2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

GÜNAYDIIIIINNNNNNNNNNN annişlerrrrrrrrrrrrrrr biz bugün 27 haftayı bitirdikkkk 6 ay bitti yaniiiii maşallahhhhhh:nazar::nazar: ohhhhh yandannnnnnnn:teytey::teytey:

evet canım zaten bunlar sorun degıl..
ağız mendılı alt degıstırme mınderı fılan en basıt seyler nerdeyse..

sımdı herseyı almak basıt artık canım saydıklarınızıda alması basıtte hava ısınıp vucut agırlastıkca hıc bırsey alınmaya cıkılmayacak...

GÜNAYDIIIIINNNNNNNNNNN annişlerrrrrrrrrrrrrrr biz bugün 27 haftayı bitirdikkkk 6 ay bitti yaniiiii maşallahhhhhh:nazar::nazar: ohhhhh yandannnnnnnn:teytey::teytey:

Günaydın kızlarrrrrrrr
herkes ıyıdır ınsallah:)
hıcrancım bende bugun 28.haftaya gırıyorum super yaaa:)))
ama ben nette 7.aya gecen hafta gırdıgımızı okumustum sankıfisfisfis
neyse canım ıste kutlu olsun mutlu olsunnnnna.s.:nazar:

Kızlar selam herkese ; :dance::dance::dance::teytey:

Bugün ağbimin nikahı var, öğlen ikide , işe geldim 11 gibi çıkacam.Akşam annemde kaldık. anam ne sıcaktı akşam fenalık geçirdim.Sokağa atacaktım kendimi ya, evlerde durulmuyo...Öyle fenalaşırkene uymuşum zaten...Ama akşam maçta vardı, ailemle oturmak isterdim. Hiç halim yoktu anneme de yardım edemedim. Sabah işe gitmem diyodum , eşimde git bende çıkarsın sonra deyince , çıktım onunla beraber:kızgın:
Sıcakta gidip gelmek istememiştim aslında, oda bazen hiç anlamıyo beni ya..Dışardan çok sağlam duruyorum heralde ya..Offlandığım zaman olacak bunlar diyoo. uyuz ediyo beni bazen...

günaydın canlarım ve canlarımın canları:dance: nasılsınız bugün ben yine yanıyorum vallahi sabah duş alıp çıktım yok yine işe yaramadı ayaklarım davul gibi olmuş zaten allah yardımcımız olsun kızlarkafamçokkarıştı

Kızlar selam herkese ; :dance::dance::dance::teytey:

Bugün ağbimin nikahı var, öğlen ikide , işe geldim 11 gibi çıkacam.Akşam annemde kaldık. anam ne sıcaktı akşam fenalık geçirdim.Sokağa atacaktım kendimi ya, evlerde durulmuyo...Öyle fenalaşırkene uymuşum zaten...Ama akşam maçta vardı, ailemle oturmak isterdim. Hiç halim yoktu anneme de yardım edemedim. Sabah işe gitmem diyodum , eşimde git bende çıkarsın sonra deyince , çıktım onunla beraber:kızgın:
Sıcakta gidip gelmek istememiştim aslında, oda bazen hiç anlamıyo beni ya..Dışardan çok sağlam duruyorum heralde ya..Offlandığım zaman olacak bunlar diyoo. uyuz ediyo beni bazen...

nuraycım abını sımdıden tebrık ederım canım..allah bır omur boyu mutlu huzurlu bır yuva versına.s.

Duygu selam canım;

Aslında bu ay hesaplamayı bende pek anlamıyorum. Bende dün 29.haftaya girdim.4 hafta olarak bir ayı hesapladığında ben 8.aya girmiş oluyorum. Ama 30, 30 sayılırsa 26'da 6. ay bitiriliyomuş galiba.. CADIARZU
Ama 30 30 saydığımda doktorun verdiği doğum tarihi tam oluyor.9.ay 10 gün yani a.s
O zaman ben şimdi 10 temmuza kadar 7.ay içindeyim.:teytey:

duygucum sağol canım...
İnşallah bizde hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız...Allah hepimize rahat ve kolay doğumlar nasip etsin...

