2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Slm.kızlar günaydın hepinize,sabah sabah bi meseleden dolayı aşırı moralim bozuk şunu söylüyorum hamile kadınla uğraşan insanları Allah nasıl bilirse öyle yapsın,bebeğimi üzmemeye çalışıyorum bebeğimde stresli olucak bu gidişle Allah ım sabır versin bana gerçekten artık dayanamıyorum bazı insanlar tarafından üzülmeye,neyse kızlar sabah sabah sizinde canınızı sıkmiyim hepinize güzel bi gün dilerim...

bende mavıyı cok begendım ama dedıgın gıbı deryacım burda guzel gorunuyor ustune gıyınce ne olcak??
acaba dıyorum bu markayı magazada bulabılırmıyız?
cunku fıyatı cok uygun bır pamukmus..
anadolu kızı bende 24+2 haftadayım ve 11 kılo aldım bugun sabah tartıldım 600 gr vermısım ıste asagı yukarı hepımız aynıyız 1 eksık 1 fazla canım...
bende senın gıbı cok takıntı yapıyordum ve sımdı 3 haftadır aksam erken yıyorum ve hafıf yıyorum hıc kılo almıyorum doktora gıttıgımdede 10 kg almıstım 3 hafta once dusun yanı..
bıraz dıkkat edınce oluyor galıba hıc uzulme arkadasım..
bu arada gebelık sıtelerındende bakarsan 24 haftada ortalama kılo zaten 6 ılr 9 kg arası gosterıyor yanı cok anormal bır durum yok canım...ne yapalım bızımde bunyemız boyle sadece bırazcık dıkkat edıcez...ben anladımkı kılomu ne kadar takarsam o kadar yıyorum:KK43:(degılmı arkadaslar??

Slm.kızlar günaydın hepinize,sabah sabah bi meseleden dolayı aşırı moralim bozuk şunu söylüyorum hamile kadınla uğraşan insanları Allah nasıl bilirse öyle yapsın,bebeğimi üzmemeye çalışıyorum bebeğimde stresli olucak bu gidişle Allah ım sabır versin bana gerçekten artık dayanamıyorum bazı insanlar tarafından üzülmeye,neyse kızlar sabah sabah sizinde canınızı sıkmiyim hepinize güzel bi gün dilerim...

hayırdır ne yaptılar sana ya?

canım ne oldu yaaa:KK43:(paylasmak ıstermısın??
bız artık sadece kendımız ıcın degıl ıcımızdekı kucuk melegımız ıcınde yasıyoruz canım onun ıcın hıc bırseyı kafana takma,sen uzulunce o da uzuluyor.sınırlendıgınde temızhavaya cıkıp derın derın nefes al canım hıc uzulme lutfen...

bende mavıyı cok begendım ama dedıgın gıbı deryacım burda guzel gorunuyor ustune gıyınce ne olcak??
acaba dıyorum bu markayı magazada bulabılırmıyız?
cunku fıyatı cok uygun bır pamukmus..
anadolu kızı bende 24+2 haftadayım ve 11 kılo aldım bugun sabah tartıldım 600 gr vermısım ıste asagı yukarı hepımız aynıyız 1 eksık 1 fazla canım...
bende senın gıbı cok takıntı yapıyordum ve sımdı 3 haftadır aksam erken yıyorum ve hafıf yıyorum hıc kılo almıyorum doktora gıttıgımdede 10 kg almıstım 3 hafta once dusun yanı..
bıraz dıkkat edınce oluyor galıba hıc uzulme arkadasım..
bu arada gebelık sıtelerındende bakarsan 24 haftada ortalama kılo zaten 6 ılr 9 kg arası gosterıyor yanı cok anormal bır durum yok canım...ne yapalım bızımde bunyemız boyle sadece bırazcık dıkkat edıcez...ben anladımkı kılomu ne kadar takarsam o kadar yıyorum:KK43:(degılmı arkadaslar??

markayı yazınca birşey çıkmıyor mu başka internette?

hayırdır ne yaptılar sana ya?

