2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

:)...
bu arada biz oğlumuzun mobılyasının siparişini filan verdik, yatağını aldık..
11-12 uzun kollu tulum (bütün), 11-12 kısa kollu tulum yanı atlet, 2 tane hastane çıkışı takımı aldık..
benım hastane pijamamı aldık..bana bır kac iç çamaşırı..
eve geldık ya eksık olan o kadar cok sey varmıs kı unutmusum ben..:sm_confused:
mesela banyo leğeni, anakucağı, araba koltuğu filan..
daha varmı arkadaslar eksık sızın aklınızda varsa soyleyınde yazayım ben not alayım..
ayrıca gıyısı olarak bu kadar ıyeterlımı daha almak lazım mı ? bu aldıklarım hep 0-3 aylık donem ıcın sonrasında yıne almaya devam ederız tabı 3 aydan sonrasını..

geçmiş olsun canım, senın ıcın ıkı mıslı zor olsa gerek..
ama az kaldı ınsallah 3 ay ya var ya yok.. sağlıkla kavusalım da bunlar hep gerıde kalıcak..
bu arada sola yatmak kılo aldırıyorsa bende yatayım barı bıraz..
ama sürekli aynı pozisyonda kalmak benım ıcın ne kadar zor olsada.. :icecream:

canım aynen bende çıldırmak üzereyim çalışıyorumda duş imkanımda yok malesef akşamı iple çekiyorum kendimi banyoya atmak için allah hepimizin yardımcısı olsuni

kimbilir şimdi izmir ne güzeldir eğer iyi olsaydım önümüzdeki hafta çeşmeye tatile gidicektik kıştan rez.yaptırmıştık sen hafta sonları gidiyorsundur herhalde

yok hayatım nerde gideyim cumartesi günleride çalışıyorum pazar günleride temizlik vs. ama bu demek değildirki hiç gidemicem :))))))))))) eşim haftasonu arkadaşlarıyla gitcekmiş diğer haftalarda beraber gideriz inş.

tekrar;

11-12 uzun kollu tulum (bütün), 11-12 kısa kollu tulum yanı atlet, 2 tane hastane çıkışı takımı aldık..
daha varmı arkadaslar eksık sızın aklınızda varsa soyleyınde yazayım ben not alayım..
ayrıca gıyısı olarak bu kadar ıyeterlımı daha almak lazım mı ? bu aldıklarım hep 0-3 aylık donem ıcın sonrasında yıne almaya devam ederız tabı 3 aydan sonrasını..

tekrar;

benim kızımın bir iki kıyafeti dışında bişeyi yok eğer 32.haftayı bulursak alış veriş yapıcaz dr.izin verirse yoksa annem bir kaç bişey alcak bende doğunca tamamlarım

canım bu bebeğin ayakları çıplakmı kalcak annesi ya hani bunun papuları minik minik çorapları:)))))))

canım bu bebeğin ayakları çıplakmı kalcak annesi ya hani bunun papuları minik minik çorapları:)))))))

:roflol: ısırırım ben onun bı lokmalık ayaklarını..
hiç aklıma gelmemıstı yahu.. :roflol: çıplak kalmadıgına sukur benım bebişin..
hastane cıkısı takımı almıstım ıkı tane onda var ama ayrıyeten sadece corap yada patık alınıyor mu?.. bırde tulumları zaten var onun ıcınde bırde corapmı gıydırıcez ? :uhm:

bu arada kızlar odasını almadıysanız sımdıden söyleyım gec kalıyorsunuz cunku siparişle zaten 30-45 gun de gelıyor.. 2-3 ayda havalandırma suresı varmıs mınımum..
eşime kalırsa daha acelesı yoktu ama Allahtan gıtmısız adam oyle dedı cunku 5,5 aylıkken sipariş verıyorlar normalde dıye.. ama yınede gec kalmıs sayılmayız suan ıcın..
siparişle dusunuyorsanız gec kalmayın derım.. odaya boya fılan yapıcaksanızda sımdıden yapmanız gerek ve bol bol havalandırmak..

kız pişermi çocuğun ayakları acaba bende bilmiyorumki valla canım ya ben daha bişey alamadığım için eğer almış olsaydım engin tecrübelerimle yardımcı olurdum sana ve oğluşuna ama kusura bakma hayatım :KK43:(((((((
sen bunuyarın sabah sor bak ne cevap verirler sana ben tembel çıktım zaten hepsi maşallah hamarat eylül annelermiz almışlar bütün cicilerini bebişlerinin ::)))))))))))

kızlar ben çıkıyorum hepiniz sağlıklı kalın bebişlerinize iyi bakın benim için dua edin erken doğurmayım hamişlerin duaları tutarmış..bye

çocugun ayakları artık daha bı lokum olur heralde pişmekten Allahtan senınle cıkmamısız alısverıse.. :roflol:
anam çocuğu sarıp sarmalayanları gorunce bana daral gelıyor zaten.. ben bebeğimi o kadar sarmaya alıstırmayacagım..
zaten ısın dogrusu kendı gıydıgının her zaman sadece bır fazlasını gıydırmekmıs.. hangı mevsımde olursa olsun..
sen kac kat gıyınce usumuyorsan onada o katın 1 fazlasını gıydırmek, tek kat gıyınce bunalmıyorsan onada 2 kat gıydırıcekmıssın mevsım ayrımı yok yanı..
bende oyle alıstırmak ıstıyorum cunku ne kadar sarıp koruyayım dersen o kadar cabuk hasta oluyorlar..
ve dayanıksız oluyor soğuğa yada sıcağa..
evın ıcınde ıse kısa kollu tulumuyla yatırırım olur bıter basına sapka ayagına patık gıydırmem boyle havalarda.. cıbıl cıbıl otursun her an ısırmalık yanı..
ay hadı gelsınlerde sevelım yahuu .. :dance:

X