Seren Canim Suanda Pc Kablasu Evde Pazartesi Koyarim Ok.pazar Günü Kocişimle Gezce Denize Falan Gidecez Orda çekinirim Artikkk..... :))))))) Göbüşlü Göbüşlü
günaydın dunya guzelleri:teytey: nasılsınız bakalımmm demin patronumun kızı resmimi cekti:roflol: ayy cok komık gobişim cıkmışşş:teytey::dance:
günaydın güzel hamişler nasılsınız görüşmeyeli bebişler nasıl iyisinizdir inşallah a.s.
günaydın rabiya sagol sen nasılsın canım
dün giremedim ben bebişinin cinsiyetini öğrenebildin mi
merhaba kızlar :)) dün bebişimin cinsiyetini öğrenemedim yine
haftaya üçlü testim olacak o zaman yine bakacağız
ama kıza benziyor sanki diyoo doktorum :))
hadı hayırlısı bakalıma.s.a.s.
rabişcim saol bızlerde iiz sende iisn inşallah kızın nasılll:dance:
arkadaslar benimde göbişim cıktı eski olan seylerimi giyemiyorum dısardan fazla seylerde alamıyorum biraz pahalı geldi bana inşallah ankaraya gitmeyi düsünüyorum mayısta ordan alıcam hamilelik felan burdan bir iki sey aldım onunla idare edeyim o zamana kadar artık hayırlısı bakalım inş gideriz yaa ailemin yanına cok özledim onları annemde merak ediyor beni 1 sene olacak görüsmeyeli su anda :1hug:
iyim cnm tşk evet bitanem ögrendim bebişim kız olacakmış teyzesi hayırlısı ile 3 lü testi de 2 hafta sonra yaptıracagım hayırlısı ile cnm darısı ögrenemeyen arkadasların basına inşallah cnm :dance:a.s.
dün baska dr gittim cnm şimdilik benim tam gittigim bir dr yok yani degiştirip duruyorum
hayırlısı bakalım dr iyi seyler söyledi moralim daha iyidi yani arkadaslr diger dr kanın düsük riskli felan deyip moralimi bozuyordu fisfisfis ama bu dr bebek çok iyi normal hersey sen yemene dikkat et dedi zaten kan surubu ve vitamin hapı kullanıyorum ben inşallah Allahım hepimizin bebişlerini saglıklı dünyaya getirmesini nasip eder a.s.:1hug:
canım çok sevindim, bebeğin gayet iyiymiş bak gördün mü boşuna bebişi de stres yapmişsin :smiley-cool: Allah hepimiize miniklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşAllah..
canım çok sevindim, bebeğin gayet iyiymiş bak gördün mü boşuna bebişi de stres yapmişsin :smiley-cool: Allah hepimiize miniklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşAllah..
tşk ederim cnm bende seni tebrik ederim cok sevindim ogluşun olacakmış hayırlı olsun:dance: cnm Allah saglıklı dünyaya getirmeyi ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah a.s.:1hug: