Canım banada doktorum idrar testi yaptı ama kültür değildi sanırım benimkisi o nasıl bişeyki acaba.
Bende perşembeye gidicem şeker testine.. Bir de dr um idrar kültürü alıcaz dedi.. diğer idrar testlerinden farklıymış.erken doğum işareti var mı diye bakılıyormuş...
dream canım Allah kavuştursun... Ah zaten annelerimiz onları daha ii anlamaya başlıyoruz galiba... Allah acil şifalar versin anneciğine de...a.s.
Bende dün 2.tetanoz aşımı oldum.Biraz ağrıyo kolumun arkası ama elleyince..Tansiyonum hep düşük yalnız...Yine 8-4'tü. Düşük olması iyide, halsiz olursun dedi hemşire..Evet gerçi hep halsizim. Ama kilolar maaşallah gidiyoo :bbo: Haftasonu da şeker yüklemesi için gideceğim.Kızlar o içirile sıvının tadı çok mu kötü? Ben öyle herşeyi içemem. Bide miğde bulandırmasın...Bide milletin yanında nasıl limonla yiyecemki...Iyyyyyyy
gülşah canımm allah kavuştursunn. bende biraz önce annemle tlfda konuştumm dogumda seni hiçbir yere göndermeyecegim diyorum gülüyor bana babanı ne yapacagız diyor.[/QUOT
Sorma aslıcım ya bende hiç göndermezdim ama baban yalnız içim el vermiyo diye gitti ama söz verdi inşallah doğumunda gelicem diye bide ilk doğum ya yanımızda istiyoruz annelerimizi allah ım başımızdan eksik etmesin onlar olmasa ne yaparız valla:1hug:
Aslıcım çok güldürdün beni ya. Bende aynen kendi anneme söylüyorum.Başka kimseyi istemem sen olacan diye..Hatta ben işe başladığımda da idare edeceksiniz diyorum.
Bakalım hayırlısı ile nasıl olacak..
Kızlar bide benim kan grubum A(-) . Doktor 28.haftada Anti D iğnesi bir doz, doğumdan 72 saat sonrada bi Anti D iğnesi demişti.Yada sadece doğumdan sonra çocuğun kanına bakarız o'da (-) ise gerek olmaz demişti..
Bununla ilgili bilgisi olan var mı? (-) olanlar size ne dedi doktor? Nasıl yapılacak?
canım ıstanbul tabıkı daha pahalıdır ama işte kazançta ona gore degısıyor..burda 1000 ytl alan orda 2000 ytl alıyor..yaşam koşulları cok pahalı..