2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

selam kızlar ben geldim kızlardelimdeyim benim kızın yarın OKS sınavı var stres atsın diye gezdik accık sınav yeride annemlere kızkardeşime yakın diye buraya geldikk eehhhh benim pc de sorun olduğundan öle bir yazı yazınca devamı gelmiyor atıyor beni siteden noluyor hala annamadım ama servisi tekrar aradım gelip bakçeklermiş salı günü bakalımmm inşallah olur.bu arada benim kız çok hareketlenmeye başladı büyüdü güçlendi tabii belkide hareketlerinimi daha fazla hissetmeye başladım nedir am hoş bişii yanii .neyse ben bi bakiim geçmişe

haaa unutmadan kızlar benim eltimde 7 aylık hamişş ve 4.ayda doktor kızın lcek demişti taakiii 2 gün öncesine kadar bilin bakalım nolmuşşş doktora kontrole giden eltime şookkkk senin kızın değil oğlun olcak yahuuu yanılmışız demezmi doktor düşünün arıkkk eltimm yatak matak herbi kıyafetini hevesle almıştııı şimdi oğlu prensesler gibi giyincek ayyy aklıma geldikçe gülüyorum yaaaa o doktor bu zamana kadar nasıl anlamamışşş dimiii yawww

valla ben 2 hafta daha beklicem henüz hiç bişii almadım bebeğime birtek mira var arkadaş onun hediyesi 2 patik bir battaniye saolsunnn .bide benim lösemiler için yapılan kermeten aldığım 2 patikk başlada bi halt almadımm 6 ay dolsun öle alıcam alacağımı nasipse erken almak istemedimmm sonra bakıcam eşimde öle diyor zatennn gider herşeyi toptan alırız bir seferde çıkar diyor herşeyi birden satan yerler varr yatak araba koltuğu puset bebek arabası chicco marka almayı düşünüyom zaten oyüzden fazla dolaşmıcammm pekkk sadece fiyatları kollicam kazıklanmamak içinn malum ateş pahası bebek eşyaları ve al al bitmiyor ihtiyaçlarr bakalım 2,000 ytl ayırcam diyor eşimmm yeter inşallah aman yetmezse daha sonra parça parça alırız napalımmm artıkk hele bir gelsinde prensesimm ben ona neler alırımm alimallah

Canım benim üzülme kıyamam ya bende sana diyorum ama dünden beri eşimle kavgalıyız ağlayıp duruyorum.Neyse sen üzülme kayınvaldeni takma kafana.Eşinle iyi olda...Bu arada ben ağlarken bebek hep tekmeledi.Çok garipti 3 saat falan ağladım o 3 saat tekmeledi.Hiç böyleolmuyordu.Demekki anlıyor hakikaten.

valla banada doktorum dermatolokla beraber aynı kremi yazdı kullanıyom ama ben badem yağı zeytinyağı ve çörek otu yağı arıştırıp onlarıda sürüyom sabah akşamm dermatolok onları ihmal etme özellikle badem yağını dedi bende kullanıyom ama benim ilk hamileliğimde zaten olan olmuştu çatlaklarım var kalça ve basenlerde malesef tabii geçmişte olan şeyler ama belli yani yinede bu defa henüz yeni lan yok gerçi belki engellendi krem sayesinde ve yağlar sayesinde bilmiyorumm ama kremi kullanıyorumm doktoruma da güzeniyorum iyidir bencede

sen yine iyi almışın güzelim benim kilomu duyma o halde sen ben tam 11 kilo aldımmm 11 dile kolay tabii su toplamışta olabilir ama şiştim yaniii baya şiştimmm hemde

geçmiş olsun aslıcım kendine dikkat et.maşallah yeğenimizeee büyücek tabii annesi sen bol bol ye iç dinlenki oda kendine alsın dimii yaaa

evet canım bende katılıyorum bende hamile kilodu almadımmm zaten bulamıyorsunda ve bulsanda pahalı şeyler bende pazardan sağdan soldan pamuklu büyük beden kilodu aldım kendime ehh doğum sonrasıda birkaç ay kilo veremeyeceğime göre işe yararlar dedimmm napiiim 10 tane aldım kendimeee hihi hiiiiii

inşallah canım benim sag salim gelsinlerde benim 7 ay oldu yani bi kaç gün sonra 28 haftalık olcak oyüzden düşünmeye başladım havalarda ısınıyor artık 2 - 3 hafta sonra hiç dışarlara da çıkılmaz aslına bakarsan düşünceniz mantıklı bende toptan almayı düşünüyorum bebek eşyalarını ama en azından kendim için bi eşya çantası hazırlamam lazım sanırsam o yüzden endişeleniyorum hepimiz için hayırlısı saglıklı bi şekilde meleklerimizi zamanında kucağımıza alırız inşalahha.s.

hicrancımmm gelmiş gitmişsin canımm. bende bebişime birşey almadımm sagolsun teyzesi ile yengesi hazırlamışlar birşeyler. annem ve kızkardeşim gelsinn sabırsızlıkla onları bekliyorum allah nasip ederse odasını eşyalarını herşeyini o zaman hazırlayacagız onlarında gelmesine az kaldı temmuz 2de burdalar nasip olursa. eltinin başına gelen benimde burda tanıştıgım aynı yerde oturup tanıştıgımız bir arkadaş var aynı dra gidiyorduk o yeni dogum yaptı. dr 7.aya kadar oglun olacak demişti 7.ayda kız olacak dedi ve kızı oldu. o yüzden allahım hayırlı ve saglıklı evlatlar versinn.

gunaydın kızlar herkese ıyı pazarlar...umarım herkes ıyıdır...bız kahvaltımızı yaptık bır fıncan turk kahvemızı ıctık:))))sımdıde hava cok sıcak ve evde oturuyoruz malesef..
dun butun gun ev tasıyacağımız ıcın ev aramaya gıttık farkında olmadan o kadar cok yurumusumkı kasıklarıma oyle bır agrı gırdıki doğuruyorum zannettımcok korktum valla,o yalancı dogum sancısı dedıklerı bu olsa gerek..o kadar yorulmusumkı aslında agrı gırmesı cok normal..hala kendımı eski performansımda zannedıyorum herhalde ama dun anladımkı degılmıs...bır daha asla kendımı bu kadar yormucam..

ya aslında bende doktoruma güveniyorum ama eşim bi türlü kızı olacağına inanmıyor. bazı arkadaşlarımda babaların içine doğar diyorlar. o yüzdern bana alışveriş yaptırmıyorklava: bi cinsiyeti belli olsun o zaman alırız diyor :roflol::roflol::roflol: ne yapıcam ben bilmiyorum.çok gülüyorum eşime. beni gören herkes genellikle erkek gibi diyor dediği çıkarmış bidelaelaelaelaelae

Günaydın... ohh ne güzel benim eşimin de bi pazar erken kalktığın görebilsem ooofff nerdeeee!
Canım kendine dikkat et gerçekten çok yorulunca erken doğumlar olabiliyormuş bu aralar etrafımda o kadar çok duyuyorumki korkmaya başladım. öyle sancın olduğunda hemen ayaklarının altına yüksek bişey koyup yat. bende olmaz diyordum ama 22. haftada bile doğum yapanı duydum geçenlerde aslında herşeyimizi hazırlamamız lazım. Yinede Allah korusun umarım vaktinde gelir bebişlerimiz..

evet canım dune kadar doktorlar abartıyor dıyordum ama dun gordumkı gercekten dogruymus 4 -5 km yol yurudum dun hemde oglen 2 denormalde yurusem belkı bu kadar kotu olmazdım ama bundan sonra kendıme dıkkat edıcem..allah hepımızı korusun..

Amin canım. artık dikkatli olmamız lazım çünki bebişlerimizin sağlığı herşeyden önemli arda banada oluyor yani sancı giriyor ben çok yoruluyorum genelde iş, ev birde bizim iki tarafta burda hergün ordan oraya bi telaş bi stress hayırlısı. Birazda etrafındakilerin anlayışlı olması lazım. bana aman ne olacak diyorlardı 4. ayda bile kanamam oldu Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın..

arkadslar merhaba benim moralim altüst oldu
dün yazmıştım bebeğimi görmeye gidecem demiştim muayene oldum bebeğin herşeyi normal dedi tam muayene bitti kalkacam bebegin bası normalde olması gerekenden asagıdaymış erken doğum olabilir önlem almamız lazım dedi 2 ilaç verdi uterus kaslarını gevşetecekmiş dünden beri ağla ağla offf ya ne olur allahım bu zamana kadar sorunsuzdu herşey yardım et bize nolur
kızlar dikkat edin kendinize dr aneden böyle oldu bişeymi yaptım yanlış diye hayır alakası yok dedi ama kasılmalar 25. haftada başlayabiliyomuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…