2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

arkadaslar aksine bende yogurdu cok az tüketiyorum 2 bardak süt içiyorum günde peynir felan tüketiyorum hayırlısı inşallah bişey olmaz bebişim iyi besleniyordur inş :1rolleyes:
sebze yemegine ve tahıl ürünlerini tüketiyorum agırlıklı olarak a.s
 
arkadaşlar havuçla elmayı rondodan geçirin suyu çok güzel kan yapıyo ablam 4aylık bebeğine bile veriyo maşallahı var valla hemde doğal katkısız meyve suyu işte bende başlıcam ben şimdiye kadar öyle yiyodum havucu elde şimdi suyunu sıkıcam
 

klava:klava: döferim valla
Bebişin yanında kimse sigara içmesin...
Düşüncesiz insanlarrr
Allah bildiği yapsın onlarııı
Küçücük bebişin ahını alıyorlarrr
 
geldim aysecim tsk ederim bende sizleri cok özledim nasılsınız görüsmeyeli yeni gelen arkadaslarım sizde hosgeldiniz aramıza bundan sonra inşallah burdayım hep cnm a.s.:1hug:
 

EVET CNM DIZ ALTI MINI FALAN VARDA BULSAM ALICAM INSALLAH AMA ARKADASLARINDA DEDIGI GIBI BU SENE BIZIM SENEMIZ HERSEY BOL CUNKÜÜ:teytey: MİSSPOEM DEDE KIYAFETLER VAR BOL PANTOLONLAR T-SHIRTLER FALAN VAR BITANE KENDIME ALMISTIM BOLE USTU KEDICIKLI PUL İŞLEMELI COK ŞIK ALLAH HERKESE KILLAYLIK VERSIN INSALLAHHa.s.
 
hoşbulduk arkadaslar cok tesekkur ederım çok şükür iyiyim.. malesef hızınıza ve cevaplarınıza yetısemıyorum internetim bugun cok kotu :1no2: bu konu o kadar hızlı ılerlıyorkı 5 10 dk sonra yazdıgım yazıyı bulamıyorum :teytey:
 
klava:klava: döferim valla
Bebişin yanında kimse sigara içmesin...
Düşüncesiz insanlarrr
Allah bildiği yapsın onlarııı
Küçücük bebişin ahını alıyorlarrr

EVET KIS COK SAYGISIZLAR KENDI KARILARI OLSA HEMEN ODADAN KOVARLAR AMA BIZE GELINCE FOSUR FOSUR ICIYOLAR ZIKKIM ICSINLER TOBE TOBEEEE
VALLA COK SOYLENIYORUM ALLAHIM SEN BILDIGIN GIBI YAP BU ADİLERİ BU SAYGISIZLARI DIYE EEE HAMİŞİN DUASI KABUL OLURMUS DERLER PİSLİK ADAM HAKKIMIDA COK YEDI PARASAL YONDEN ONUN ICINDE BI GUZEL OKUDUM BAK SIMDI İŞLERİ İİ DGL KUL HAKKI YEMEZ YIYEN CEKSIN VALLA:dilcikar:
BEBEİŞLER ZEHİRLENEMEZ ZEHİRLEYEN ZEHİRLENSİN İNŞALAAAAHAHHHHHHH
AMİİNNN:enbuyukkk:
 
bende koydum resim
belki böylece görürsünüz benide hiç kimse cevap yazmıyor bana (
 
Canım ben az önce denedim foto koymayı yapamadım eğer anlatırsan yapıcam bikerede sormadan beceremedim ki şu resim koymayı yavvvvvvvvvv

canım. kontrol paneline gir.. avatar resmi kısmına gir orda zaten gözatı şeç bilgisayardan resmi seç tamam de yükler fakatt resmin boyutuna dikkat et okişş fazla olmasınnn
 
arkadaslar burdada sezon sonu old için fiyatı düşmüş hamile giysileri ve normal giysiler var bende aldım ama 40 bedeni varmıs büyük olarak benim begendigim hamileligin aldım şimdi giyiyorum altına pantolonla birlikte ama galiba bu ay giyebilirim hafif sıkmaya baslar gibi oldu bile baska alacagım inşallah hayırlısı ilea.sa.s.
 
bende koydum resim
belki böylece görürsünüz benide hiç kimse cevap yazmıyor bana (

GÖRDUK CNM GORDÜÜÜKK:teytey: ALLAH EŞİNLE BEBEİŞİNLE SANA SAGLIK MUTLULUK HUZUR VE AŞK VERSIN INSALLAH EVINIZDEN SEVGI AŞK MUTLULUK HUZUR EKSIK OLMASIN İNŞALAHHH AMİİİNNNNa.s.
 
bende koydum resim
belki böylece görürsünüz benide hiç kimse cevap yazmıyor bana (

canım arkadasım herkes su anda sanki kendi derdine düşmüş galiba bende cevap bekliyorum öyle neyse olsun cnm bende senin gibi kapalıyım arkadasım cok seker cıkmısınız hepiniz resimlerinizde iyiki varsınız arkadaslarım a.s.:1hug:
 
cnm bu resim koyma işini yapamıyorum ben yaa neyse bi ara koyarım resmimi inşallah bende a.s.:teytey:
 
serenn kızz hadi sende koyy yawww....... dün emel yani mavilide koydu..........

YAW KOYACAMDA SIMDI HAYRAN KITLEM COK OLUR FALAN O YUZDEN KOYAMIYORUM:roflol: İMZA FALAN ISTERSINIZ YANİ HİİÇ VAKTIM YOK KIZLAR:roflol::roflol: TMM BENDE KOYARIM CNM a.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…