- 9 Kasım 2007
- 16.550
- 14.899
:çok üzgünüm:saolun kızlar yaa ama ınan ıcım sınırle dolu mıgdeme agrı gırdı sınırden sımdı msj cekmıs gıtmıyorum ıptal ettım dedı surat yapmasak gıdecektı ama alma benı dedım valla anneme gıdıcektım dedıgın gıbı soz konusu kadın olunca şarteller fırlıyo hele bıde o kadınları tanıyıp ne olduklarını bılıyorsan aman allah kocalarımızı sasırtmasın neyse bırazdan gelıyo almaya bende cıkıyorum ama hala aglıyorum sınırlerım iice bozuldu iiki varsınız sizi sevıyorum guzel annelersenağlamasenağlamasenağlama
:a015:
bak biraz önce showmax kanalında dr kağan kocatepeyi izliyordum program konuğuydu hamile bayanlar hyamilelik süresince ne kadar sakin lurlarsa bebeğin psikolojisi ve beyin gelişimi o kadar iyi olur diyordu hepiniz biliyorsunuzdur herhalde bizler üzülünce meleklerimizde üzülüyor sevinince seviniyor ağlayınca ağlıyor korkunca korkup heyecanlanınca onlarda heyecanlanıyor hareketlerinden anlaşılıyormuşşş ve 24.üncü haftadan itibaren eğer belliyse bebeklerinize karnınızı okşayarak isimleri ile hitap edinki alışabilsinler ve sevgiyi alabilsinler diyorrr .anacım üzme kendiniiii okşa karnınııı gül sen hep emiii hep beraber yüzümüz hiiiç solmasın inşallah