2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Yaa arkadaşlar şaşırdım kaldım yani...
Herkes gülşahın olayına önemli birşey değildir falan demiş.
İnşallah değildir ama biran evvel doktora gitmeli telefonla olmaz bu muayene gerekli ya bu gelen nişansa???
Hatta bir arkadaş kanama olmadıkça korkma demiş o ilk 3 ay için geçerli bir durum eğer ki 6. ayda kanama yada lekelenme olursa bu erken doğum tehlikesi olabilir.Lütfen gülşahcım doktoruna git...
Onunda seni çağırmaması garip geldi bana? Doktoruna git rahim ağzına boyuna adam gibi baksın.O bakmayacaksa başka doktora git arkadaşım.Ben diğer arkadaşlar gibi rahat değilim kusura bakma..Kılcal damar yada basür kanaması da olabilir , inşallah öyledir,ama genede bu lekelenme doktora gitmen için bir sebeptir.İhmal etme arkadaşım.Tedbirden zarar gelmez arkadaşım.

merhaba fıstıklarrr
gülşahcım canımm geçmiş olsunn
bencede bir doktoruna gidip en azından ultrasonla meleğinin sağlığını kontrol ettirsen için rahatlar canımm..
ama doktorum bana da en son erken doğum hakkında konuşurken,düzenli kasılmalardan ve adet sancısı gibi sancılar olursa hemen gelmemi söylemişti

kızlarr buarada içinde bulunduğumuz gebelik haftalarının fiks korkusu erken doğummuş,yani anormal değiliz
bunu düşünmemiz ve korkmamız çok normalmişşş

günaydın kızlar yahu akşam yatamıyorum sabah erken kalkıyorum sıcaklardan zaten bunaldım dünde az ağrım vardı stres yaptım galiba neyse bu gün olmaz inşallah ama içim sıkılıyor kızlar yaa neden bilmem sabahın köründe bu kız delimi ne diceksiniz ama napiim buraya yazayımda dertleşeyim dedim

günaydın kızlar yahu akşam yatamıyorum sabah erken kalkıyorum sıcaklardan zaten bunaldım dünde az ağrım vardı stres yaptım galiba neyse bu gün olmaz inşallah ama içim sıkılıyor kızlar yaa neden bilmem sabahın köründe bu kız delimi ne diceksiniz ama napiim buraya yazayımda dertleşeyim dedim

Günaydın cnm aynen bende öyle sıcaklardan uyuyamıyorum gece 2 de kalktım duş aldım.Sağa dön sola dön yok uyku tutmuyo.Kaşınıp duruyorum allaha çok şükür ağrım falan hiç yok.Yalnız hafta sonu çok kötü sistit olmuştum idrar yollarından üşüttüm sanırım.Toz ilaç vardı onu içtim şimdi rahatım bazende yine mide bulantılarım oluyo.Ay az kaldı bi atlatsak hayırlısıyla İnşallah ağrıların geçer cnma.s.

Arkadaşlar ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim saolun çok korktum ve sizden başkada paylaşıcak kimsem yok dr.u aradım dr.um şiddetli ağrı olup olmadığını sordu bende yok dedim hafif kasık ağrısı bi daha tekrarlamadığı sürece olmaz bişey korkma dedi ama şiddetli karın ağrısı falan olursa tehlikeli olurmuş hemen gel o zaman dedi bide çok yormamalıymışım kendimi yat dinlen sıcaktada fazla çıkma dedi aklınızda olsun yormayın kendinizi daha çok küçük korktum o kadar yaklaşmışken onu kaybedicem diye dünden beri uykum bile yok,Allah hiçbirimize evlat acısı vermesin inşallah yavrularımızı vaktinde kucağımıza almak nasip olur...

