Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bızdık teşekkür ederim ya ben sağlık ocağındaki aşılar hakıına bööle bişeyi ilk senden duydum ha artık çok geç yaptırdık zaten doktorum da öyle bişey demedi zaten aman bişey olmaz yaaa
Ben balık yağını hiç içemedimki zaten canım haftada 1 balık aldırıyorum eşim getirip temizliyo hamsicikleri ben de buğlamasını yapıp yiyorum hamsi ile uskumru çok iyiymiş yüzey balıkları olduğundan civa da toplamıyolarmış aldığım kitapta yazıyo emziren anneler için de onları öneriyolar somuon da çok yiymiş ama ülkemizde pek yetişmedğinden pahalıymış bi de somon diye başkabalık satıyolarmışş
benim doktorum verdi canım geçen sefer gittiğimde balık hapını. sabah akşam günde iki tane içiyorum. bu balık hapını bütün hamilelere veriyorlar aynı hapı başka doktor görümcemede vermişti. bu arada balık hapını sigorta karşılamıyor paranla alıyorsun yani. ben günde üç tane hap içiyorum kan hapı+ vitamin+ balık hapı.
merhaba kızlar, benden size tavsiye mutlaka tetanoz aşınızı yaptırın bir doz bile olsa yeterli (genelde ilk hamilelikte 2-3 doz veriyorlar)çünkü normal veya sezaryan bile olsanız orda bir takım aletler kullanılıyor ve bunların ne kadar steril olup olmadığını bilemezsiniz. hatta benim kayınvalidem ebe ama ilk doğumdan önce yaptırmıştı bana aşıyı ve şimdi yine olacam önümüzdeki aya,
Destinacım nerde gireceksin renkliye hadi bakalım iyi haberlerle dönersin inşallah ben de perşembe günü şeker sonucumu aldım çok şükür normal sınırlarda böylelikle bir testi daha atlattık.ohhooo bu saat olmuş kimse bir günaydın mesajı bile yazmamışş anlaşılan siz sayfayı ilerletemiyceksinizklava:neyse ben yola çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorumm yeşimcim bu arada herşeyin iyi olmasına çookk sevindimmŞenizyeğenlerime iyi bakınn:a015:
ohhooo bu saat olmuş kimse bir günaydın mesajı bile yazmamışş anlaşılan siz sayfayı ilerletemiyceksinizklava:neyse ben yola çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorumm yeşimcim bu arada herşeyin iyi olmasına çookk sevindimmŞenizyeğenlerime iyi bakınn:a015: