2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Bu ara benim kuyruk sokumuma değil vajinama ağrı giriyor. size de oluyor mu?
 

haklısın canımmcım ama benim eşim maalesef çok sık gidiyor
neyseki annemlerde ankaradalar ve o gittiğinde bende anneme gidiyorum:)
ne yapalım iş için olunca katlanılıyor.yani ben sürekli özlüyorum eşimi,hatta arkadaşlar takılıyorlar bana "hangi ara yaptınız bu bebeği " diye:))))
 

ben bu yaşıma kadar birçok günlük tutma denemesi yaptım ama maalesef sürdüremedim
şimdi çok güzel bir defter aldım ve bebeğim için çalışmalara başladığımızdan beri yazıyorum,tüm hislerimi bebeğimin tüm gelişmelerini, doğduktan sonrada yazmaya devam edicem iyişallah ve Allah izin verirse meleğim büyüyüp 15 yaşına falan geldiğin doğum günü hediyesi olarak tüm yazdıklarımı ona vericem:))
ama video işini denememiştim canım oda iyi fikirmiş:)
 
gözün aydınnn canım yaaa hayırlısı olsunnn hadi bakalımmm kızlar mı erkeklermi fazla olacak eylül nüfus patlamasındaasırnaşık şeysırnaşık şey

cok tsekkürler canım, neyse senin de az kalmış heralde öğrenmene Allah hepimizin gönlüne göre versinn-sanıorım erkekler fazla eylülde tabi şimdilikk
 
Ben de günlük değil ama küçük ajanda gibi bişeyim var ona yazıyorum,hem günlük işlerimi hem bebeğime hissettiğim şeyleri,hem de onunla ilgili önemli olayları,e günlük gibi oluyor işte,video işini ben de denemedim hiç bazen sesimi kaydediyorum mp4 e ve çok gıcık oluyorum kendi sesimi dinlerken,ne bilim sevmem zaten videoyu falan hele bir de ööyyle tek karşısına geçip konuşacam,ben gıcık olurum kendime izleyemem sonraa..:roflol:
 

sağol cok tesekkür ederim,hepimizin bebişleri analı babalı büyüsün inşallah
 
kızlar bebeğinizin kıpırdanmalarını,hareketlerini hissettiniz mi hiiç?
Ben arada hissediyorum sanıyorum ama daha belirgin bir şekilde" ahh bu minik kuşumdu işte anladım "diyemediim...ya siiiz???????
 

sağoll asliii,hepimiz hayırlısıyla kavusalım miniklere
bu arada öğretmensin değil mi ben de öğretmenim şimdiden cok yoruluyorum ağırlaşmadım bile aslında ama nöbet günleri öldürüyo beni bugün nöbet günümdü bittimmm:bbo:
 
Kızlar bebek hareketi hissediyormusunuz hiçç??Önceki sayfalara baktım bu konuda konuşmuşsunuz ama sanırım henüz kimse belirgin bir hareket ya da kıpırtı hissedememiş,ya ben anlamıyorum bebeğim mi yoksa gaz dolaşmasımı,yoksa seyirme mi...Endişeleniyorum bir yandan da ya bişey olduysa diye...Bu sitede tanıştığım bir bayan cinsiyetini öğrenmek için doktora gittiğinde bebğinin kalbinin durmuş olduğunu öğrendi ve kürtaj oldu,Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun...
 
Ben hiç birşey hissetmiyorum ne kuş kıpırtısı ne böcek kıpırtısı 16 haftalık oldum...laelaelaelaelae
 
kızlar bebeğinizin kıpırdanmalarını,hareketlerini hissettiniz mi hiiç?
Ben arada hissediyorum sanıyorum ama daha belirgin bir şekilde" ahh bu minik kuşumdu işte anladım "diyemediim...ya siiiz???????

ben de hissetmedim daha cnm bazılarkadaslar seyirme ya da hareket var demişler ama biizde tık yok valla.çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorumm hareket etmeesinii
 

selincimm evt müzik ögrtmeniyimm sorma güzelimm pazartesileri benim nöbet günümdü 8 saat ders birde nöbet bayagı bir yoruluyordumm bende agırlaşmasamda çok çabuk yoruluyorumm okulumdaki idarecilerim sagolsunlarr bu hafta benden nöbeti almışlarr öyle mutlu oldumkii. inşllah seninkilerde en yakın zamanda nöbetini bitirirler.
 
ben de hissetmedim daha cnm bazılarkadaslar seyirme ya da hareket var demişler ama biizde tık yok valla.çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorumm hareket etmeesinii


Ohh be içimi rahatlattınız,ben de kendimi dinlemekten helak oldum tüm gün,her kıpırtıya bebğimmiydi bu diye takıyorum kafayı...a.s.
Selincim seninle aynıyız hafta olarak..SAT 10 aralıkmıydı senin de???a.s

Ben de öğretmeniim,ingilizce...
Aslıcım ne kadar anlayışlı idarecilerin varmışş,bizimkiler kök söktürüyor valla..
 
yaaaaaaaaaaaaa kızlar ben tuvalete gittiğimde peçeteye sanki minicik pembe birşey geliyor gibi oluyor. yüksek ışıkta iyice bakıyorum yok gibi yada sarı gibi..Eşime gösterdim vah vah yazık sana diye dalga geçiyor!!! Mikroskop getiriyim öyle bak diyor...Ama ben gördüm gibi hemde 3. bu..Ama ışıkta tam pembe değil.Sizce yavaş yavaş sıyırıyomuyum arkadaşlar??:tomato:
 
slm anniş adayları nasılsınızbakalım girmeyelli ne kadar cok sey kaynatmışsınız ölee.
cinsiyetini öğrenen arkadasları tebrik ederim (ayse;rabia;mehtap;selin;emel ve ismini yazamadığımm diğer arkadaslar)inşallah allah kucagınıza almayıda nasip eder.
2 saattir yazılarınızı okuyorum gözlerin cok yoruldu öptüm hepinizi byy.iyi uykularr
 
Son düzenleme:

Seda bi zamanlar günlük benim en iyi sırdaşımdı ama o günlük lise çağlarında başıma bir sürü iş açtı benim meraklı babamın eline geçti ve o da malesef benim lise aşklarımdan tutta en gizli sırlarıma kadar hepsini okumuş o gün bu gündür günlük tutmamaya sözüm var kendime aman bu seferde eşimin filan eline geçer o yüzden eşim yokken bebişimle dertleşiyorum konuşuyorum onunla ama sana terapi oluyorsa mutlaka devam et çünkü kendini ne konuda mutlu hissediyorsan o işle uğraş canım..
 
Bebeğiniz ile 0 -3'te Randevunuz Var


Anne adayları, yakın zamanda bebek sahibi olanlar ve bebek hayali kuranlar, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek “0-3 Anne Bebek Sağlığı Buluşması” ile anne bebek sağlığı üzerine merak ettikleri tüm sorulara yanıt bulabilecek. 27 Nisan 2008 Pazar günü, saat 10:30 ile 17:30 arasında TİM Maslak Show Center’da düzenlenecek konferans, ücretsiz ve herkese açık olarak gerçekleştirilecek.

0-3 Bebek Sağlığı Buluşması”nda annenin hamile kalma, hamilelik ve doğum süreçleri ile bebeğin üç yaşına kadar olan gelişim evrelerini içeren her konu geniş kapsamlı olarak ele alınacak. Konferansta Bebek Gelişimi, Bebek Hastalıkları ve Korunma, Bebeklerde Beslenme, Kısırlık ve Tüp Bebek, Hamilelik Dönemi ve Doğum Yöntemleri, Yenidoğan Bebek, Ebeveyn Psikolojisi, Hamilelik Sonrası Estetik gibi konular üzerine detaylı bilgiler aktarılacak.



İstanbulda yaşayanlar ilgilenir diye düşündüm siz gidin öğrenın bizi de bilgilendiriin....
 

güzelim yönetmelikte belli bir haftadan sonra nöbet tutmama zorunlulugumuz var ben bugün idarecilere çıtlattım ama bizim okulda öğretmen ihtiyacı varmış tutmaya devam olabilirmiş.bende doktorumdan rapor götürmeyi düşünüyorumjeyyar o sıcaklarda nöbette insanın tansiyou filan düşer dimi ama
 
Son düzenleme:

Bride canım valla eşin haklı,canım sen normal değilsin,kızım bırak peçetelere falan bakmayı ya Allah allaaah,paranoyak olduk hepimiz,unut düşüğü falan artık,bitti tehlikeli aylaarr..:mymeka:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…