Canım yine kayınvalidem yaptı yapacağını kadın burda değil ama telefonla bile yetişip beni ağlatıyo,iyiki yanımda annem var şu anda ağladım ona biraz rahatladım olayı anlatamam ama eşimde hiç benim arkamda durmuyo hep annesini savunuyo bıktım artık evlendiğimden beri bezdirdi canımdan bebeğime bişey olmasın tek ben onların değil bebeğimin derdindeyim

Canım yine kayınvalidem yaptı yapacağını kadın burda değil ama telefonla bile yetişip beni ağlatıyo,iyiki yanımda annem var şu anda ağladım ona biraz rahatladım olayı anlatamam ama eşimde hiç benim arkamda durmuyo hep annesini savunuyo bıktım artık evlendiğimden beri bezdirdi canımdan bebeğime bişey olmasın tek ben onların değil bebeğimin derdindeyim

canım takma kafana ya...ne yazıkki kayınvalideler öyle...burada belki aksini söyleyecek arkadaşalrda vardır ama ne kadar iyi olmaya çalışsalar bile olamıyorlar...ve hep bizi üzülüyorlar..ben kayınvalidemle çöok yakın oturuyorum ve çok sık yaşıyorum şuan izmirde ama dediği gibi oradan bile yetiyor...eşinle sakin bir zamanda konuşmayı deneyebilirsin konuyu tekarra açmadan..artık senin yanında senin ve bebişinin yanında olması gerektiğini anlatabilişrisin...üzülme sakın..bebişini düşün..kayınvaliden yüzünden ona birşey olmasını istemezsin di mi?bak annen de yanındaymış..boşver...

Aman sonrada yok kaynana -gelin çatışması oluyor. bir tarafın anlayışlı olmasıyla olmuyor, iki tarafda anlayışlı seviyeli olmalı bende hep alttan alıyorum çünki benim eşimde senin eşin gibi. hep içimde halletmeye çalışıyorum.anneme üzülmesin diye anlatmıyorum hiç bişey. en azından senin annen yanında takmamaya çalış, en azından taktığını ona belli etme. aslında biraz dişli olucan hemen cevabı yapıştırıcan o zaman kıymetli oluyorsun, hem hiç bişey diyemiyorlar o zaman.
ama herkesin yapısı ben öyle olamıyorum. nefret ediyorum bu konulardan laelaelaelaelae

canım gülşahcım.üzülme ne olur.bazı insanlar böyle oluyor işte.hem senin hamile olduğunu bile bile seni üzebiliyorlar.ama hemen oğluşunu getir aklına.o seni rahatlatır hemen.bak şimdi o da çok üzülmüştür seninle birlikte.tanımışsındır artık k.valideni.kulak rakası yapacaksın onun dediklerini.herşeyi kafana takarsan olmaz.ama hayatınıza müdahele ediyorsa.o zaman eşinle sakin ve örnekler vererek konuş.eminim seni ablayacaktır canım.kendine dikkat et.allah yardımcın olsun.

oohh ne guzel sabah sabah sohbet etmissiniz kizlar ..herkesin hafta sonunun guzel gecmesini diliyorum..dream moralin bozuk aynen arkadaslara katiliyorum bir kulagindan girsin otekinden ciksin kaynananin dedikleri ..sunu unutma ki bu yastan sonra onu degistiremezsin en iyisi duymamazliktan gelmek :::

günaydın kızlar... umarım iyisiniz. bende merak ediyorum hamile iç çamaşırı aldınızmı nerden alıyorsunuz? birde dün tetanoz aşısı oldum banyo yapabilirmiyim bi bilginizmi var mı? Dün okulca piknikteydik ve ben banyo yapmak istiyorum. bir bilginiz varsa lütfen yazın..
canım ben aldımm 2 tane çok rahat hemde doreminindi fiyatı 5 ytlye aldımm çok kullanışlı.
oohh ne guzel sabah sabah sohbet etmissiniz kizlar ..herkesin hafta sonunun guzel gecmesini diliyorum..dream moralin bozuk aynen arkadaslara katiliyorum bir kulagindan girsin otekinden ciksin kaynananin dedikleri ..sunu unutma ki bu yastan sonra onu degistiremezsin en iyisi duymamazliktan gelmek :::
dreamcimm bende mehtapa katılıyorumm bir kulagından girsin bir kulagından çıksın insanların kimseyi üzmeye hakkı yokk. kendi dedigin gibi sen bebişini düşün.
herkese merhabalarrrr herkes iyidir inşllahh ayşecigimizz ugramış sabah ama sanırım gitmiştirr kimseleri bulamayınca. bizde bugün eşimin şirketine piknige gidecektik sabah kalktım hazırlanıyordum tlf geldi hava yagışlı oldugu için iptal olmuş tekrar geri yattım öyle güzel uyumuşumki. herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm.

X