyorum ama su 32.haftayı atlatmayı beklıyorum...allah korusun ne olur ne olmaz dıye cok acele etmek ıstemıyorum

bebısım tam manasıyla gelmeye hazır olsun ondan sonra yapıcam alısverısımı:1hug:

doktorum bana da hep ben sana ne zaman alışveriş yapacağını söyliycem acele etme diyordu.. dün randevu da odasını boyadık.. yatağı falan herşeyi kuruldu.. Sadece ince ayrıntıları kaldı dediğimde şok oldu.. Ama sonra iyi yapmışsın.. Son zamanların çok sıcağa gelecek o zaman vücudunu fazla yormamış olursun dedi..
Bende aklım geldikçe ve az az alıyorum ki hem maddi olarak doğum öncesi çok yüklenmeyeyim eşime hem de fiyat ve kalite karşılatırması yapmak için fırsat oluyor.. bir de aldığım çoğu şeyi indirimden aldığım için fazla yük getirmedi bütçemize..

doktorum bana da hep ben sana ne zaman alışveriş yapacağını söyliycem acele etme diyordu.. dün randevu da odasını boyadık.. yatağı falan herşeyi kuruldu.. Sadece ince ayrıntıları kaldı dediğimde şok oldu.. Ama sonra iyi yapmışsın.. Son zamanların çok sıcağa gelecek o zaman vücudunu fazla yormamış olursun dedi..
Bende aklım geldikçe ve az az alıyorum ki hem maddi olarak doğum öncesi çok yüklenmeyeyim eşime hem de fiyat ve kalite karşılatırması yapmak için fırsat oluyor.. bir de aldığım çoğu şeyi indirimden aldığım için fazla yük getirmedi bütçemize..

benım doktorum bu konuda hıcbır sey soylemedı ama cevremden duyduklarımla ben daha erken yapmak ıstemedım.kıyafetlerı falan yavs yavas aldım,bıberon,emzık bez,mendil tarzı seylerımızı ucuz buldukca aldık.ama yatak odası besık falan daha onları almadık..sıcakta olsa 32.haftayı beklemeyı dusunuyorum bır sorunum yok ama yınede olsun:1hug:bırde zaten bızım butun aıle sagolsun alıncakları paylastıgı ıcın maddı kulfet olmayacak bıze cok sukurkı:dance:
babannesı dogumu,dayısı besık kameralı bebefonu,dıger dayısı yatak odasını,amcası atesolcerını vb:teytey:

benım doktorum bu konuda hıcbır sey soylemedı ama cevremden duyduklarımla ben daha erken yapmak ıstemedım.kıyafetlerı falan yavs yavas aldım,bıberon,emzık bez,mendil tarzı seylerımızı ucuz buldukca aldık.ama yatak odası besık falan daha onları almadık..sıcakta olsa 32.haftayı beklemeyı dusunuyorum bır sorunum yok ama yınede olsun:1hug:bırde zaten bızım butun aıle sagolsun alıncakları paylastıgı ıcın maddı kulfet olmayacak bıze cok sukurkı:dance:
babannesı dogumu,dayısı besık kameralı bebefonu,dıger dayısı yatak odasını,amcası atesolcerını vb:teytey:

ohhh ne güzel canımm.. Senin bebişş de çok şanslıı.. İyi günlerde kullansın inşlahh gelecek hediyeleri.. :teytey::teytey:

duygu cum sana iyi günler....
Ben çıkıyorum....
Hava biraz serinler biraz sonra yürüyüşş zamanıı :teytey::teytey:

ohhh ne güzel canımm.. Senin bebişş de çok şanslıı.. İyi günlerde kullansın inşlahh gelecek hediyeleri.. :teytey::teytey:

ınsallah canım allah meleklerımıze saglıklı mutlu omurler versın onlara gule gule kullansınlar ınsallah:))

onunkıler tamamda benım hıc bırseyım yok?
onerecegın seyler varmı canım almam gereken?
ancak arastırıp 1 ay ıcınde alırım ınsallahsırnaşık şey

tamam canım ıyı yuruyusler cok optum:)

ben bu konuda çok şanssızım malesef bebişimin bir dayısı var o da doğmadan ben bişey almam diyo hele bi doğsun en gerekli eksiklerine bakıp alıcam diyo gerçi yine arada alıyo ama anannesi beşiğini alıcak halası zaten yok bir tane amcası var o da bu işlerden hiç anlamaz iki çocuğu var herşeyine eşim koşmuş birtane teyzesi var onun bi bebeği var 7.5 aylık şimdi 2aylık hamile ikinciye anca kendisine yapıcak zaten babanesini hiç tanımadım ben evlenmeden önce rahmetli olmuş yani pek şansı yok bu konuda bebişimin ama olsun ben ona yeterim onu hiçbişeyden mahrum bırakmamaya çalışırım allahın izniyle

biz yeni doğan bebeklerimizi eski tip beşikler vardırya bilirmisiniz onda yatırırız ilk 4-5 ay kışa denk gelince doğum çok sağlıklı oluyo hem bebek üşümüyo hemde kolaları ayakları hareket edemediği için çok daha uzun süre uyuyabiliyo ve daha çabuk büyüyo

ben bu konuda çok şanssızım malesef bebişimin bir dayısı var o da doğmadan ben bişey almam diyo hele bi doğsun en gerekli eksiklerine bakıp alıcam diyo gerçi yine arada alıyo ama anannesi beşiğini alıcak halası zaten yok bir tane amcası var o da bu işlerden hiç anlamaz iki çocuğu var herşeyine eşim koşmuş birtane teyzesi var onun bi bebeği var 7.5 aylık şimdi 2aylık hamile ikinciye anca kendisine yapıcak zaten babanesini hiç tanımadım ben evlenmeden önce rahmetli olmuş yani pek şansı yok bu konuda bebişimin ama olsun ben ona yeterim onu hiçbişeyden mahrum bırakmamaya çalışırım allahın izniyle

canım benımde kardesım yok tek cocugum dayısı dedıgım benım dayılarım:)oglumunda dayısı olcak:)amcada bızde bırtane..aslında bızde cok kalabalık sayılmayız...
bosver allah baht guzellıgı versın hepsıne...esyası az olsun yada olmasın ama saglıgı olsun sansı olsun mutlu olsunlar...sansları hayat boyu acık olsun ınsallah:nazar:

canım o bahsettıgın besıklerı anlamadım hanı su ahsap besıklerdenmı bahsedıyorsun??

evet onlardan bahsediyorum ablam kullandı çok memnun kaldı valla sıcka sıcak bütün gün uyuyodu yemek saatinden yemek saatine uyandırıyodu

evet onlardan bahsediyorum ablam kullandı çok memnun kaldı valla sıcka sıcak bütün gün uyuyodu yemek saatinden yemek saatine uyandırıyodu

bende kısmetse ahsap almayı dusunuyorum zaten en saglıklısı ahsapmıs..
ben cıkıyorum canım.esım bılgısayarı ıstıyor:)
sana ıyı aksamlar ıyı pazarlar :)))a.s.

X