2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

evet canım çocuk asprini vermişti ilk aylarda şimdi de ağrım falan olduğunda içiyorum bi sakıncası yok dedi..magnezyum ve kalsiyum verdi bir de demir için şurup..artı bir de vitamin..hepsini içmek zor olsa da gerekliymiş bizim için canım..folik asit artık gerekli değil ki neden değiştirmedi acaba hala senin dr ?

Aman bilmiyorumki canım bazı dr.lara göre bütün hamilelikte içilmesini tavsiye ediyolar sözde yüksek tansiyondan koruyomuş bilmiyorum tabi netten araştırmıştım adam bıraktırmayınca heralde o da öyle düşünüyo,demir hapı,ayrıca sabahları aç karnına tiroit hapı içiyorum bencede çok zor bazen içtimmi hatırlamıyorum karambole yani,senidemi uyku tutmadı çok sıcak ya ben uyuyamıyorum resmen

canım dr un bana verdiği ilacın ismi '' magnesium diasporal '' pastil şeklinde emiyorsun ağızda canım..istersen al sen de herkese verilmiş çünkü fiyatı da uygun 11 ytl ve 50 tane çıkıyor içinden..günde iki tane çiğniyorum ben..

ok.canım iyi olur eğer diyorsanki ağrıları azaltıyor benim çok ihtiyacım var inan en kısa zamanda alayım,dün bebişe aldım deterjanı,hacışakirinkini bide dalinin yumuşatıcısını,önceden düşünemedin dalinin deterjanını almayı başka seferede onu alırım yavaş yavaş başlasam çamaşırlara iyi olucak,senin göbek ne alemde merve benim göbiş maşallah acaip bişey oldu önümü göremiyorum

evet canım sıcaktan uyunmuyor ki :KK43: camları açınca da cereyan yapıyo bu sefer de karnım ağrıyo..benimki ilaçları iyice arttırdı, demir ilacını ikiye çıkarttık, bir tane megadyn , bir tane kalsiyum, iki tane de magnezyum iç iç bitmiyo valla :)) hepsini içince midemi de bozuyo nasıl alışıcam bilemiyorum..folik asitin bi zararı yok zaten canım fazlası idrarla atılıyormuş tansiyon için iyiyse de çok güzelmiş bunu bilmiyordum canım..

Öyleymiş canım yani araştırdığıma göre günde bi tane faydalı diyolar,ben hala 1 alıyorum demiri geçenlerde kan testi yaptırdım iyi dedi bilmem belkide ondan günde 2 dememiştir,aman canım ceryanda kalma hasta etme kendini şu aylar bi geçse çok rahatlıcam bide inşallah bebişi kucağımıza aldıkmı işte o zaman uykusuz geceler asıl o zaman başlayacak

ok.canım iyi olur eğer diyorsanki ağrıları azaltıyor benim çok ihtiyacım var inan en kısa zamanda alayım,dün bebişe aldım deterjanı,hacışakirinkini bide dalinin yumuşatıcısını,önceden düşünemedin dalinin deterjanını almayı başka seferede onu alırım yavaş yavaş başlasam çamaşırlara iyi olucak,senin göbek ne alemde merve benim göbiş maşallah acaip bişey oldu önümü göremiyorum

evet canım vücuttaki magnezyumun bir kısmı kemiklerin içinde bulunuyormuş.bebişler bizden aldıkları için bütün bu vitamin ve mineralleri takviyeye ihtiyaç duyuyoruz kemiklerdeki ağrılar da bunda oluyor sanırım..ama yine de bi dr una danış istersen canım troid ilaçları ile etkileşim yapar mı falan diye ?
ben de her ikisinden de aldım sırayla kullanırım artık doğduklarında devamlı çamaşır yıkıyacağız nasıl olsa :roflol: benim göbiş bu ay çıktı canım ilk 6 ay kimse anlamıyodu hamile olduğumu şimdi de orta yani 4-5 aylık gibi.. ama eğilince falan zorlanıyorum..ağda için ağdacıya gittim mesela mecburen senağlama utandım ama iyi oldu 10 dk da halloluyo doğumdan önce de gidicem içim rahat olur en azından..

