2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv


evet galiba ben de öyle yapıcam zaten yatak odamda çok küçük başka bişey sığmaz
 
benim internette gezinirken beğendiğim bambu ağacından yapılmış çok süslü bi beşik vardı sepet tarzında. geçenlerde cnrda anne bebek fuarına gittiğimde yakından gördüm fiyatı orada çok uygundu oradan aldım 1 yaşına kadar kullanabileceğim taşınabilir bir şey çok sevimli daha sonra oda yapacağım ben 6 ayından önce iğne almam diyen ben beşik aldım ya görünce dayanamıyor insan :))
 
bende bebek odası almayı düşünmüyorum. Benim babam mobilyacı ona iki kapaklı bir dolap ve 80x200 ebatlarında bir yatak yaptırmak yatağın önüne parmaklıkta yaptırırım bebeğim düşmez tüllerlede süslerim yatağımızı büyüyüncede yatabilir yatağında. Beşiği ben gereksiz buluyorum.
 
kızlar bulunduğunuz memleketlerde mübareke oluyomu merak ettim çocuğunlamı uğraşcan gelen gidenimi ağırlıycan insan sapıtıyor evin düzeni bozuluyor iki anneler evde benim ilk çocuğumda çok kötü olmuştu bütün eşyalarımın yerleri değişmişti aradımı bulamaz olmuştum
 
ben şimdi internetten baktım park yataklar hiç sağlam görünmüyor ben ahşap alırım herhalde...

Canım benim kuzenimin 1.5 yaşında kızı var.. Hala chicco dan aldığı park yatağı kullanıyor.. Çok da memnun.. internetteki bazı modellerin kumaşları da bana naylon gibi geliyor ama chicco dan o memnun bende o yataktan alabilirim..
 

canım mübareke dediğin bebek görmeye gelinmesi mi?? Anlamadım yoksa başka bişey mi??:uhm:


Ama annem babam ve kayınvalidem bende olacaklardır ilk zamanlar.. Annem bana kıyamadığından gelip yemekleri yapacaktır,ev işlerini yapacaktır.. kayınvalidem de torunu için yanımda hazır bulunacaktır.. Ama her işime eminim ki annem koşacaktır.. Hem ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşnu dememişler.. Hem de annem 48 yaşında kayınvalidem 66 yaşında.. Annemin her işe yatişmesi daha kolay olacaktır..
Allah onları başımızdan eksik etmesin..
 
evet bebek görmeye gelmelerini kasttettim ama anladığım kadarıyla sizin farklı oluyobizim ev gezmesi gibi öğle üzeri gelip kalabalık bir şekilde akşama doğru gidiyolar 20 25lik guruplar halinde ve haberli 4 veya 5 çeşit pasta börek hazırlıyorsun artı hergün canım ve bu gelenler bebek görmeye gelmişlerdir zaten daha önce buda hediye bölümü oluyo düşün
 

hee yok canım bizde gelen olsa da en fazla bir kahve içip giderler...
Ben istanbulda oturuyorum şimdi .Eşimin de çok akrabası yok.. O yüzden ben buraya çok kişinin geleceğini sanmıyorum.. Bebişim biraz büyüyünce Bursa ya memleketime giderim bütün akrabalar orda.. Bir bebek mevlüdü yaparız herkes bir kerede gelmiş olur hem de mevlüd olur.. Bir haftasonunda bütün işi hallederim diye düşünüyorum.. hediyelerini de mevlüdde getirirler bizimkilerde.. Bir taşla iki kuş :teytey:
Ama ne kadar kötü bir adetmiş sizinki.. Sanki güne geliyorlar.. Sen zaten doğum yapmışsın ağrın sızın var.bebişin bir sürü işi var.. Bir de millete pasta börek yap... :sm_confused:

eğer ki kayınvalidem böyle bişey yapmak istediğini söylerse ben bebekle onun evine giderim..Misafir gibi.. O istediği kişiyi çağırır istediği şeyi ikram eder.. Zaten minicik bebek o kadar insanın içine girmesin..Ben şimdiden söylüyorum herkese zaten..Ben çok evhamlı bir anne olacağım.. elinizi yıkamadan bebeğime dokunamazsınız falan diye.. Bazı insanlar gripde olsa hiç önemsemiyorlar öpüyorlar bebişleri çok kızıyorum onlara..
 

aa ilk defa duydum ben de yarı yarıya izmirliyim ama bilmiyordum valla bu adeti
 
sen nezaman ikili testini yaptıdın cnm aramızda 2 gün var seninle sonuçlarını aldın mı nasılde son gördüğünde meleğini :))
 

Cnm inşallah test sonucu iyi çıkar ,senin için ve tüm anneler için dua ediyorum sağlıklı bebekler getirelim dünyaya Allah'ın izniylee
 
sen nezaman ikili testini yaptıdın cnm aramızda 2 gün var seninle sonuçlarını aldın mı nasılde son gördüğünde meleğini :))

cnm benim ultrasonda normalden daha önde çıktı bebeğin haftası ,o yüzdeN İKİ HAFTA oldu yaptıralı ,ve sonuçlar normalmiş
 
teşekkür ederim canm, inşallah hepinizin sonuçları iyi çıkar ,bekliyoruz sevinçli haberlerinizi..
 
kizlar herkes iyidir insallah benim testler cuma gunu yapilacak kismetse...4.ayda olan arkadaslar daha tekmeleri duymaya baslamadiniz mi? Lutfen bizide haberdar edin meraktayim ..bakalim ilk kim hissedicek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…