cansucum hoş geldin hicrancıma.s. sende hoşgeldin sen yat dinlet canım bolca geçmiş olsuna.s.
arkadaşlar çok teşekkür ederim yazdıklarınızdan bi liste yaptım ki sormayın atrık alış veriş yapmalıyım sanırsam ama eşim hiç oralı degilklava: az kaldı oklavayı yiycek kafasına çok sinirlendiriyor beni
Canım yine kayınvalidem yaptı yapacağını kadın burda değil ama telefonla bile yetişip beni ağlatıyo,iyiki yanımda annem var şu anda ağladım ona biraz rahatladım olayı anlatamam ama eşimde hiç benim arkamda durmuyo hep annesini savunuyo bıktım artık evlendiğimden beri bezdirdi canımdan bebeğime bişey olmasın tek ben onların değil bebeğimin derdindeyim
Canım çatlaklara eğer fayda ederse lierac fayda eder diyor herkez.Boşuna başka şey kullanmayın diyorlar.Eşimin amcasının kızının hiç çatlağı yok.Lieracmı kullandın kız dedim,evet dedi gülerek.35 ytl ye getirecekmiş bana.Nette baktım 45-50 ytl arasında değişiyor fiyatlar.
valla dıkkat edıyorum ama bıtane kesmıyo benı yaa onceden pek dondurma yemezdım sımkı dondurma kolik oldum:roflol:
bu ay 1 kılo daha almısım 6 ayda 5 kılo aldım toplam
bakalım kacla bıtırıcez hamişliği
buarada sen b kutu daha atlamıssın kıs bravooooo:1hug:
merhabalarrr güzell annelerr nasılsınız bebişlerlee. biz bugün okula gitmedik biraz agrılarımız vardı bir haftadır dr amcamızda şehir dışına gitmiş bugünde agrılarım rahatsız edince dayanamayıp bugün yakındaki poliklinige gittim tansiyonum çok düşük çıktı zaten hep düşük seyrediyor. sonra bebişimi gördümm dr çok iyi gelişimi dedi kilomuz 1,420 gr olmuşş yanaklarını gördüm tombiş tombişti maşallah bebegime.birde bir iki arkadaşla veli hocam bebiş aşagıda duruyor sanki diyip korkutmuşlardı beni ama degilmiş başı yukarıda duruyordu. drda agrılara normal vücut doguma hazırlık yapıyor arada bir bu agrılar olur bol bol su iç dedii. çok konuştum galiba arkadaşlarr eee sizlerden ne var ne yokk.
Günaydinn Arkadaşlarrrrrrrrrrrr Nasilsinizzzzzzzzzzzzzzz
sanada günaydın canım.verdiğin bilgiler için sağol.bakalım dr.a gittiğimde yinde sorarım niye böyle diye.
valla canım evet ben külot aldım daha doğrusu annem almış pazardan 1 ytl.ye.bol ve esnek.iç çamşırcıdan almadım yani.bence sende pazardan bak.büyük külotlardan alırsın.hamile külotları pahalı benim bildiğim kadarıyla.çok fazla alamam ben onlardan.hergün değiştirdiğim için masraflı olur biraz.:)
valla ben 2 hafta daha beklicem henüz hiç bişii almadım bebeğime birtek mira var arkadaş onun hediyesi 2 patik bir battaniye saolsunnn .bide benim lösemiler için yapılan kermeten aldığım 2 patikk başlada bi halt almadımm 6 ay dolsun öle alıcam alacağımı nasipse erken almak istemedimmm sonra bakıcam eşimde öle diyor zatennn gider herşeyi toptan alırız bir seferde çıkar diyor herşeyi birden satan yerler varr yatak araba koltuğu puset bebek arabası chicco marka almayı düşünüyom zaten oyüzden fazla dolaşmıcammm pekkk sadece fiyatları kollicam kazıklanmamak içinn malum ateş pahası bebek eşyaları ve al al bitmiyor ihtiyaçlarr bakalım 2,000 ytl ayırcam diyor eşimmm yeter inşallah aman yetmezse daha sonra parça parça alırız napalımmm artıkk hele bir gelsinde prensesimm ben ona neler alırımm alimallah
merhaba Eylül Anneleri,nasilsiniz. :)
Bende Eylül annesiyim,herkeze sevgiler
haaa unutmadan kızlar benim eltimde 7 aylık hamişş ve 4.ayda doktor kızın lcek demişti taakiii 2 gün öncesine kadar bilin bakalım nolmuşşş doktora kontrole giden eltime şookkkk senin kızın değil oğlun olcak yahuuu yanılmışız demezmi doktor düşünün arıkkk eltimm yatak matak herbi kıyafetini hevesle almıştııı şimdi oğlu prensesler gibi giyincek ayyy aklıma geldikçe gülüyorum yaaaa o doktor bu zamana kadar nasıl anlamamışşş dimiii yawww
gunaydın kızlar herkese ıyı pazarlar...umarım herkes ıyıdır...bız kahvaltımızı yaptık bır fıncan turk kahvemızı ıctık:))))sımdıde hava cok sıcak ve evde oturuyoruz malesef..
dun butun gun ev tasıyacağımız ıcın ev aramaya gıttık farkında olmadan o kadar cok yurumusumkı kasıklarıma oyle bır agrı gırdıki doğuruyorum zannettımcok korktum valla,o yalancı dogum sancısı dedıklerı bu olsa gerek..o kadar yorulmusumkı aslında agrı gırmesı cok normal..hala kendımı eski performansımda zannedıyorum herhalde ama dun anladımkı degılmıs...bır daha asla kendımı bu kadar yormucam..
evet canım dune kadar doktorlar abartıyor dıyordum ama dun gordumkı gercekten dogruymus 4 -5 km yol yurudum dun hemde oglen 2 denormalde yurusem belkı bu kadar kotu olmazdım ama bundan sonra kendıme dıkkat edıcem..allah hepımızı korusun..