2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

aa olurmu kız öyle şey, bizim melekler eylülde gelecekler iyişallah
demekki ççook sıcak olmayacak yani minik ayaklarını sıcak tutmak lazım güzelim
hem sarıp sarmalamak demişken 2-3 tanede battaniye alman lazım:)
ben bir peluş aldım
2 penye
1 tanede değişik bir kumaştan var
ee tabii örgü olanlarda var:))

bak aklıma gelenleri yazıyım canımm
uyku seti
nevresim takımı
bebek için kozmetik seti ve eşyaları için çanta
eldiven,şapka (ki başı üşürmüş ençok bebişlerin)
bol bol bebek bezi, ıslak mendil
banyo havlusu
alt değiştirme minderi
ne olur ne olmaz diye emzik, biberon
ağız bezleri (çok olsa iyi olur)
banyodan sonra ön kurulama için mermerşah denilen bezden bez

yok ben o cıbl ını yaz ıcın soyledım, böyle havalarda dıye dedım..
ama kıs ıcınde dedıgım sey gecerlı yanı kendınden sadeec bır kat fazlasını gıydırmek..
doktorlar boyle soyluyor.. yerimseniben
ama tabıkı dısarıya cıkarken cıbıl cıkarıcak halım yok :roflol: zavallım elbısesı yok sanıyorlarmıs..
ben pike fılan da almadım alıcam hep onları eksık cok yahu.. :bbo:

dün akşam haberlerde tuana bebeği izlediğimden beri depresifim...bide down lı çıkmış bebek ıkılı uclu test de rısk az cıkmasına ramen..prof hayri ermiş den randevu aldım 350 ytl..ayrıntılı ultrason...napim...gitcem..

bunlar nedir :bbo:..
yaz yaz daha yaz lütfen benim işime gelir.. :1rolleyes:
bunları not aldım alınıcakların arasına.. daha ne var sa yaz lutfen.. :icecream:

hadi gözün aydın duygucum iyi çıkmış sonuçların .bende özelde yaptım ssk kullandım 24 ytl verdim ama dışardan falan almadım hiçbişeyi ödemeyi yapıp kan alma odasında kanım alındı bekleme salonunda bekledim sonra tekrar alındı kan ve eve geldim şans işte bazı hastaneler düzenli çalışıyor bazıları böle işte napcan neyse geçti işteözeller

bacagımda kasılma filan degil agrım kalça kemiklerim ve bikini bölgemde acayip bi agrı var.sanki spor yapmışımda hamlamışım gibi bişe giyip cıkarırken otorup kalkarken agrılarım var cok kötü

aynen canım yaa bendede var aynı şeyler birde belim çok ağrıyor benim bugün başladı zaten ağrıyordu ama daha fazla olmaya başladı allah yardımcımız olsun

kızlar tahlıl sonuclarımı aldım aclık kan sekerım 81 cıktı dıgerı ıse 110:)doktoru arayıp soyledım cok ıyı bır sorun yok dedı.140 altında olması gerekıyormus zaten..ıste boyle sukurler olsun bunuda atlattık allahın ıznıyle...

bunlar nedir :bbo:..
yaz yaz daha yaz lütfen benim işime gelir.. :1rolleyes:
bunları not aldım alınıcakların arasına.. daha ne var sa yaz lutfen.. :icecream:

iyi aksamlar arkadaslar ..agiz bezi dedigi hani bebegin gazini cikarirken omuza koyulan buyuk bezler olmasi lazim malum bebeklerimiz emdigi fazla sutu kusarak disari atiyorlar ilk zaman en lazim sey bu bezler ..epey cikariyorlar cunku su adreste agiz bezi resmi var http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=47243
ama mermersahi bende yeni duydum CADIARZU normal bebek havlusu kullandim ben ilk cocuguma ...bunada havlu kullanicam..internette buldum resmini ama galiba bi nevi tulbent tarzi bez..iste su adreste http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?products_id=5880
bu arada alt degistirme minderi yerine ben hastalarin yataklarina koyulan yumusacik bir tarafi naylon bir tarafi pamuklu yatak koruyuculari var ,paketle satiliyor ..onlardan kullandim hep ,bir tanesini devamli kullaniyorsun kirlenince atyiorum yenisini kullaniyorum ,1 pakette 10 tane var ..daha ilerde cocuklari cise alistirirkende yataklarinda kullaniliyor ..ben cok rahat ettim yine oyle kullanicam ..su adreste gorebilirsiniz
http://www.amazon.de/Baby-Walz-Baby...-2342167?ie=UTF8&s=baby&qid=1214423742&sr=8-1 turkiyede bunu aynisini bulamamistim ama hasta yatak koruyucu diye soyleyince toptancilarda vardi ..

herkese iyi aksamlar arkadaslar :teytey:

anladım.. bu ağız bezı problem degıl..
havlu tarzı ınce elbezı gıbı bezler var onlarda kullanılabılır sanıyorum..
alt degıstırme mınderını bende duymadım ama bu bahsettıgın cıft taraflı ınce bezı bılıyorum yataklarda carsafların altınada serılıyor gormustum..
cok tesekkurler acıklaman ıcın sevgıler.. yerimseniben a.s.

350 mi?:uhm:Ben 50 ytlye hem ayrıntılıya hem 4 boyutluya girdim,hemde 2 sefer gittim bu fiyata.Yarım saat incelediler diğer yarım saattede 4 boyutluda baktılar cdsini verdiler.Hem 27 hafta olmuş senin 24. haftadan sonra net inceleme yapılamıyor diye biliyorum.Bir tanıdığımın arkadaşına ayrıntılı ultrason için gözlenemedi deyip göndermişler.Allah korusun kötü bişey çıksa bile bu saatten sonra yapacak hiçbirşeyimiz yokki?Zaten rutin kontrollerine gidiyorsundur.

Gözünaydın.Benimki çok ilginçti açlık kan şekerim diğerinden biraz daha yüksek çıktı.Tabi hepsi sınırlar içinde.Milletin şekerli suyu içinde yükselir benim düşmüş.:roflol:

gidiyorum..bu isim yapmış bikaç hocadan biri inceleme konusunda..allah korusun dediin gibi olsada yapcak bişi yok ama enazından bilmek işte...ben o zamanda baktırmıştım 24 ncu haftada ama iyi bi ultrson cihazı deildi ozamanki dr umun..hemneblimişte...merak şüphe paranoya....bu ve atıl hoca türkiyenin bu konuda en iyileri.tabi fiyatçada..napim..nicedir okadar çok şeyden kısıyorum..bence değicek..eğer göstermezse onu bilemem ama bence 24 ncü hafta nın mantığı hem müdahele hemde gelişim açısından enson değerlendirme aşaması..yoksa bu haftalarda elbette daha cok bilgi alabilceklerini umuyorum..arkadaşım nedyim vallahi millet diyo ya asıl doğurduktan sonra zor..ben inanmıyorum..sağlıkla elime gelsinde ben afedersin mokunu bile yemeye razıyım..a.s.

kızlar alt degıstırme minderi yerine hasta yatak koruyucuya gerek yok.can bebe alt degıstırme bezı cıkarmıs zaten...
onunda ıcınde sanırım 10 tane var ve kullanıp atıyorsun..
artık turkıyede hersey var allaha sukur...

evet canım zaten bunlar sorun degıl..
ağız mendılı alt degıstırme mınderı fılan en basıt seyler nerdeyse..

iyi geceler kızlar üzüldük gece gece geçmiş olsun türkiyeye.
heyecandan duramadım yerimde ........

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN HERKESEEEEEEEEEEEEEEE
NASILSINIZ ARKADAŞLAR DÜNDEN BERİİİ İYİ Mİ BEBİŞLERİMİZZZZ???
HERKESE SAĞLIKLI BİİR GÜN DİLERİMMMMMMMMMM :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…