2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Saol mervecim;

Valla geçen aslı falan 7.ayda değişen varmış yazınca acaip oldum.Eşime de bi kere söyledim, oda aklına kazıdı, ikidebi söylüyo...Olabilir mi? diye:dance: Napalım artık aldıklarımızla idare eder.:dance::dance:
Allah hayırlı eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsin de..

Eylül meltemi selam canım; hoşgeldin aramıza..Hayırlı olsun bebeğinde.

nunucum ben de kızıma duru ismini koyacağım..insanlar garipsiyor ama benim çokiçime sindi valla...13 haftalıkken cinsiyetini öğrendim..ertesi gün rüyamda gördüm kızımın adını...adaş olacaklar yani :))

Derya selam;
Canım kan gurubum ile ilgili uyuşmazlık hakkında zaten doktorumla konuştum da, kızlardan var mı, nasıl yaptıracaklar, konuşalım istedim. ama şu anda kimse bilmiyor heralde..
Kızlarımız adaş olacak desene. Benim eşim beğendi, benimde hoşuma gitti. Evet biraz bizimkiler benimseyemedi şimdi alıştılar. Hepp duru diye abhsediyoz konuşurken çünkü :dance:
Ay ne güzel ya bize arkadaş kızalrımız olacak.Onlarla alışverişe gideceğiz. Allah her isteyene nasip etsin..

Derya selam;
Canım kan gurubum ile ilgili uyuşmazlık hakkında zaten doktorumla konuştum da, kızlardan var mı, nasıl yaptıracaklar, konuşalım istedim. ama şu anda kimse bilmiyor heralde..
Kızlarımız adaş olacak desene. Benim eşim beğendi, benimde hoşuma gitti. Evet biraz bizimkiler benimseyemedi şimdi alıştılar. Hepp duru diye abhsediyoz konuşurken çünkü :dance:
Ay ne güzel ya bize arkadaş kızalrımız olacak.Onlarla alışverişe gideceğiz. Allah her isteyene nasip etsin..

aynen canım biz de durucum diye seviyoruz şimdiden..hatta ebebek mağazasında emzik aldım üzerinde duru yazan :) insanlar sabun gibi mi ?kolonya gibi mi ?garipo cevaplar veriyordu başlarda....ama alıştım artık..fakat daha modern kesimden insanlara söyleyince aa çok güzel diyor...insan ayırmayı sevmme ama isim olayında bile farkediliyor ne yazıkki :))

Valla ya derya , bana da kolonya ,sabun derler diyolar... Napayım canım...Biz beğendik , annemlerde biz nasıl söyleyecez dediler , garip geldi... İyide zebercek koymadık ya :dance::dance:
Hani var ya dünürler bi dizi :teytey:

Valla ya derya , bana da kolonya ,sabun derler diyolar... Napayım canım...Biz beğendik , annemlerde biz nasıl söyleyecez dediler , garip geldi... İyide zebercek koymadık ya :dance::dance:
Hani var ya dünürler bi dizi :teytey:

aynı şeyleri ben de düşünüyorum canım oklu zaamnı dalga geçilir mi diye..ama bence çok güzel bir isim....adları gibi duru olsunlar inşlalah....etrafımdaki insanlardan duru adında tanıdıkları olanlar tabi bebek olarak var...hatta geçen gün 7-8 yaşlarında bir kız bile gördüm...e bebk mağazasında bahsettim duru adındaki emzikjler kalmamış hatta ben sonuncuyu aldım....

herkese merhaba nunu eşim ve bende kan uyuşmazlığı yok ama şubat ayında doğum yapan kızkardeşiminle eşinde vardı kardeşim a(-) eşi ise a(+) idi bebekleri doğduğunda babasının kanını almıştı yani a(+) doğumdan bir kaç saat sonra kardeşime bununla ilgili bir iğne yaptılar.
Bilmiyorum sana bir faydası olur ama yazmak istedim

Siyah-beyaz canım saolasın. Benimde doktorum öyle dedi. Bebeğim doğduğunda kanına bakılacakmış.İğneyide hiç sevmem nerden (-) olmuşuz ya:sm_cool:
Saol canım..

