2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

merhaba kızlar ben 18.haftadayım 21.haftada dr.4 boyutlu ultrasyon istedi.aranızda çektiren varmı onun tavsiye ettiği yerde 130 ytl.fiyat konusunda bilgisi olan varmı?

canım bende yarın gidiyorum ama 3 boyutluya kartalda umut hastanesine günde sadece 5 kişiyi alabiliyorlarmış sabah 7-7,30 arası orda olmak lazımmış fiyatı 78 ssklıya emekli sandıgına 88. yaa kızlarr herkes bebişlerine ne güzel kıyafetler almışş allah güle güle saglıkla giydirmek nasip etsin ben daha hiç birşey almadımm temmuzun 2sinde annemler gelecek allah nasip ederse o zaman alacagız herşeyini. ben dahaa sabretmek zorundayım. herkese iyi günlerr ben deerse gidiyorumm.sormayın okulun son günü oldugu iiçin ve sıcaklarda oldugundan hepten kanları kaynıyor ögrencilerin. a.s
 
seren hoş geldin canım

kızlar ben ayrıntılıda 175 ytl verdim özel muaynehanede idi ama profösdü gittiğim dr gönderdi
drumda gatanın öğretim üyesi
 

evet nunuucum ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur
ben de henüz bilmiyorum detaylı bakarken göreceğiz inşAllah yerimseniben
 

ben ise hamile kalmadan önce erkek isterdim hamile kaldığımda ise kız olmasını istedim ama içime erkek olduğu dogmuştu rüyamda bile görmüştüm ama imdide böle kız çocuklarına daha bi heveslendim ama gül eşin dogru söylüyor Allahın gücüne gider rabbim ne verirse hayırlısını versin ama bu kızların kıyafetleride insanı baştan çıkartıyor canımm:asigim:
 
naimecim ben salı veya çarşamba gidicem dr.a.önümüzdeki birgün randevu vercek ssk.dan şeker yüklemesi için ayrıca kan ve idrar tahlili için.yani 6.ayın içindeyken yapılıyor.

hoşgeldin serenn...

banada herkes sorunca şeker yüklemesi yaptı mı dk run diye merak ettim
acaba atladımı diye ama daha henüz zamanı varmış :1rolleyes:
ben şimdi 19+5 haftalığım.
 
Kizlar Ben Dr Sordumm Bu Ayrintili Ultrasonu Oda Bende Var Dedii Mayisin 20 Sinde Gideceğiz Allahin Izniyle Inşallah.. Bide Dr Bana Ilk 3 Ayin Cd Verdi Bölüm Bölüm Cd Verecekmiş
 
öff ya evde oturmak çok sıkıcı ben daha önce çalışıyordum.işi bıraktım ve acayip sıkılıyorum.evdeki nette arızalı şimdi annemlerdeyim.ya temizlik ütü ve yemek dışında nasıl vakit geçiriyorsunuz?kadın günlerine katılsam acep.
 
ASLİCİM SSKDA da bir hayli pahalıymış ya birde erken kalkıp gidecek sıra bekleyeceksin ben ssk da 35 civarı sanıyordum sağol cnm.
bende bebişime bişi almadım aslı şimdilik bakıyorum sadece zaten annem bu hızla devam ederse birşey almamada gerek kalmayacak :))) sanırım detaylı ultrasondan sonra toplu bir alışverişe çıkarım tabii eksiği kaldıysa cnm annem sağolsun ya :)))))
 

rabiya ve ayşe hoşgeldiniz a.s.

ben daha önce çalışıyordum ilk aylarda dinlenmem gerektiği için işten ayrıldım ama
bazen sıkılıyorum şimdilerde sınava hazılanıyorum bolca kitap okuyorum çok fazla ev işi yapmıyorum bence sende abartma sakın ev işini kitap okuyorum birde buraya tkaılıyorum bide bakmışım akşam olmuş :sm_cool:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…