Süper olmuş canım ben eğilmekten geçtim doğrulamıyorum bile benim göbiş vardı ama bu ay dediğin gibi birden büyüdü hamiş pantolonlarımın lastikleri sonda galiba gelecek aya falan sığmayacaklar,ay ben o ağda olayından utanıyorum kız ne bileyim bide ben buranın yabancısıyım çekiniyorum gitmeye şimdilik epilatörle hallediyorum ama göbişten görmesi zor oluyo tabi

evet canım ya birşey görünmüyor ki :)) epilatörle hallettim 6. aya kadar ama maalesef artık olmuyoo
:KK43:(
aslında ağdacı için çok sıradan bişey yani koldan bacaktan farkı yok bizim için diyolar.. ama işte gel gör ki insan çekiniyo :)) ama ileriki aylar için tavsiye ederim canım :))

ok.mervecim iyi bi yer bulursam belki denerim tatlım ben çıkıyorum ok.yarın görüşürüz inşallah iyi geceler dilerim umarım rüyamızda bebişleri görürüz k.i.b.canım öptüm

ayy ben 7. ayda 3 kilo almışım nasıl olduysa..dr biraz fazla kaçırmışsın bu ay dedi :)) toplamda 10 kg etti ama yediklerim aynı.. nasıl oldu da 3 kg birden aldım anlayamadım valla canım..neyse ki vücut şimdiden depoluyormuş ki emzirme döneminde anne ve bebişe yararı olacak..inşAllah emzirebiliriz de kilolar da aynı hızla giderler :))emzirirken metabolizma da hızlanıyormuş çünkü..

tamam gülşahcım..size de iyi uykular bebişinle..
tatlı rüyalar..
Allaha emanet olun..yarın görüşmek üzere..

şimdi gördüm yazını insan şu dönemlerde çok hızlı kilo alıyo tatlım inşallah doğumda bi kısmı gider kalanıda emzirirken bide bebişin peşinde koştururken veririz napalım herşey meleklerimiz için inşallah emzirebiliriz ben şimdiden çok endişeleniyorum ya sütüm falan gelmezse diye hayırlısı canım umarım bi sorun olmaz

kızlarrrrrrrrrr gün içersinde çok aranıza katılamıyorum
eve çıktım dedim ohhhhhhh rahat ederimmm
sormayı gitsinnnnnnnnn
görümceyi evlendirdikk şimdide kaynıma kız istemeye gidiyoruzzzzzzz bursaya
cumartesi istiycez allahın izniyle telaşlar başladı tabiiiiii evimde sıcak geceleri uyku hak
getire gündüzleride mümkün olduğunca uyumaya bakıyorummm valla.eve pc aldık interneti bağlattık
keyfini süremedik valla.
umarım herkescikler ve meleklerimiz iyidir .bende yarın dr gidicemm gelişnce gelirim siteye
herkesi çok çok öpüyor ve allahtan rahatlık ve huzur diliyorummm

YA BENİM DOKTOR MEGADYN kullanıyordum onu kesti iştah açıyor kilo alıyorsun dedi ama başka bişii vermedi nedense demir hapımı kullanmaya devam ediyorum sadece magnezymu ne için veriyormuşki senin doktor calsiyum falan benim multi vitamindi şimdiye kadar yediğim ilacın içinde herbişey vardıı ama şimdi sıfıra imdi yediklerim yetermi bakalım ben zaten çok iyi yemek yiyen biri değilim çok sağlıklı besleniyorum denemez yanii ne kadar dikkat etsemde iyi denemez yani

Canım magnezyum bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyor dedi doktorum.. bir de kramplar için iyi geliyormuş..

GÜNAYDIN
GÜNAYDINNN :sm_cool::sm_cool:

Umarım güzel bir hafta olur hepimiz için :teytey::dance:a.s.

sormayı gitsinnnnnnnnn
cumartesi istiycez allahın izniyle telaşlar başladı tabiiiiii evimde sıcak geceleri uyku hak
getire gündüzleride mümkün olduğunca uyumaya bakıyorummm valla.eve pc aldık interneti bağlattık
keyfini süremedik valla.
umarım herkescikler ve meleklerimiz iyidir .bende yarın dr gidicemm gelişnce gelirim siteye

doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallahh... Görümcene de Mutluluklarr... Kaynın için de Allah tamamına erdirsin inşallah... :teytey:

Sende kendiin çok yorma.. dikkat et canım... a.s.

[QUOTE=
günaydın kızlarrr pazargününün ardından yine hafta içi alışanlar işine ev hanımları ev işlerinin başına geçti sanırım değilmi yada geçecek henüz saat 09.n uyuşuk bir vaziyetteyim mhiç kolumu kaldırasım gelmiyo valla

sormayı gitsinnnnnnnnn
keyfini süremedik valla.

CANIM ALLAH MESUT ETSİN UMARIM İKİSİDE MUTLU OLURLAR SEN KENDİŞNE DİKKAT ET FAZLA YORMA KENDİNİİ SAKIN BİRDE İHMALE GELMEZ EYLÜL ANNŞLERİ BİZİ UNUTMAAAAAAAAAAAŞeniz

X