Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel canım benimde kızım olcakmış onuda bugün öğrendim çok mutluyum allah kucağımıza almamızı nasip etsin inş.
evet canım ya ne olsun evin işiyle ugraşıyorum bende işten eşim 17:30 da geliyor benimm eşim yemek koymaya çalışıyorum iyiz şükür zor oluyor ama napcan valla ben eşime çok kızıyorum falan ama yinede kıyamıyorum :asigim:
merhaba hanımlar
dün bende 100 gr şeker yüklemesine gittim çok şükür bu sefer normal çıktı. beslenmene çok dikkat et tatlı hamur işi ekmek pilav makarna fazla tüketme dedi dr. bide dişim için kanal tedavisi yaptırıyorum. sizler nasılsınız aranızda benim gibi diş problemi yaşayan varmı?
saol canım iyi gidiyor büyüp geziyorum bi sıkıntım yok şükür senin nasıl gidiyor
Aybuldum mesaji kizlar ne hizlisiniz masallah yetisemiyorum ,hemen bir iki sayfa ilerliyor :roflol: bride canim gecmis olsun ama rahim genisleyince eren dogum olur biliyordum ,daralincada ayni tehlike varmiymis fisfisfisMerhaba kızlar, ben doktordan geliyorum rahim boynum 5 mm kısalmış...daha evvel 3,8 ken şimdi 3.3 olmuş.Çok moralim bozuk.O daha çok küçük bir bebek.Ne olur erken doğmasın...Size tavsiyem sertleşmeleriniz varsa ihmal etmeyin..
bride anlayamadim canim rahim boynu buyuyunce tehlikeli degilmi?kuculunce tehlikeli mi oluyor ,anlayamadm canim( ya kizlar az once bridenin mesajini okudum simdi mesaj yok ,allah allah ,bride mesajin nereye gitti ...)
merhaba herkese iyi günler arkadaşlar
nasılsınız görüşmeyeli
sıcaklar çok fena bunaltıyo Allah yardımcımız olsun
benim bildiğim kısa olunca tehlike demek bana öle demişti doktor yanlış hatırlamıyorsam erken doğum tehtidi olduğu için bende ölçüyorlar benimkini de
Merhaba kızlar, ben doktordan geliyorum rahim boynum 5 mm kısalmış...daha evvel 3,8 ken şimdi 3.3 olmuş.Çok moralim bozuk.O daha çok küçük bir bebek.Ne olur erken doğmasın...Size tavsiyem sertleşmeleriniz varsa ihmal etmeyin..
H.g merve nasılsın canım yoktun uzun zamandır görüşemedik nasıl gidiyo,bende çok bunalıyorum bu sıcaklardan bide bugün hava çok karanlık içim sıkılıyo valla
Hicrancım seninde kasılmaların çok oluyomuydu,benimde şu sıralarda günde 4-5kere bişeyler oluyo öyle sanki rahmim birden kaskatı oluyo bikaç saniye içinde geçiyo çok korkuyorum,şimdi senin durumun nasıl hala oluyomu kasılmalar
hoşbulduk sağol gülşahcım sen nasılsın uzun zamandır görüşemedik özledim :1hug:
sıcaklardan bunalmak dışında bir problemim yok çok şükür canım bebişlerin gelmesine az kaldı artık, ne güzell :asigim: Allah kalan günlerimizi de sağlıkla tamamlamamızı nasip etsin ..
Amiiinnn canım cümlemize inşallah inan gece gündüz dua ediyorum şu aralar,bende özledim kız işte her zaman fırsat bulamıyoruz gelmeye benim geçen hafta annemler vardı hiç gelemedim zaten,benimde bikaç gündür rahim kasılmasına benzer durumlarım var biraz korkutuyo haftaya dr.a gidicem ona sorarım mutlaka ama inşallah kötü bişey değildir,sen şeker testine gittinmiydi merve
inşAllah önemli birşey değildir canım ben de dikkat ettim kendime ne zaman çok yorulsam ağrılar kasılmalar artıyor, sanırım bu aylarda artık daha çok dikkat etmeliyiz kendimize canım..yerimseniben şeker yüklemesi için bu hafta içi gitmem gerekiyor daha gitmedim inşAllah o sonuclarımız da normal çıkar sen ne zaman yaptırcaksın canım ?