2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

hepinize teşekkür ederim kızlar.yanlış anlamayın ha direk bana vurmuyordu vantilatör.zaten öyle yatmazdım canım :)) dönüyordu öyle ayarladım. odanın balkon kapısıda açıktı.ama bi şekilde olmuş işte.ama dr.um soğuk suyla duş alırsan bebeğe zarar verirsin gibilerinden bişey söylemedi.

ben son 3 haftaya kadar açlışacağım kızlar.zaten ağustosun 7'sinde dolduruyorum.temmuzda da 11 günlük yıllık iznimi kullanıcam.biraz öncede patronumla konuştum artık c.tesi günleride işe gelmicem.e zaten geriye pekte bişey kalmıyo herhalde :))

merhaba arkadaşlar ya ben de ılık banyodan sonra 1-2 dk soğuk suyun altında duruyorum üşütmenin haricinde soğuk suyun bebeğe bi zararı var mı?

merhabaa arkadaslar ya ben de ılık bi banyodan sonra 1-2 dk kalıyorum soğuk suyun altındA.soğuk suyun üşütmenin haricinde bebege herehangi bi zararı var mı

bende son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama bir araştırmak lazım birde doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay olarak izin verldiği için 38 haftaya kadar çalışır raporu almassan hakkın yanıyor diyorlar

kızlarrrrrrrrrrr kızıma bişiler daha aldım öğlennn
duş termometresi,pijama takımı ,banyo süngeri ve annesine de göğüs pediyle sabahlıkk
ayy evde olsam resmini çekerdim hemen :dance:
bu arada al al daha hala alacak şey var yahuu

ya kızlar yaaa sıcaktanmıdır yoksa büroda sürekli masa başında oturmaktanmıdır nedir .belimde hafif bi ağrı hissediyorum.Sizce normalmi yaaa çok sinir oldum kendime hemen paniğe kapılıyorum ben yaa of Allahım yardım et

ya kızlar yaaa sıcaktanmıdır yoksa büroda sürekli masa başında oturmaktanmıdır nedir .belimde hafif bi ağrı hissediyorum.Sizce normalmi yaaa çok sinir oldum kendime hemen paniğe kapılıyorum ben yaa of Allahım yardım et

canım o bende de var masa başında oturmaktan sanırım arada dinlenemiyoruz ki işteykenbenneyaptımki

ebruu kızz hadi iyi günlerde kullanın canımmmm

küçük balık canımm sanırım sürekli oturmaktan ağrıyoo belinnnn...
dikkat et.

1(48).jpg

kızlar bizim odamız bu ama lilasıı nasıll yalnızz şifonyer yok almadık sadece beşik ve elbise dolabını aldıkkk...

Selam kızlar;
bizim fabrikada 2 hafta tatil var izine çıkılıyo. Ama ben devam edeceğim. Doğum izini ile birleştiririm yıllık izinimi diye düşünüyorum ama bakalım..Bu yüzden de işler yoğun, bakamadım ...
Gundogdus evet canım benimde 12 Aralıktı. Radyoloji uzmanı hatta bebek 1.5 hafta büyük gibi eminmisin falan dedi CADIARZU. Bakalım doktorum 19 Eylül dedi, hesaplayılarda 17 Eylül çıkıyo... Kısmet bakalım. Hayırlısı ile bi avazda Allahın izni ile eli ayağı sağlam gelsin bebeğim de, bize de kuvvet versin Allahım. Bi avazda kazasız belasız kurtarsın inşallah...
Bazen böyle olumsuzluklar anlattıklarında çok kötü oluyorum. Bende kısmetse özel de olacağım ama inşallah çok kazıklanmayız. Şu anda paket fiyat diye öğrendim ama inşallah normal olarak, bebeğimde bende sağlıklı çıkarız. Çevredekilere göre zaten pahalı bi özele gidiyom. Normal SSK'lı 800'e , sezeryan de SSK'lı 1800'e geliyo. Epurural için de ayrı 350 YTL demişlerdi. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin arkadaşlar hepimize..

canım o bende de var masa başında oturmaktan sanırım arada dinlenemiyoruz ki işteykenbenneyaptımki

:1no2:fisfisfisay ewet ne halt edeceğimi şaşırdım ayağa kalkıp katlarda dolaşıyorum bizim kızların yanına falan uğruyorum ama bu seferde ayakta durmaktan ayak bileklerim şişiyo ya evde olsam eşim belime masaj falan yapar geçer belki şakkıdı

herkese iyi akşamlar kızlar.hepinizi öpüyorum.minik kuzucuklarıda.inş.kazasız belasız bi hafta sonu geçirmemiz dileğiyle.

X