2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Kızlar günaydınnn;
İşler yoğun dün bi ara yazdım da sonra yoğunluktan bi daha bakamadım bile ya...
Evet sıcaklar başladı bayağı, ama iki akşamdan beri akşamları serin gibi, Pencere açık uyuyorum bende...
Bu arada 32.haftada izine çıktık çıktık, yoksa 38.haftaya kadar devam ediyomuşuz...Tam ağustos sonu o zamanda , o zamana kadar dayanabilir miyim bende düşünüyorum ya... Çocuğu olanlar hep, sonraya bırak izinlerini diyolar...Bide izinde hiç para alamıyomuşuz. Şu düğünlerden ve bebek alışverişlerinden iyice açıldık zaten. Tek maaşla zor olacak. sonra hepsini toplu alıyomuşsun. O yüzden sonuna kadar durmam lazım benim. Eşimi yalnız bırakamam şu anda...
Dün de park yatağımı aldım ve kurduk çok güzel oldu, kreftın kırmızı park yatağını aldım. Çok sağlam ve büyük.Şimdi bi tek boya rengini düşünüyorum, temmuzda boyamaya da başlarız artık :dance:

sweet curse; ayakları napacaz bende bilmiyom valla...
akşam geldiğimde soğuk suya koyuyom hep. Ve yukarı kaldırıyom, yukarı kaldırırsam gün içinde de yırtıyoz biraz. Ama çok ayakta kalmışsam, koşturmuşsam ayaklarımı tanıyamıyom, canavar ayağı gibi oluyo ..:1shok:

Kızlar günaydınnn;
İşler yoğun dün bi ara yazdım da sonra yoğunluktan bi daha bakamadım bile ya...
Evet sıcaklar başladı bayağı, ama iki akşamdan beri akşamları serin gibi, Pencere açık uyuyorum bende...
Bu arada 32.haftada izine çıktık çıktık, yoksa 38.haftaya kadar devam ediyomuşuz...Tam ağustos sonu o zamanda , o zamana kadar dayanabilir miyim bende düşünüyorum ya... Çocuğu olanlar hep, sonraya bırak izinlerini diyolar...Bide izinde hiç para alamıyomuşuz. Şu düğünlerden ve bebek alışverişlerinden iyice açıldık zaten. Tek maaşla zor olacak. sonra hepsini toplu alıyomuşsun. O yüzden sonuna kadar durmam lazım benim. Eşimi yalnız bırakamam şu anda...
Dün de park yatağımı aldım ve kurduk çok güzel oldu, kreftın kırmızı park yatağını aldım. Çok sağlam ve büyük.Şimdi bi tek boya rengini düşünüyorum, temmuzda boyamaya da başlarız artık :dance:

cnmm gunaydınnn
valla bende şimdi bu konu hakkında yazım diyecektimki sen yazmıssın

şimdi ben normalde eylül 1 de tamamen işten cıkıcaktım fakat patronum benım daha erken cıkmamı istiyormus kızı soledı yanı ben 37. haftada falan cıkim diyordum 32. haftada cıkarsam eger ssk parasından yararlanabılıyormuyum ????????............
birde sonucta kendı istegımızle işten ayrılmıyoruz mecburiyetten gebe oldugumuz için ayrılıyoruz ve ben bı iş yerıne 3,5 senemi verdım acaba bana tazmınat verırmı??????????????.... normalde ole bi hakkım olmalı dimi cunku 1 sene once yıne mecburıyetten askere gıtmek ıcın cocuk ayrıldı yanımızdan ve bıdahada calısmadı burda ona tazmınatını verdı kımısı sana vermez dıyo acaba banada tazmınat verırmı yoksa agustos maaşımı verıp yollarmı dersin:çok üzgünüm:

seren, nuray hoşgeldiniz..

nuray yatağınızı hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullanın inşAllah canım...

seren, nuray hoşgeldiniz..

nuray yatağınızı hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullanın inşAllah canım...

hoşbulduk cnm
nasılsın bebiş nasıl
iice agırlastık dımı yaa benımde arada karnım agrıyo halsızlık bas donmesı falan oluyo
hep yatıp dınlenmek ıstıyorum valla
bebğimde saolsun tekmelerı iice saydırıyosırnaşık şey

günaydınlarrrrr

Ahh kızlar ya... Şu sıcaklar hepimizn başının derdi.... Ama yine de şükrediyorum bende...
Başka bir ağrımız sızımız olmasın da tek derdimiz sıcaklar ve şişmeler olsun...
Haftasonu bizim evdeki tadilattan dolayı bende çok yorulmuşum.. Ayaklarım ve ellerim ancak kendine geldiler.... ama sabahları uyandığımda sol elimde uyuşma ve şişme oluyor... Herhalde sol tarafa fazla yatıyorum diye

hoşbulduk cnm
nasılsın bebiş nasıl
iice agırlastık dımı yaa benımde arada karnım agrıyo halsızlık bas donmesı falan oluyo
hep yatıp dınlenmek ıstıyorum valla
bebğimde saolsun tekmelerı iice saydırıyosırnaşık şey

sagol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın :1hug:
evet sorma ağırlaştık vee sıcaklar ayak şişmeleri amanın şu sıcakları bi atlatabilsek hayırlısıyla.. :a015:

hilarya hoşgeldin canım..

