2008 Ekim Anneleri

valla ne kadar fazla olduğunu sölemedi ama suyu fazla olduğu için çok hereket eder bebeğin dedi

celen dün geldi ya bugün gelmeyebilir, destina da ya denize kaçmıştır sabah sabah ya da tembel halen uyuyordurrrrr ......... nisanur genellikle geç geliyor, nisa naptı o gelirdi, geç kalmazdı pek ama , acaba tahlil için filan mı gitti

günaydınlarr:sm_cool:biz şeker yüklemesinden geliyosda geç geldik birasss..sonuçlar 1 de çıkacakk bende çıkcanı sanmıyorum ya kısımdada normaldi..

sezencim bu arada herşeyin normal olmasına çookk sevindim gözün aydınnŞeniz

nisacımm sende diyetten şaşma canımm ama bende meyveyi niye yasakladığını anlamadımm..ilk kez duyuyorummm bu arada kıslarr artık yemek muhabbeti yapmıyalımda bu şekerliler tansiyonluları üzmeyelimm:teytey:

sezencim sevindim herşeyinin normal gitmesine. destina inşallah seninde normal çıkar sonuçların. herşey istediğimiz gibi olur bebeklerimiz sağlıklı olur inşallah.

merhaba destina canm geç cvp vedgm için üzgünm canm inşş bizde görürüz o günleriii rabbm kısmet etcek ama ben biliyommmmm

hadi geçmiş olsun, inşallah sonuç da iyi çıkar.............. bu arada bir ziraat mühendisi olarak merakınızı gideriyim canlarım , meyvede de meyve şekeri bulunuyor hem de yabana atılmayacak kadar fazla, sakın ekşi meyvelerde yoktur diye düşünmeyin çünkü onlarda da diğerleri kadar şeker mevcut , bu yüzden diyet yaparken özellikle de şeker için diyet yaparken yediğiniz meyveye dikat edin, hiç yemeden olmuyor ama çok çok az tüketin

selamlar kızlar biz geldik a.s.
nisacım öncelikle sana geçmişler olsun şeker yüksek çıkınca meyvyi de kısıtlıyolar özellikle muz çok zararlıymış onu biliyorum bi de kızların dediği doğru 50grlık test doğru olmayabilir 100 grlık da yapılması lazım işallah yoktur ama varsa bile önemli değil diyetini düzenli yapınca hiç bi sorun yok:sm_confused:

destina senin de sonuçlar iyidir işallah
kızlar bu arada dün meyve yiyodum tabağı da dizimekoydum kenarı göbeğime dğiyodu tabak hareket etmeye başladı bi anda şaştım:1shok: bi baktım benim cimcime tabağı itiyoo:1hug:

:roflol: e yani sen deeeee, başka yer mi yok ki tabağı götürüp cimcimenin yanıbaşına koyuyorsun, sıkılmıştır yavrucak napsın :smiley-cool:

ben burdayım ama hiçkimse beni sormuyo senağlama

burda olanları sormuyorlar canım, hatta çoğu zaman yazdıkları ile bile ilgilenmiyorlar , ah bu ekim anneleri yok muuuu , sırf o yüzden ben eylülde doğuracam Çok üzgünüm çoook

merhaba kızlarrr.bugün idrar kültürü için tahlil verdim.biraz önce geldim.idrarda bakterilerin üremesine bakılacakmış.sonucu 2 gün sonra alıcam.
çakılcım 50 gr testi yapıldı.aç karına olan 84,yükleme yapıldıktan sonra 145 çıktı.yaa hamur işine falan dikkat ederim ama şu meyve konusuna gelince bütün meyveler şekerli ben ne yiycemfisfisfis kahvaltıda salatalık domates ve yumurta peynir yedim.çayım açık şekersiz.neyse bu yemek mevzusunu kapayalım pardonnn canlarımmm

yaaa ibolcum çakılımmmm noldu sizeeee.transfer yok öyle eylüle meylüleee.oturun oturduğunuz yerdeeeeeeee

yaaaaaaaaa ekşi de şeker yok sanmayın demişsin çakılcım.ama ben bugünnn ekşi elma almıştmm onu da yemiyeyim miiiiiii

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 kutu atlamışımmm heyooooooooooo:sm_cool:
bu arada çenem düştü eeeeeeeee nerde bu kızlarrrrrrrrr:dilcikar:

nisacım sana şimdi 100gramlıkta yükleyecekler heralde. benimde 50 lik 165 çıkmıştı ama 100 lük normaldi canım. seninde normal çıkar canım merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…