Kızlar sizin tansiyonlar nasıl? Benim hep 9-5 yada 8-4 gidiyor.
Yüksek olması iyi değilmiş de , düşük olunca bi sorun yok heralde. Bende alışmışım heralde, dün hemşire iyimisin uzan falan dediler..Bende yok iyiyim, açım ondandır dedim :roflol:

Kızlar sizin tansiyonlar nasıl? Benim hep 9-5 yada 8-4 gidiyor.
Yüksek olması iyi değilmiş de , düşük olunca bi sorun yok heralde. Bende alışmışım heralde, dün hemşire iyimisin uzan falan dediler..Bende yok iyiyim, açım ondandır dedim :roflol:

Benim tansiyonum da aynı canım.. Hatta birgün 8-3 çıktı... Herkes çok telaşlanıyor ama bende sadece çok hafif bir halsizlik yapıyor.. ama 8-4 ya da 9-5 benim normal tansiyonum zaten..
İlk aylar doktorum da hep 12-8 çıkıyordu.. benim için yüksek ama dr için iiydi.. En son gititğimde 10-5 çıktı.. Bişi demedi.. Rahatsız etmiyorsa sorun yok dedi.. bildiğim kadarıyla yüksek olursa problem teşkil ediyor...

canım smirna meydanında istersen kiralık ev biliyorum ama yine pyüksek fiyatlı 750-800 ytl..güzel yeni yapılmış bir site...

deryacım sagol:)ama smyrna meydanını bılıyormusun bılmıyorum ama merkezı bıryer degıl yanı ters yeri..yenı yapılanan yerler..vesaıt olmadan bır yere gıdemezsın.
750-800 cıvarında cok merkezı yerlerde cok guzel evler varda bız en fazla 650 cıvarında bakıyoruz canım,onun ıcın bıraz zor olcak galıba.:KK43:

slm kizlar ,nasilsiniz.Benimde tansiyonum hep düsük,9-5 civarlarinda ,bazen cok daha düsüyor.Cok halsizlik yapiyor.Ama bir bakima yüksek olmasindan iyidir.

Merhaba kızlar;

Hilaryacım sağol canım.

Gulan06 sende (-) kan gruplusun. Sana doktor (-) olduğun için iğne ne zaman vururuz dedi? Sanıyorum benimki doğumda bakılacak kan grubuna ve ona göre vurulacak.Benim gibi (-) kan gruplu olan var ise bilgilerinizi paylaşmak isterim.

Dream81 ;Allah tez zamanda tekrar annene kavuştursun. Amonra senin annene de çok geçmiş olsun, Allah hayırlı ameliyatlar nasip etsin.
Bende geçen akşam anne ve babamı rüyamda ölürlerken gördüm.Nasıl ağlıyorum bi bilseniz..:çok üzgünüm: Ama ölmek gitmek gibi ne kadar kaldı falan diyorum , rüyamda içim nasıl sıkıldı, napacam diyorum. Ayyy hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım. Zor kendime geldim. Eşimde şaşırdı onuda uyandırdım...O gün beni anneme götürdü zaten sağolsun.
Allah onları başımızdan eksik etmesin ya..İnsanın yaşı kaç olursa olsun, onların nefesini hissetmemiz bile yeter...

canım bana dr.doğumda bir iğne yapılıyor dedi 72 saat içinde ama hamilelikte herhangi birşey yapıldığını demedi..............
ilk hamileliğim benim senin nasıl???????:uhm:

Kızlar selamlar...
Bir kaç gündür bebğimin hareketleri yavaşladı,seyrekleşti diye endişeleniyordum bugün doktora gittim..Daha doktorda sıramızı beklerken kıpırdanmaya başladı benimki,doktora da rezil etti beni,:roflol:işte çok hareketli bu hareketleri hissetmiyor musunuz dedi doktor...:eek:

Neyse uzun lafın kısası çok iyiymiş bebeğim...tansiyonum 10/7 çıktı sadece kilo konusunda biraz fırça yiyip geldim..12 kilo almışım dsa üzerinize afiyetyerimsenibenKızım da 900 gr :nazar:olmuş bu arada.Valla keyfim yerine geldi,Allah bizi yavrularımızın sağlığıyla imtihan etmesin...

canım bana dr.doğumda bir iğne yapılıyor dedi 72 saat içinde ama hamilelikte herhangi birşey yapıldığını demedi..............
ilk hamileliğim benim senin nasıl???????:uhm:

gulancımm eylül annelerinemi transfer oldunn:dilcikar:insan arada uğrar...napıyo bakalımm minik erkekler sezaryan tarihin bellimi canımm..Şeniz

Kızlar selamlar...
Bir kaç gündür bebğimin hareketleri yavaşladı,seyrekleşti diye endişeleniyordum bugün doktora gittim..Daha doktorda sıramızı beklerken kıpırdanmaya başladı benimki,doktora da rezil etti beni,:roflol:işte çok hareketli bu hareketleri hissetmiyor musunuz dedi doktor...:eek:

Neyse uzun lafın kısası çok iyiymiş bebeğim...tansiyonum 10/7 çıktı sadece kilo konusunda biraz fırça yiyip geldim..12 kilo almışım dsa üzerinize afiyetyerimsenibenKızım da 900 gr :nazar:olmuş bu arada.Valla keyfim yerine geldi,Allah bizi yavrularımızın sağlığıyla imtihan etmesin...

herseyin yolunda olduguna sevindim, :nazar:bende haftaya dr.gidicem.insallah bizdede hersey yolunda cikar.:nazar:

X