butterflyhaliew4.jpg

stroller34pt8.jpg

aynen sıcaklar fena arkadaşlar..allahtan şimdilik evim esiyo..şu ufoların soguksu püskürteni çıkmış ondan alıcam ilerleyen günlerde...en dandik klima 450 ytl çünkim..bizde henüz hiçbişi almadık bebeğe..eşim saolsun son ay hallederiz panik yapma diyo,e tabi anlamıyo bende iş güçde yok,mıçımı kaldırmaya halde yok bari ufak ufak geze geze alırdım dıyorum ama napim..bakıyorumda ülkenin en paspal evkadını adayı ben şu ara sıkıntıdan nerdeyse iyi bi evhanımı olcem :) canım sıkıldıkça iş yapıyorum anpim..ama ağır işe girişmiyorum arkadaşlar aman ha sizde artık yavaş yavaş sakın fazla yorulmayın..bi ters bişi etsem hemen karnım kasığım belim ağrımaya başladı...e napalım bunada şükür diyelim...30 lu haftalı bir görsek ağır da olsak en azından fikri ağırlıkların bi kısmından kurtulucaz işallah yok erken doğumdu oydu buydulardan..herkeze sağlıklı bigün dileğiyle......

kızlar sizce hangi halı daha güzel ??

Bence krem rengi olanı çok çabuk kirlenir. Hele ki çocuk odasında.. Yarın öbür gün boya yapmaya kalkacak falan... Alttaki renkiliyi daha rahat kullanırsın..
Ama odayı soft renklerden yapacaksan krem rengi olan çok güzel durur...

günaydınlarrrrr

Ahh kızlar ya... Şu sıcaklar hepimizn başının derdi.... Ama yine de şükrediyorum bende...
Başka bir ağrımız sızımız olmasın da tek derdimiz sıcaklar ve şişmeler olsun...
Haftasonu bizim evdeki tadilattan dolayı bende çok yorulmuşum.. Ayaklarım ve ellerim ancak kendine geldiler.... ama sabahları uyandığımda sol elimde uyuşma ve şişme oluyor... Herhalde sol tarafa fazla yatıyorum diye

naber cnmm hosgeldınn hallettınmı bebişin odasını:icecream:

naber cnmm hosgeldınn hallettınmı bebişin odasını:icecream:

hoşbuldum cnm...
Valla büyük kısmı halloldu.. duvarlar boyandı... Mobilyaların kulpları değişti... Yatağı kuruldu..

Bu hafta içinde bir de peluş oyuncakları makineye atıcam... Onlardan tozlarından arınsınlar.. bir de eşyalarını yıkamaya başlıycam..
eğer bir terslik olmazsa da temmuz da ailemin yazlığınıa gidicem orda kalıcam.. Herşeyi hazırlayıp gideyim de ne olur ne olmaz..
Sen nnasılsın???

serencim hoşgeldin.
normalde 32.haftada hakediyoruz doğum iznimizi.ve ssk'dan da paramızı alabiliyoruz.ama istersen ve dr.un da çalışabilirsin derse 38.haftaya kadar çalışabiliyoruz.bir de normalde gebelere tazminat verilmiyor canım.yani öyle bi hakkımız yok.tamamen işverenin vicdanına kalmış birşey.

biraz öncede arkadaşımla konuştum.sen şanslısın dedi.ekimde yeni sosyal güvenlik yasası mı ne çıkacakmış.doğum paraları düşecekmiş.yırrttık yani kızlar.fazla para alıcaz.

kızlar sizce hangi halı daha güzel ??

canım sanırıım bence alttaki daha renkli cici bişey yinede sen bilirsin elbettea.s.

herkese merhabalar güzel annelera.s.
nasılsınız bakalım iyimisisniz bu ara bende acayip şişiyorum bide çok kötü grip geldi napcam bilmiyorum umarım bebişim etkilenmez

sagolun kızlar fikirleriniz için..

çabuk kirlenir haklısın cansu mobilya fildişi-lila.. ama odamız da hava boşluğuna bakıyo karanlık biraz yani o açıdan açık renkli olsa daha mı iyi olur diye düşünüyorum..

gülden hoşgeldin canım..

gülşah gelmedi henüz merak ettim iyidir inşAllah..

hoşgeldin güldencim.geçmiş olsun.dikkat et kendine ve bebişine.banda geçen hafta olmuştu.gittim marketten hemen meyve aldım da atlatıım şükürler olsun.ama yaz geldi bunalıyoruz tabi ve serinlemek için herşeyi yapıyoruz.dikkat etmemiz lazım aslında.

Seren selam;

izin dönüşü işe başladım diyerek SSK'ya gidip maaş ve SSK primlerini alıyomuşsun galiba. Bende söyleyenlerin yalancısıyım. Ya 32. haftada izine çıkacağım Temmuz 23'te yada en son 2 Eylül'de bende. Şimdi iş yerindeki hemşireye sordum.O'da arada 35. haftada çıkayım diyemezsin dedi. Bende 35 gibi izine çıkarım diyodum ama olmuyomuş, eğer o arada çalışır durumdayken izine çıkmadan erken doğum olursa izinlerini ekletemiyormuşsun sonraya ....Ne saçma ya..
Biz hamileyiz bunun yazı var kışı var... Belki ben duracam 38.haftaya kadar diyecem de ya o arada 36'da erken doğum yaparsam! Niye benim hakkım olan izini de saymazki ya!!

mervecim bence de açık renkli tercih et.hem odanızda karanlıksa daha iyi olur.başka modellere de bakabilirsin.illa ki bu iki model mi olması gerekiyor.hem açık renk hem daha çok desenli bulabilirisn belki.

X