2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

zuhalcım merhaba nasılsın canım?nasıl gıdıyor?benım oglus ıyı sanırım da bırde mıde yanmaları uykusuzluk olmasa bende ıyı olucamsırnaşık şey
senın keyfın nasıl canım?

gulancımm eylül annelerinemi transfer oldunn:dilcikar:insan arada uğrar...napıyo bakalımm minik erkekler sezaryan tarihin bellimi canımm..Şeniz

evet canım aslında biliyorsun ekim listesindeydim ama dr. eylül 15 gibi alırz dedi yani 20 gün önce alınacakmış...........
ikiz olduğu için burdayım fazla giremiyorum topiğe sen nasılsın?????

iyiyiz gulancım oğluşum ikizlerden biriyle adaş oldu..ismi YİĞİT EFE olucak zamanında sağlıkla gelsinler canımm..bizim topicede bekleriz listemizden çıkarmıyorum seni nede olsa sata göre ekim annesisinnŞeniz

ogluşlar ,tatlış kızlar ve anneleriii nasılsınız?
özledim sizi ben eskisi gibi gelemiyorum.çünkü arabayı sattık ve eve yazıldık hayırlısıyla.oğluş gelecek evimiz de hep soğuk zaten kira.öyle bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun.
biz oğluşa sonunda bir isim bulduk ve sizinle paylaşmak istedim.Yarkın.
nasıl sizce yıldırım ve güneş ışığı anlamına geliyo.fikrinizi bekliyorummmm öpüyorumm

Kızlar selamlar...
Bir kaç gündür bebğimin hareketleri yavaşladı,seyrekleşti diye endişeleniyordum bugün doktora gittim..Daha doktorda sıramızı beklerken kıpırdanmaya başladı benimki,doktora da rezil etti beni,:roflol:işte çok hareketli bu hareketleri hissetmiyor musunuz dedi doktor...:eek:

Neyse uzun lafın kısası çok iyiymiş bebeğim...tansiyonum 10/7 çıktı sadece kilo konusunda biraz fırça yiyip geldim..12 kilo almışım dsa üzerinize afiyetyerimsenibenKızım da 900 gr :nazar:olmuş bu arada.Valla keyfim yerine geldi,Allah bizi yavrularımızın sağlığıyla imtihan etmesin...

ah ya minik kızın seni korkuttu..Ama bence o annesini özlemiş...
Neyse herşeyin yolunda olduğuna sevindim...
Kilo konusun da da bir diyetisyen önermedi mi?? Belki daha faydalı olur bundan sonra kilo alımına

ogluşlar ,tatlış kızlar ve anneleriii nasılsınız?
özledim sizi ben eskisi gibi gelemiyorum.çünkü arabayı sattık ve eve yazıldık hayırlısıyla.oğluş gelecek evimiz de hep soğuk zaten kira.öyle bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun.
biz oğluşa sonunda bir isim bulduk ve sizinle paylaşmak istedim.Yarkın.
nasıl sizce yıldırım ve güneş ışığı anlamına geliyo.fikrinizi bekliyorummmm öpüyorumm

değişik ve güzel isim canım..anlamı da boş değil.. Bence güzel seçim...

Valla canım evimiz Allah tan bizim de kira düşünmüyoruz.. Allah yardımcınız olsunn

mommy ciğim sanırım biz seninle aynıyız.ben de 12 kilo aldım yaa.biz de p.tesi gitcez doktora inşallah benim oğlumda 900 civarındadır.senin msjını okuyunca gözlerim doldu bende kan pıhtılaşması var her gün iğne vurunuyorum o yüzden bebegimin kilosu düşük olacak diye korkuyorum hiç bir şey beni kilosunun normal olduğunu duymak kadar mutlu etmiyor.şu ana kadar iyiy çok şükür.canım benim allahım sana da kızını sağlıkla kucagına almak nasip etsin.
Bu arada bebişler anne va babanın doğum kilosunun ortalaması doğuyorlarmış..

