gulancımm eylül annelerinemi transfer oldunn:dilcikar:insan arada uğrar...napıyo bakalımm minik erkekler sezaryan tarihin bellimi canımm..Şeniz
Kızlar selamlar...
Bir kaç gündür bebğimin hareketleri yavaşladı,seyrekleşti diye endişeleniyordum bugün doktora gittim..Daha doktorda sıramızı beklerken kıpırdanmaya başladı benimki,doktora da rezil etti beni,:roflol:işte çok hareketli bu hareketleri hissetmiyor musunuz dedi doktor...
Neyse uzun lafın kısası çok iyiymiş bebeğim...tansiyonum 10/7 çıktı sadece kilo konusunda biraz fırça yiyip geldim..12 kilo almışım dsa üzerinize afiyetyerimsenibenKızım da 900 grolmuş bu arada.Valla keyfim yerine geldi,Allah bizi yavrularımızın sağlığıyla imtihan etmesin...
ogluşlar ,tatlış kızlar ve anneleriii nasılsınız?
özledim sizi ben eskisi gibi gelemiyorum.çünkü arabayı sattık ve eve yazıldık hayırlısıyla.oğluş gelecek evimiz de hep soğuk zaten kira.öyle bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun.
biz oğluşa sonunda bir isim bulduk ve sizinle paylaşmak istedim.Yarkın.
nasıl sizce yıldırım ve güneş ışığı anlamına geliyo.fikrinizi bekliyorummmm öpüyorumm
günaydınnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzz lülülülülülülülülülülülü
biz çok iyiyiz
dün doktora gittik kızım çok iyiymiş maşallah tam 997 g.olmuş canımmm obur kızım benim
ben deeee toplamda 8 kilo almışım yaw :çok üzgünüm: aslında çok değil ama son ayki artışın fazla olmuş dedi bir de rejim yazdı vallaaa senağlama
ee artık dikkat edicez napalım a.s.