günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bugün yorulmuşum birazcık dün akşam eşimle evlilik yıl dönümümüzü dışarda kutladık yemek yedik konak sahilinde biraz yürüdük iş yerinde sürekli oturmaktan hamlamışım galiba her tarafım ağrıyo valla ama yinede çok güzeldi :)))))))))
Kızlar ya uyuyomusunuz daha!!!!
Hadi uyanın:teytey::dance::dance::dance:
ohhh valla hoşgeldiniz:teytey::dance::dance:
Kızlar işler sıkışık diye tuvaletimi fazla tutuyorum , bıdığımda çok vuruyo o zaman...
Ama o anda da kalkıp gidemiyorum hemen...Ayyy bide ona zarar veriyorum diye çok üzülüyorum sonra yaa
eveeeet bana da doktor tutma tuvaletini sakın dedi hamileler 3 saatte bir gitse iyi olurmuşş
cansummmm evet sorma valla geri sayım dimi yaa zaten dün de çok heyecanlandım kocaman oldular maşallah yaaaa
eveeeet bana da doktor tutma tuvaletini sakın dedi hamileler 3 saatte bir gitse iyi olurmuşş
cansummmm evet sorma valla geri sayım dimi yaa zaten dün de çok heyecanlandım kocaman oldular maşallah yaaaa
Kızlarr geri sayım başladı artık...
Ben 100 de ngeri saymaya başlıyorum...
Ebru cum sende 99 dasın.. iki haneye düşmüşsün..
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minik meleklerimizi..
gülşah günaydın h.g. tatlımmmm
derya sana da canımmm bu arada 3 saatte bir dediğim bizim gibi tutup da gitmeyenler için en az gidilmesi gereken araydı ben de işyerinde özellikle işim olunca erteliyorum da
hanımlar bir sorum var sizlere..............?????????????*
acaba sağ tarafamı sol tarafamı yatmamız bebeklerimiz için iy oluyor...........
bende bazen sırt üstü uyanıyorum..............
hanımlar bir sorum var sizlere..............?????????????*
acaba sağ tarafamı sol tarafamı yatmamız bebeklerimiz için iy oluyor...........
bende bazen sırt üstü uyanıyorum..............
Günaydin Hanimlar.........................