2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Ne güzel canım.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh
a.s.

Kızlarr geri sayım başladı artık...
Ben 100 de ngeri saymaya başlıyorum...

Ebru cum sende 99 dasın.. iki haneye düşmüşsün..

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minik meleklerimizi..

ohhh valla hoşgeldiniz:teytey::dance::dance:
Kızlar işler sıkışık diye tuvaletimi fazla tutuyorum , bıdığımda çok vuruyo o zaman...
Ama o anda da kalkıp gidemiyorum hemen...Ayyy bide ona zarar veriyorum diye çok üzülüyorum sonra yaa

Canım sen yine de fırsat yaratmaya bak..
Bana doktorum idrarını tutma dedi... enfeksiyon olma riski artıyormuş o zaman...
Hem de bebişler sıkışıyorlar içeride... mesanede şişince yerleri daralıyor... a.s

eveeeet bana da doktor tutma tuvaletini sakın dedi hamileler 3 saatte bir gitse iyi olurmuşş
cansummmm evet sorma valla geri sayım dimi yaa zaten dün de çok heyecanlandım kocaman oldular maşallah yaaaa

eveeeet bana da doktor tutma tuvaletini sakın dedi hamileler 3 saatte bir gitse iyi olurmuşş
cansummmm evet sorma valla geri sayım dimi yaa zaten dün de çok heyecanlandım kocaman oldular maşallah yaaaa

Maşallah bebişlerimize valla günler geçtikçe heyecan daha da bir artıyor...
Sabırsızlanmaya başlıyor insan... Sağlıkla zamanında kucağımızda olsun da başka ne isteriz ki...

günaydın eylül anneleri...............
yazdıklarınızı okudum hepinizin döktürmüşsünüz yine ............

bende idrara çok çıkıyorum zaten hamişlikte öyle oluyormuş...tutmayın sakın yoksam bebişlerimiz sıkışır içerde hele benim oğluşlarım ikisi yüzecek yer bulamazlar...........

Günaydın hepinize nasılsınız bugün,bebişlerde iyidir inşallah,bende şu yatma işini bi ayarlayamadım ne zaman uyansam sırt üstü yatar pozisyondayım çok üzülüyorum bebişime zararımı oluyorki diye ama elimde değil,zaten sonrasında sırt ağrısı kaçınılmaz oluyo napıcam ben sırt üstü yatmamak için,benim daha 100 den fazla günüm var inşallah haftaya düşcez 99 a filan,rüyamdada oğluşumu gördüm doğum yapmışım minicik kucağımdaydı sapsarıydı öpe öpe doyamadım,Allah ım minik kuzularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,hepinize güzel bi gün dilerim...

gülşah günaydın h.g. tatlımmmm
derya sana da canımmm bu arada 3 saatte bir dediğim bizim gibi tutup da gitmeyenler için en az gidilmesi gereken araydı ben de işyerinde özellikle işim olunca erteliyorum da

hanımlar bir sorum var sizlere..............?????????????*
acaba sağ tarafamı sol tarafamı yatmamız bebeklerimiz için iy oluyor...........
bende bazen sırt üstü uyanıyorum..............

gülşah günaydın h.g. tatlımmmm
derya sana da canımmm bu arada 3 saatte bir dediğim bizim gibi tutup da gitmeyenler için en az gidilmesi gereken araydı ben de işyerinde özellikle işim olunca erteliyorum da

Hoşbulduk güzelim sanada günaydın ayrıca iyi çalışmalar dilerim canım:1hug:

Bende genelde sırt üstü yatarken uyanıyorum. sonra yine sola dönüyorum..

Canım bebeğe giden kan damarları için en iyi olan yatış sola doğru yatmakmış...

Canım dr.lar sol tarafa yatmayı öneriyorlar bende ondan endişeleniyorum ya ne zaman uyansam sırt üstü yatar buluyorum kendimi,sol tarafa yatmak iyiymiş hem bebeğe kan akışı daha fazla olurmuş yani tavsiye edilen yatma pozisyonu sol tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…