2008 Ekim Anneleri

DOĞUM TARİHİN NEDİR YAKLAŞIK SANA SÖLENEN O TARİH SÖLE BANA SANA BİR LİNK YAPICAM BEN VE SEN O LİNKİİİ KONTROL PANELİNDEN DETAY BİLGİLERİNİZİ DÜZENLEYİNE GİRİP EN ALTTA KİLO ÇİZELGESİ YAZAN BOŞ KUTUCUĞA KOPYALICAN VE KAYDETİCEN OKADAR

YAZDIKLARINDAN GÖRDÜM 11+1 SİN BUGÜN SANIRIM SEN BU ADRESİ KOPYALA
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev280pr___.png

kaydettim canım ama umarım olmuştur ben daha önce kaydetmiştim çünkü

ayy oldu valla canım. çok sağol ya geldiğimden beri bunu yapmaya çalışıyorum olmuyordu. hergün bu kendi kendine sayacak değilmi senin verdiğin adresi yapıştırdım kilo doğum kontrol yerine çünkü

ben dün giitim dr a ma kalp atışları duyulmadı 1 hafta sonra gel dedi ölmüşte olabilir dedi.7+4 duyulmamması normal mi sizce..

ben dün giitim dr a ma kalp atışları duyulmadı 1 hafta sonra gel dedi ölmüşte olabilir dedi.7+4 duyulmamması normal mi sizce..

arkadaşım üzülme sakın ya.herşeyin hayırlısını versin Allah diye dua edelim hep.

Nasıl gidiyor hamilelikleriniz kızlar....Ben rahatlamaya başladım, yavaş yavaş mide bulantılarım azaldı.Dün dr. gittim 12. haftadayız dolayısıyla ense kalınlığına baktık, ultrasyon verileri normal dedi dr.um ikili testi gerek görmedi, benden dörtlü testti isteyecekmiş.Minik burnu,kulakları ve mesanesi oluşmuş,şimdilik bunları görebildik.Kıpır kıpırdı kızlar arada da yerinde zıplıyordu çok hoştu .bir fotosunu verdi dr.um kolunu yüzüne getirmiş yüzünü gizler bir pozisyondaydı.Doktorum demir ilacı,multivitamin(bunu meyve yediğim zamanlarda almıyacakmışım), kalsiyum,magnezyum,çinko takviyeli bir ilaç ve çatlak kremi yazdı, şimdilik böyle ,bir daha ki randevum 1 ay sonraya hayırlısı bakalım.görüşmek üzere kızlar...

selam bende 8artı 2 deyim.bahar doktorun daha iyi bilir ama eger düzenli besleniyorsan yediklerini kusmuyorsan hele süt ve ürünlerini tüketebiliyosan demir dışındaki tüm vitamin ler sana sadece fazladan kilo aldırır çünkü demir dışında hepsini yediklerinden yeterince alırsın ama senin durumun farklı olabilir tabi.kızlar şu takvimi bende yapamıyom yaa

Arkadaslar 9 +2 Haftalik Hamileyim Ve Bugun Karnima Cok Agridi Demin Tuvallete Gittigimde Ise Kahve Rengiye Yakin Bir Kirlenme Olmus Camasirimda Sizce Normalmi Yoksa Hemen Acilemi Gitmeliyim Lutfen Yardimci Olun

canım panik yapma 9 haftada sanırım yolk kesesi yerini plasentaya devrediyomuş ve bu degişim sırasında senin bahsettiğin gibi kahverengi kanamalar olabilirmiş ben bunu gebelik org da okumuştum hafta hafta gebelik kısmında.umarım önemli diildir geçmiş olsun

Destina Iyi Dusuncelerin Icin Tesekkurler Ama Acile Gittim Yeni Geldim Kalbinin Durdugunu Soylediler Cok Kotuyum

Ama Inanmiyorum Cunku Kalbini Dilemediler Kendi Gnekologumu Aradim Yyarin Ona Gidicem

sakın acele etme canım çok üzüldüm mutlaka başka doktara git benim bebegimede boş gebelik dedi doktor ve başka doktora gittim kalp atışlarını gördük iyi haberlerini bekliyorum canım metanetli ol

Destina Iyi Dusuncelerin Icin Tesekkurler Ama Acile Gittim Yeni Geldim Kalbinin Durdugunu Soylediler Cok Kotuyum

canım benim sakın kendini çok üzme. sabırlı ol. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin.doktora gittikten sonra bizi haberdar et lütfen.Senden haber bekliyoruz.

destina4 bu takvim senin için bunu kopyala yapıştırla kilo doğum takip çizelgesine yapıştır olacaktır umarım. banada bi arkadaş yaptı ama ben becerebilecekmiyim bilmiyorum
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev300pr___.png

arkadaslar bende 9 haftamdayım benımde dun cok kasıklarım acıdı ama gectı bende nısan bası gıtcem doktora ikili tes falan yapcaklar

destina galiba beceremedin. benim verdiğim yazının üstüne say tıkla canım kısayolu kopyala. sonra kontrol paneline gelip detay bilgilenirinizi düzenleyini tıkla ve en alttaki kilo-doğum takip kısmına sağ tıkla ve yapıştır de canım. umarım olur.

şimdi olmuştur umarım.senin verdigin adresten yapamadım ama sitenin kendinden kopyaladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…