2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

sıcaklardan nefret ediyorum Allahım gunah yazmasın ama..
evde zor cekıyorum dışarısı felaket..çok şükürki su var olmasa napardım bılmem en az 1 kere duş alıyorum hergun anca ferahlıyorum..
kafamçokkarıştı

offf bu ne sıcak yaa. allah yardımcımız olsun. en sıcak günler bizleri bekliyor. bebeğimin vuruşları bile sanki biraz azaldı.birde iştahım arttı. nolcak bilmiyorum. evde olsam duştan çıkmam sanırım.:) duygucum benim bebeğimde öyle sağ tarafta toplanıyor kafasını sanki elimle tutuyorum gibi yumak oluşturuyor. orda olduğunu sağlıklı olduğunu belirtiyor annesi :)

Ay canım ıyı olsunda yetekı gerısı onemlı degıl:)bende sasırdım napıyor dıyorum boyle hatta sımdı konusurken yumak oglum dıyorum:roflol::roflol:

canım sıcaklar gercekten berbat ben 24 saat klımanın karsısında oturuyorum valla artık dokunuyormu bılmıyorum ama baska turlu nefes alamıyorum resmen:KK43:
gecede yatmadan once dus alıp ıslak ıslak yatıyorum yıne acıyorum klımayı sabah 6 da kapatıyorum..pencereyı acıyorum serın oluyor 2 3 saat dıye..

Suzi , kumralım geçmiş olsun kızlar...Valla ağırlaşmaya başladık ya...Allah yardımcımız olsun.Allah tek avazda kurtarsın , bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Benimde sağ tarafım bikini bölgemdeki kemiğim ağrıyo, sanki kırılmış gibi. Kalkarken zor kalkıyorum, topallıyo gibi yürüyorum bu yüzden.

duygucum benim bıdığımda arada bi vuruyo, daha çok bu aralar sağ tarafımda sertleşip toplanıyo.. Burada bi yerde okudum, popoyla geriliyolarmış.Geçen gittiğimde doktor sol tarafımda aşağıya doğru geldiğini söylemişti bıdığımın. O zaman sağ taraftaki toplanma da poposu :dance:
Kerata popoyla geriliyo heralde ..Ben öyle diyorum artık...Ay bıdışım gelsinde öpeyim, koklayayım onu ya...:nazar:

izmirgüzeli selam, hoşgeldn;

Kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar...Bebişlere iyi bakın...

selam izmirgüzeli, benim bebiş dekmüklüyo anasını ne etsin..
özledim vallahi koklayıp öpmek istiyorum.. Şeniz :icecream:

aynen canım ya o oynadıkça deli oluyorum ben çıkarıp öpmek koklamak istiyorum ama vaktinde gelsinler yinede az kaldı bu arada benimde 87 gün kalmış kız aynı gündemi doğurucaz:))))))))))

aynen canım ya o oynadıkça deli oluyorum ben çıkarıp öpmek koklamak istiyorum ama vaktinde gelsinler yinede az kaldı bu arada benimde 87 gün kalmış kız aynı gündemi doğurucaz:))))))))))

aa evet gunu gunune aynıyız naniknanik... aynı zamanda mı şey etmişiz utanbdım şimdi töbe töbe.. :eek: :roflol:

kız allah iyiliğini vermesin senin:roflol: bilmem allah bilir ancak orasını senin son adet tarihin kaçcanım

selam kızlar sıcaktan çıldırmak üzereyim erken doğum riski olduğu için sık duş alamıyorum dr.kanamalarım olduğu için sık yıkanmamı yasakladı çook bunaldım sürekli yatıyorum kokuşçam yakında çoook sıkıldım.

Allah yardım etssın canım, o duş ta olmasa ben patlıyorum..
şurdan bı markete cıksam eve gelene kadar dediğim şey şu '' eve gıdeyımde hemen duş alıcam'' oluyor..
sen calısıyorsun da sanırım.. Allah kolaylık versın zor ..
:1no2:

canım aynen bende çıldırmak üzereyim çalışıyorumda duş imkanımda yok malesef akşamı iple çekiyorum kendimi banyoya atmak için allah hepimizin yardımcısı olsuni

Allah yardım etssın canım, o duş ta olmasa ben patlıyorum..
şurdan bı markete cıksam eve gelene kadar dediğim şey şu '' eve gıdeyımde hemen duş alıcam'' oluyor..
sen calısıyorsun da sanırım.. Allah kolaylık versın zor ..
:1no2:

cANIM işi bıraktım benim hamişliğim çok sorunlu 20 haftadan beri sürekli kanıyorum şu sırALAR İYİ DÖNEMİM

X