Duygu selam canım;

Aslında bu ay hesaplamayı bende pek anlamıyorum. Bende dün 29.haftaya girdim.4 hafta olarak bir ayı hesapladığında ben 8.aya girmiş oluyorum. Ama 30, 30 sayılırsa 26'da 6. ay bitiriliyomuş galiba.. CADIARZU
Ama 30 30 saydığımda doktorun verdiği doğum tarihi tam oluyor.9.ay 10 gün yani a.s
O zaman ben şimdi 10 temmuza kadar 7.ay içindeyim.:teytey:

bende senın gıbı hesaplıyorum canım ya.yanı bır ay 4 hafta 7*4=28 yaptıgına gore 7.ay bıtıyor yanı demek oluyor:roflol:
mesela hamiletv de kaan kocatepe 8.aya gırdıgımızı soyluyor ama gebelıgı 9.ay bıtınce son ay dıye adlandırıyorCADIARZU
http://www.hamilelik.tv/haftahaftagebelik/hamilelik-yedinciay.html
http://www.hamilelik.tv/haftahaftagebelik/hamilelik-sekizinciay.html

herkese günaydınlar
kızlarr son adet tarihinize 7 gün ekliyosunuz ve ay ay saymaya başlıyosunuz
mesela benim 21aralık 28aralıktan başlıyorum saymaya 1-ocak 2-şubat 3-mart 4-nisan 5-mayıs 6-haziran yani 28haziranda 6.ayımı doldurup 7ye giriyorum doktorum böyle anlattı

günaydınnn.. herkese güzel bir gün diliyorum.. bizim bugün dr kontrolümüz var.. bakalım minişim nasıl kaç kilo olmuş çook heyecanlıyım..

nuray canım abinin nikahı , hayırlı uğurlu olsun inşAllah bir ömür boyu mutlu huzurlu olurlar ..

alışveriş yapmaya başlayanlar yada başlamak için liste hazırlayanlar en önemli şeylerden biri şapka bol miktarda olmalı en az 5-6 tane ablamdan biliyorum kafaları o kadar terliyo ki devamlı değiştirmek gerekiyo şapkalarını bide çorapla eldiven de çok gerekli çünkü elleri devamlı ağızlarına gidiyo ve ıslatıp kirletiyolar yedeklemek gerekiyo yani

günaydınnn.. herkese güzel bir gün diliyorum.. bizim bugün dr kontrolümüz var.. bakalım minişim nasıl kaç kilo olmuş çook heyecanlıyım..

nuray canım abinin nikahı , hayırlı uğurlu olsun inşAllah bir ömür boyu mutlu huzurlu olurlar ..

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin büyümüştür tabi bebişin kocaman olmuştur güzel güzel pozlar verir inşallah p.tesi günü bende gördüm canım kızım bize bi pozlar verdi geçen sefer yüzünü görememiştik bu sefer tam döndü yüzünü bize alın görün der gibi daha anne karnında akıllı oluyo bunlar yaa yerim ben tüm bebişleri

minik anniş;umarım bebısın kocaman olmustur ve hersey yolundadır canım
iyi haberlerını beklıyoruz:))
bende cumartesı gıdıcem bakalım meraktan catlıcamsırnaşık şey

anessa sagol canım.. bizimki de yüzünü göstermemişti en son gittiğimizde, bu kızların hepsii nazlı demek ki :))
şapka dışarı çıkınca giydirmek için mi 5-6 tane..benim takımlarda olan şapka eldiiven var 2-3 tane başka almadım.. çorap da ilk aylarda giydirilmez diyolar..ayaklı tulumlar giydirileceği için.. bebiş hareketlenince ayaksız tulumların altına giydirirsin ya da eteklerin elbiselerin altına kilotlu çorap alırsın diyolar bana..

sagol duygu evet yaa insan merak ediyo büyümüş mü diye :)) inşAllah sen de güzel haberler alırsınben de canım..

ayaklı tulumların içine de çorap gerekiyo sonuçta çorabın sıcaklığı başka tam kavrıyo ayağı ama ayaklı tulumlarda ayak üşüyebiliyo ben ablamdan bayağa tecrübe kazandım şapka da hem dışarısı için hemde hemde ev için yatarken uyurken duştan sonra falan kışın olucak sonuçta doğumlarımız korumamız lazım bebişlerimizi

bazı bebekler aşırı terliyo ve devamlı herşeylerini değiştirmek gerekiyo terleri üzerlerinde kurumasın diye her zaman yedekte fayda var zaten fazla bişey değil çoraplar 1ytl şapkalarda 2.5ytl bizim burda çok da güzel çeşitler var her kıyafete göre şapka çorap eldiven ne cici olurlar yaaaa

günaydın hamişler nasılsınız siz ve bebişleriniz.......
umarım iyisinizdir.kendinize bebişinize iyi bakın.........................................

herkese günaydınlar
bende birazdan çıkıcam doğum raporu için hastaneye gidicem.nasıl gitcemse artık bu sıcakta.eşime sende gel dedim.güvenemiyorum çünkü kendime.geçen hafta sıcaktan tansiyonum düşmüştü çünkü 8'e.son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam inş.son anda fikrim değişmezse.

X