Kızlar ben bugün nst ye bağlandım...Sabah sancılarım oldu kasılmalarım oldu fakat hastanenin kapısından girer girmez hepsi durdu.Ve tabi nstde de bir halt çıkmadı.Doktorum inanmıyor artık bana, bak çıkmadı diyor, biliyordum çıkmayacağını çünkü bende hissetmedim nst deyken dedim.Ama bunların kasılma olduğuna eminim.Bakın şuraya yazıyorum ki bunlar rahim kasılması...Bu arada nst yi doğumhanede yaptılar buz gibiydi çok korktum yaaaa...3 tane hamile vardı ama hepsi 9 aylıktı...

Selam kızlar a.s.
Herkese günaydınlar.......:dance::dance::dance: Bu gün her işiniz uz gitsin, bebeişlerinizi bol bol hissedin....

Gulan'cim sağol, (-) birini buldum en sonunda..Bana 28.haftada bide doğduktan sonra vuruluyor demişti ama biz doğumdan sonra bebeğin kanına bakarız ona göre eğer (-) olursa iğneye gerek kalmaz dedi. Şimdilik bi sorunumuz yok zaten Allaha şükür...
Sadece başka bişey diyen var mı doktoru (-) olanlardan diye merak ettim. İnşallah hamileliğimizde, doğumumuzda hayırlısı ile iyi geçer..

Gül'cüm çok sevindim bebeğin iyi olmasına....Bende valla 62 ile başladım, şimdi 73 geliyorum.Yakıştı diyolar ama eski kotlarımı görünce çok üzülüyorum.Benim bacaklarım kalınlaştı ve selülitlerim de çıktı, göğüsler iyice büyüdü..Ellerim ve ayaklarım da şişiyo..Dışardan yakışmış annelik diyolar , Allaha şükür aldığımız kiloları fazla göstermiyoruz heralde ama, ben nasıl zayıflayıp kotlarımı giyecem yaasenağlama
Bebekler olduktan sonra her sabah koşu yapıp, mekik çekelim kızlar!!!!!!!

günaydınnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzz lülülülülülülülülülülülü
biz çok iyiyiz :nazar:
dün doktora gittik kızım çok iyiymiş maşallah tam 997 g.olmuş canımmm obur kızım benim
ben deeee toplamda 8 kilo almışım yaw :çok üzgünüm: aslında çok değil ama son ayki artışın fazla olmuş dedi bir de rejim yazdı vallaaa senağlama
ee artık dikkat edicez napalım a.s.

wiski selam;

Çok sevindim canım , maaşallah bebeğine...Bende cumartesi gideceğim, şeker yüklemesi de yapılacak.Bıdığımı göreceğim diye iple çekiyorum cumartesiyi...Anammm sana 8 kiloya diyet mi verdi!!!! Yandık o zaman biz ya... :uhm:
Bende aldım başımı gidiyorum valla bi yandan da sağlıklı beslenemiyom diye düşünüyorum zaten ..Bari bana da diyet versin ya..
Bu arada diyet olarak neler veriyolar canım....

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bugün yorulmuşum birazcık dün akşam eşimle evlilik yıl dönümümüzü dışarda kutladık yemek yedik konak sahilinde biraz yürüdük iş yerinde sürekli oturmaktan hamlamışım galiba her tarafım ağrıyo valla ama yinede çok güzeldi :)))))))))

günaydınnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzz lülülülülülülülülülülülü
biz çok iyiyiz :nazar:
dün doktora gittik kızım çok iyiymiş maşallah tam 997 g.olmuş canımmm obur kızım benim
ben deeee toplamda 8 kilo almışım yaw :çok üzgünüm: aslında çok değil ama son ayki artışın fazla olmuş dedi bir de rejim yazdı vallaaa senağlama
ee artık dikkat edicez napalım a.s.

canım gözün aydın minik prenses büyümüş.. Maşallahh onaa :nazar:
aslında dediğin gibi çok değil ama son ay iştah artışından dolayı biraz fazla kaçtıysa kilolar gelmiştir..
Rejim verdi demişsin.. Belki daha ii olur. .Daha sağlıklı beslenirsin.Bebeğine de daha fazla yarar belki yediklerin
a.s.

çok teşekkürler nuraycım aslında sadece dikkat etmem gerekiyormuş çünkü bana rejimi son ay aldığım 3,5 kilo yüzünden verdi yoksa toplamda dedğin gibi 8 kilo fazla değilmiş ama düşünsene her ay 3,5 almaya devam edersem kötü olur diye heralde
işte böyle canım hadi bakalım senin de iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzz

X