Gülşahçım çok geçmiş olsun cnm ya kıyamam kim bilir nasıl endişelenmişsindir.Umarım kötü bişey yoktur cnm üzme sen kendini.Bence bi muayene ol derim ben nolur nolmaz.Ama korkulcak bişey yoktur sanmıyorum.Canıma.s.

günaydın günaydın herkesee..
herkes iyidir inşAllah..
güzel mutlu bir gün geçirelim hepimiz inşAllah..
hava da çook sıcak yine :KK43:(
herkese sevgiler...

günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey::teytey:

nasılsınız hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gününüz ağrısız sancısız serin ve güzel geçsinnnnnnnnnnnnnn a.s.

günaydın ebru sagol canım sen nasılsın bakalım
serin geçer inşAllah gerçekten da yaa sıcaklara dayanamıyoruum :KK43:(

günaydın mervecim iyiyim sağol sen nasılsın biraz uykusuzum işte gece uyuyamıyorum sonra da işe gelince sersem gibi oluyorumm ama daha da 1.5 ay çalışmam lazım...
alışveriş yapıp kendimi avutuyorum her gün....

ben de iyiyim çok şükür canım.. sıcaklardan uyunmuyor gerçekten bi sağa bi sola dönerken sabah oluyor :)) bütün gün uykulu halsiz geziyorum ben de.. Allah yardımcımız olsun canımm... şu günleri de atlatalım hayırlısıyla...

günaydın günaydınnnn güzel hamişlera.s.
herkese güzel bırgun dılıyorum.gercekten sıcaklar başa bela yaaa:KK43:klımayla yatmama ragmen uyuyamıyorum.bırde dun gece sabaha kadar mıdem iyileşmedi:KK43:renie içtim 3 5 kaşık sabaha kadar..ınsallah zararı olmaz..

günaydın duygu klima açık mı uyuyorsunuz canım çarpmasın sonra.. klimasız uyu bence.. benim karnımda ağrı yapıyoo klimalar :KK43: sonta kıvranıyorum..

günaydın duygu klima açık mı uyuyorsunuz canım çarpmasın sonra.. klimasız uyu bence.. benim karnımda ağrı yapıyoo klimalar :KK43: sonta kıvranıyorum..

canım yatagı cevırdık klımanın altından tam ters yone sımdı duvara vuruyor:)onunla bıle ancak uyuyabılıyorum zar zor sabah 6 ya kadar klıma 6 da kalkıp camı acıyorum napıyım yaaa yoksa uyku hıc yok:KK43:

günaydın hepinize.

aynen kızlar bende uyuyamıyorum sıcaklardan.zaten normal halimlede sıcaklardan uyuyamazdım ben.şimdi daha fena oluyorum.duş filan alıyorum ama fayda etmiyor.bizde dün itibariyle klimayı açtık.salonda yatıyoruz bakalım.ben sabaha kadar çalışsın istiyorum.eşim üşüyo kapattırıyor.öfff anlamıyor bazen beni.ben senin 2 katın terliyorum diyorum.ahh allahım onlarada tattırsaydı hamileliği görürlerdi günlerini.

günaydın güzellerrrr
ben dün akşam yemek yemedim, meyve falan yedim ve karnım şişmedi, gece de önceki gecelere göre rahattım,yine 2-3 kere uyandım ama olsun en azından şişmedim:))
ankarada şimdilik dayanılmaz değil sıcaklıklar ama sanırım az kaldı kavrulmamıza bizimde:KK43:
katlanmak zorundayız,hele çalışıyorsak mecburen katlanıyoruz,keşke ev hanımı olsaymışım,evde daha rahat geçerdi sanırım

evet canım sıcakta da uyunmuyor kii ben de karşılıklı camları açıyorum essin diye sonra da üşütüyorum :KK43:( renni duo mu içiyorsun sen canım ben de ondan aldım mide ekşimesi için ..kansızlık da yapıyormuş çok fazla içmemeye çalışıyorum..

dün ilk defa ayaklarım şişti kızlar.aman allahım nasıl oldu ya.zaten küçük ayaklarım var.bide şişince bi garip oldular.şişmekten çok korkuyorum.özellikle yüzümün şişmesinden.benim burnum birazcık büyük.dudaklarımda kalın şiştiler mi kocaman olurlar ya.

X