2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

günaydın herkese
ben doktoruma sormuştum en başında nasıl yatmam gerekiyo diye nasıl rahat hissediyosan öyl yat dedi oturmak içinde öyle nasıl rahat dinleniyosan öyle otur yada uzan hiç farketmez dedi çok şükür şimdilik geceleri çok rahat uyuyorum tuvalete çıkmalar olmasa hiç uyanmıcam

Kızlar hoşgeldiniz ;

Ayyy bende 14 hafta yani 98 gün kalmış !!!!!:dance:
Ay ne güzel ya, hiç böyle gün saymamaıştım, çok garip oldum şimdi..Bide 10 gün 20 gün erken de doğabilirmiş..O zaman gene daha erken gelir :nazar:
BeBeklerimiz hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli gelsinlerde kızlar...

Kizlarrrrrrrr
çatlaklar Ne Alemde Bende şu Ana Kadar Bişey Olmadi Doktorumm Sordu Bişey Kullaniyor Musun Diye Ben De Badem Yaği Falan Dedim Bana Lierac Phytolastil önerdi Ne Dersinizzzzz

ne güzel yaaa herkes gitmiş doktora görmüş bebişini ben haftaya cuma gidicem özledim bebişimi bu sefer uzun oldu 5hafta ara verdi doktorum zaman geçmek bilmiyo meraktan çatlıyorum

Kızlar hoşgeldiniz ;

Ayyy bende 14 hafta yani 98 gün kalmış !!!!!:dance:
Ay ne güzel ya, hiç böyle gün saymamaıştım, çok garip oldum şimdi..Bide 10 gün 20 gün erken de doğabilirmiş..O zaman gene daha erken gelir :nazar:
BeBeklerimiz hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli gelsinlerde kızlar...

ama aynı şekilde daha geçde olabiliyo benim eltime 13şubat demişler 2martta doğum yapmış o da iğneyle yoksa daha doğmaya niyeti yokmuş kızın

Kizlarrrrrrrr
çatlaklar Ne Alemde Bende şu Ana Kadar Bişey Olmadi Doktorumm Sordu Bişey Kullaniyor Musun Diye Ben De Badem Yaği Falan Dedim Bana Lierac Phytolastil önerdi Ne Dersinizzzzz

şuan derimiz cildimiz gerildiği için çatlak olsada zaten şuanda belli olmazmış ancak doğumdan sonra belli olurmuş bide genetikmiş çatlaklık annelerimizde olmadıysa bizde de olmazmış başkada çözümü yok dedi doktor kremler falan çok da etkili olmuyomuş yani ama ben yinede sadece badem yağı kullanıyorum yumuşatsın diye bazen de zeytinyağ

Kizlarrrrrrrr

Ebrucum bendede çatlak olmadı şu ana kadar inşallah bundan sonrada olmaz ben sadece bebe yağı kullanıyorum,eğer badem yağından memnunsan başka bişeye gerek yok heralde yinede kendin bilirsin canıma.s.

ama aynı şekilde daha geçde olabiliyo benim eltime 13şubat demişler 2martta doğum yapmış o da iğneyle yoksa daha doğmaya niyeti yokmuş kızın

Banada dr.1 hafta önce yada sonra olabilir dedi bakalım allah ım daha öncesşnden korusunda 1 haftadan bişey çıkmaz,hayırlısı olsun hepimiz içina.s.

şuan derimiz cildimiz gerildiği için çatlak olsada zaten şuanda belli olmazmış ancak doğumdan sonra belli olurmuş bide genetikmiş çatlaklık annelerimizde olmadıysa bizde de olmazmış başkada çözümü yok dedi doktor kremler falan çok da etkili olmuyomuş yani ama ben yinede sadece badem yağı kullanıyorum yumuşatsın diye bazen de zeytinyağ

kızlar kullanmakta fayda var tabiki..ben pytolastil kullanıyorum 4 .aydan beri...2-3 hafta önce çatlama başladı...belli olmaz diye birşey bişey yok canım...çatlaklar önce damarlaşma gibi görünür..sonra karnımız indikten sonra beyaz çatlak halini alır...ayrıca genetiklik tabiki önemli ..ama benim annem 2 doğum yaptığı halde çatlak olmamış...benim oldu :KK43:( doktorum sen yine de kullanmaya devam et artmasını önleriz dedi..

Aynen öyle bazen geç de gelebilir erken de gelebilirmiş ,tarihe göre 98 sayıyoz şimdi.Hayırlısı ile gelsin de heyırlı zamanda...Her şey hayırlı geçsin doğumda da , bekleriz biz kuzumu....

kızlar kullanmakta fayda var tabiki..ben pytolastil kullanıyorum 4 .aydan beri...2-3 hafta önce çatlama başladı...belli olmaz diye birşey bişey yok canım...çatlaklar önce damarlaşma gibi görünür..sonra karnımız indikten sonra beyaz çatlak halini alır...ayrıca genetiklik tabiki önemli ..ama benim annem 2 doğum yaptığı halde çatlak olmamış...benim oldu :KK43:( doktorum sen yine de kullanmaya devam et artmasını önleriz dedi..

sağol canım yaa benimde annemde olmamış ablamda da olmadı bende de olmaz diye rahat davranıyodum doktorlarada güven olmuyo yaaa allahtan yinede badem yağını kullanmaya devam etmişim

kızlarr kendinize iyi bakın... Öğleden sonra yokum... Kayınvalideme gidiyorum...
öptüm sizleri ve minik meleklerinizi...
a.s.:enbuyukkk:

selam kızlar sabahtan ben vardım şimdi bakıyom öğlen dalmışsınız kk ye............
nasıl gidiyor hamişlik hepinizin...............

X