- 23 Kasım 2007
- 990
- 30
- 46
çocugun ayakları artık daha bı lokum olur heralde pişmekten Allahtan senınle cıkmamısız alısverıse.. :roflol:
anam çocuğu sarıp sarmalayanları gorunce bana daral gelıyor zaten.. ben bebeğimi o kadar sarmaya alıstırmayacagım..
zaten ısın dogrusu kendı gıydıgının her zaman sadece bır fazlasını gıydırmekmıs.. hangı mevsımde olursa olsun..
sen kac kat gıyınce usumuyorsan onada o katın 1 fazlasını gıydırmek, tek kat gıyınce bunalmıyorsan onada 2 kat gıydırıcekmıssın mevsım ayrımı yok yanı..
bende oyle alıstırmak ıstıyorum cunku ne kadar sarıp koruyayım dersen o kadar cabuk hasta oluyorlar..
ve dayanıksız oluyor soğuğa yada sıcağa..
evın ıcınde ıse kısa kollu tulumuyla yatırırım olur bıter basına sapka ayagına patık gıydırmem boyle havalarda.. cıbıl cıbıl otursun her an ısırmalık yanı..
ay hadı gelsınlerde sevelım yahuu .. :dance:
aa olurmu kız öyle şey, bizim melekler eylülde gelecekler iyişallah
demekki ççook sıcak olmayacak yani minik ayaklarını sıcak tutmak lazım güzelim
hem sarıp sarmalamak demişken 2-3 tanede battaniye alman lazım:)
ben bir peluş aldım
2 penye
1 tanede değişik bir kumaştan var
ee tabii örgü olanlarda var:))
bak aklıma gelenleri yazıyım canımm
uyku seti
nevresim takımı
bebek için kozmetik seti ve eşyaları için çanta
eldiven,şapka (ki başı üşürmüş ençok bebişlerin)
bol bol bebek bezi, ıslak mendil
banyo havlusu
alt değiştirme minderi
ne olur ne olmaz diye emzik, biberon
ağız bezleri (çok olsa iyi olur)
banyodan sonra ön kurulama için mermerşah denilen bezden bez
hicrancım,mervecim teşekkur ederım(minik anniş)ınsallah ısmını dogru demısımdır:asigim:
eve geldım sağsalim hemen peynırlı bır tost yedım.valla allah ınsanı aclıkla terbıye etmesın bırde hamılelıkte olunca tam oluyor..
canım benden hem koldan hemde parmaktan aldılar ac karnına,yarım lıtrelık sıse sulardan aldırdılar ıcın glikozu karıştırdılar bende lımonu sıktım ıctım..benımkıde 50 mgdı..1 saat sonrada sadece koldan aldılar..bende anlamadım demekkı heryerde farklımı yapıyorlar nedır..ben bunları anlamadım zaten
ben tam ıdrar ve glukoz ıkısıne 23.5 ytl verdım..ssk lıyım bende.ama ılk gıttıgım polıklınık hem dısardan glukoz aldırıyor bırde 32 ytl ıstedı..tam soyguncu bunlar yaa
sukurkı sagsalım atlattım sımdı saat 15.00 te sonuclar cıkcakmıs ama ben bayılcam artık aksam gıdıp alıcam valla yeter yanı:çok üzgünüm:
bacagımda kasılma filan degil agrım kalça kemiklerim ve bikini bölgemde acayip bi agrı var.sanki spor yapmışımda hamlamışım gibi bişe giyip cıkarırken otorup kalkarken agrılarım var cok kötü
bunlar nedir :bbo:..
yaz yaz daha yaz lütfen benim işime gelir.. :1rolleyes:
bunları not aldım alınıcakların arasına.. daha ne var sa yaz lutfen.. :icecream:
iyi aksamlar arkadaslar ..agiz bezi dedigi hani bebegin gazini cikarirken omuza koyulan buyuk bezler olmasi lazim malum bebeklerimiz emdigi fazla sutu kusarak disari atiyorlar ilk zaman en lazim sey bu bezler ..epey cikariyorlar cunkusu adreste agiz bezi resmi var http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=47243
ama mermersahi bende yeni duydum CADIARZU normal bebek havlusu kullandim ben ilk cocuguma ...bunada havlu kullanicam..internette buldum resmini ama galiba bi nevi tulbent tarzi bez..iste su adreste http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?products_id=5880
bu arada alt degistirme minderi yerine ben hastalarin yataklarina koyulan yumusacik bir tarafi naylon bir tarafi pamuklu yatak koruyuculari var ,paketle satiliyor ..onlardan kullandim hep ,bir tanesini devamli kullaniyorsun kirlenince atyiorum yenisini kullaniyorum ,1 pakette 10 tane var ..daha ilerde cocuklari cise alistirirkende yataklarinda kullaniliyor ..ben cok rahat ettim yine oyle kullanicam ..su adreste gorebilirsiniz
http://www.amazon.de/Baby-Walz-Baby...-2342167?ie=UTF8&s=baby&qid=1214423742&sr=8-1 turkiyede bunu aynisini bulamamistim ama hasta yatak koruyucu diye soyleyince toptancilarda vardi ..
herkese iyi aksamlar arkadaslar :teytey:
dün akşam haberlerde tuana bebeği izlediğimden beri depresifim...bide down lı çıkmış bebek ıkılı uclu test de rısk az cıkmasına ramen..prof hayri ermiş den randevu aldım 350 ytl..ayrıntılı ultrason...napim...gitcem..
kızlar tahlıl sonuclarımı aldım aclık kan sekerım 81 cıktı dıgerı ıse 110:)doktoru arayıp soyledım cok ıyı bır sorun yok dedı.140 altında olması gerekıyormus zaten..ıste boyle sukurler olsun bunuda atlattık allahın ıznıyle...
350 mi?:uhm:Ben 50 ytlye hem ayrıntılıya hem 4 boyutluya girdim,hemde 2 sefer gittim bu fiyata.Yarım saat incelediler diğer yarım saattede 4 boyutluda baktılar cdsini verdiler.Hem 27 hafta olmuş senin 24. haftadan sonra net inceleme yapılamıyor diye biliyorum.Bir tanıdığımın arkadaşına ayrıntılı ultrason için gözlenemedi deyip göndermişler.Allah korusun kötü bişey çıksa bile bu saatten sonra yapacak hiçbirşeyimiz yokki?Zaten rutin kontrollerine gidiyorsundur.