- 14 Kasım 2007
- 134
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol cnm benim 2.05 çıktı genelde 1,-1,5 duyunca panik yaptım dr 12+3 dedi bana
ama daha büyük gözüküyor dedi ay şu sonucuda bir alsam
arkadaşlar benim yazı boşa gitti birşey sormuştum ikili testte hcg yazan bölümde 50nin üzeri kız 50nin altı erkek diye yorumluyorlar cinsiyeti belli olanlar yazarsa sevinirim mesela benim erkek benimki tutmuyor şimdiden teşekkürler
evet canım benimki de 3- 4 gün ileride çıktı
doktoruum da normalden iri olabilir endişelenecek birşey yok dedi
ben de senin gibi burada 1.0 gibi sonuçlar görünce korkmuştum ama çok şükür
doktor haklı canım bizimkiler biraz iri olacak galiba
sonucun güzel çıkacak canım endişelenme boşuna Rabbim hayırısını versin.. a.s.
test kağıdı elindeyse parametre yazanın altında fB-hCG 58nml düzeltilmişi1,59 yazıyorArkadaşım ben bilmiyorum sonucum doktorda fakat beta hcg için 50 az bir rakam değil mi? bizim haftalarımızda beta hcg nin en az 25,700 - 288,000 mIU/ml arası bir değer olması gerekiyor.Tam olarak anlayamadım sende beta hcg kaç yazıyor ki?
arkadaşlar bende yaptırdım ense ölçümü dr yazdı
crl 61 mm (12 hafta)
nt 1,21 mm (12 hafta )
nt ne demekkii bilen var mııııııııııııııı...............
test kağıdı elindeyse parametre yazanın altında fB-hCG 58nml düzeltilmişi1,59 yazıyor
kızlar bebek odası mı alacaksınız yoksa ilk başta park yatak falan mı ne düşünüyorsunuz??
kızlar bir önceki sayfaya gitmeden yeni gelen yazılar çıkmıyor sizinde öylemi çokmu soru soruyorum acaba
Ben park yatak düşünüyorum..
Odasını da 2 3 yaşına geldiğinde düzenlerim diyorum.. Zaten evimde iki kapılı ayrı boş bir dolabım ve boş şifonyerim var. bunlar da beyaz.. Bebişin eşyalarını bunlara koyarım.. Odasını boyatacağım biraz düzenleyeceğim ama ayrı bir bebek odası takımı almayacağım.
evet malesef öyle cnm ben de aynı şeyi yapıyorum..